2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Slm kizlar ,nasilsiniz ? Ayrintiliya girdim. Haftaya tekrar gidicem bebek donmedigi icin ,tekrar bakilacak. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu ama bana soylemedi tekniker 20 since kendi dr.randevum var .anca ozaman ogrenicem. insan bi ipucu verir.

Kız olduğundan mı ki Uslu piremses
Birazcık yaramazlık yapabilir aslında pıt pıt hissetsem bende
Slm kizlar ,nasilsiniz ? Ayrintiliya girdim. Haftaya tekrar gidicem bebek donmedigi icin ,tekrar bakilacak. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu ama bana soylemedi tekniker 20 since kendi dr.randevum var .anca ozaman ogrenicem. insan bi ipucu verir.
Ne kadar ilginçmiş o ya söyleseymiş keşke :)

AA niye söylemediler ki acaba artık söylemeleri lazım değil miydi. İnşallh bir daha ki gittiğinde söyler canım ben olsam dayanamazdım heralde

AA niye söylemediler ki acaba artık söylemeleri lazım değil miydi. İnşallh bir daha ki gittiğinde söyler canım ben olsam dayanamazdım heralde
Burda ozel ultrasound klinikleri var teknikerler bakiyor ve yetkileri yok soylemeye,hic bir bilgi vermiyolar,kendi Dr. Soylemesi lazim neyse aralik 20 ye az kaldi ,

Orası öyle de insan merak ediyor içeride ne yaptığını
Valla ben bile merak ediyorum yalan olmasın karnımın neresinde diye takip ediyorum arada küçük tekmeler yememe rağmen :)

Burda ozel ultrasound klinikleri var teknikerler bakiyor ve yetkileri yok soylemeye,hic bir bilgi vermiyolar,kendi Dr. Soylemesi lazim neyse aralik 20 ye az kaldi ,
Anladım kuzum demek söyleme yetkileri olmadığından demedi. Peki resim falan vermedi mi yada sen göremedin mi o bakarken :) Resim varsa yorumlarız belki yolla gelsin

Bende öyle arada yediğim tekmelerle nerede olduğunu anlamaya çalışıyorum

Bende öyle arada yediğim tekmelerle nerede olduğunu anlamaya çalışıyorum
Sorma bu sabah ilk defa yukarda hissettim acaba döndü mü dedim sonra akşam sağ tarafım daha sertti acaba sağa mı geçti dedim ohoo neler neler :) Takipteyim resmen Saklmbaç oynar gibiyiz

Hamurisini çok az tüket özellikle glutenin çok etkisi ver şeker üzerinde.ben ramazan ayında glüteni tamamen çıkardım sonrada hep dikkatli tükettim iki üç ay içinde hamile kaldım ve sekerim 103 ,çıkıyordu sonrasında 68 düşmüş çok sasirmistim.sen çok dikkat et yükselmesin

Sorma bu sabah ilk defa yukarda hissettim acaba döndü mü dedim sonra akşam sağ tarafım daha sertti acaba sağa mı geçti dedim ohoo neler neler :) Takipteyim resmen Saklmbaç oynar gibiyiz
Hahahah ayy bizde öyleyiz ya bi sağda bi yukarıda arıyorum resmen kaçıyor sanki o da

Resimde yok bebek uygun pozisyon vermemis ,hafta ya gidince alirim resim .saglikli olsun cinsiyet pek onemli degil benim icin ,10 sene cocugum olmadi,kizim oldu simdi yine hamileyim mucizelerim benim oyuzden sabirliyim cinsiyeti ogrenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…