2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah cnm.kayinvalidene bizimki arayıp ne durumdasın diye bile sormuyor bencillik hat safhada huzurdan cok dert veriyorlar.allah böyle kaynanalardan çok versin biz görmedik inşallah gelinimizi el üstünde tutariz.
Benimki daha arayıp hayırlı olsun demedi :))) birde bize yatılı geldi düşün yani.

Teşekkür ederim canım olur. Bende ablama iletirim artık Hangisini uygun gelirse ona devam eder.

Öncesindende böyle bir sorunum olduğu için tedbirli gidiyorum canım ama inan bende arada kaçırıyorum
Kuzum seninki inanki şekerden değildir öyle bir şey olsa aç gel bundan şüpheleniyorum hemde haftan geldi baktıralım derdi
Belirtilerine gelince ağzın kurur,açken illa ekmek yemek istersin gözün başka hiç bişey görmez meyve falan geçirmez açlığını. yedikçe yiyesin gelir kendini kaptırırsın
Uyku halin çok olur devamlı bir enerjin düşük olur
Canın çok tatlı isticek diye illa bir belirtisi olmaz canım adı tatlı kendi çekilmez bir hastalıktır
Evet canım bu hafta ayrıntılı için kontrolüm

Kuzum senin koşturma var şu ara desene
Günlerin hızlı geçer o yüzden
Türkiye dönüşünden sonra doğumunada birşey kalmamış gibi olur ❤

Kuzum senin koşturma var şu ara desene
Günlerin hızlı geçer o yüzden
Türkiye dönüşünden sonra doğumunada birşey kalmamış gibi olur ❤

Öyle gerçekten döner dönmez büyük indirimler başlıyor, bebek için kalan tüm eşyalar alınacak.. Bide normalde taşınmayı düşünüyoruz ev sahibinden haber bekliyoruz oda var. Baya dolu dolu günler olacak.

Ağzım kuruyor ama hiç su içmediğimden 1 lt bile içemiyorum bazen iki üç bardak anca. çok içince kusuyorum. Enerjim de düşük ama demirim düşük çıkmıştı ona yormuştum. Haftaya öğrenirim canım artık. Sen kime gideceksin karar verdin mi? Az kalmış :))

Yavaş yavaş yap canım acele etme kasılmaları tetiklemesin
Günler hızlıca geçer bir yandan da iyi olur senin için :)
Maşallah oğluşunada Nisan bebeleri hareketli olacak galiba

Kızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorum hepinizi öpüyorum.

Korkma canım ne güzel bebeğini göreceksin güzel haberlerle gelirsin inşallah bekliyoruz seni

Eskişehir’de vardı bir sakarya hastanesi eğer oysa yada sahipleri aynıysa kapandı o hastane diye biliyorum :)

O nasıl oluyor ya hiçbir şey olmamış gibi mi davrandı :)
Evet :) eşime demiş sözde ama beni adam yerine koyan pek yok.
Gerçi ilk Doğumunda da aynı ilde olmamıza rağmen hastaneye gelmemişti. Bende o zaman da beri açıkcası soğuğum. bi saygısızlığım da olmadı ama nedense böyle.

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Çok ilginç gerçekten ya ne olursa olsun oğlunun da evladı olacak o. En iyisini yapmışsın madem öyle mesafe koymak en güzeli :)

Güzel haberlerle gel canım inşallah

Yavaş yavaş yap canım acele etme kasılmaları tetiklemesin
Günler hızlıca geçer bir yandan da iyi olur senin için :)
Maşallah oğluşunada Nisan bebeleri hareketli olacak galiba

Bugün yemek dışında iş yapmadım dinlendim 1 tane kasılmam oldu bu saate kadar sadece. Gece bakacağım inşallah yine olmaz..

Evet sanırım hareketli bebekler olacaklar minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…