- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benimki daha arayıp hayırlı olsun demedi :))) birde bize yatılı geldi düşün yani.Maşallah cnm.kayinvalidene bizimki arayıp ne durumdasın diye bile sormuyor bencillik hat safhada huzurdan cok dert veriyorlar.allah böyle kaynanalardan çok versin biz görmedik inşallah gelinimizi el üstünde tutariz.
Teşekkür ederim canım olur. Bende ablama iletirim artık Hangisini uygun gelirse ona devam eder.Özel Sakarya hastanesindeki doktorlar çok iyi diyordu bı arkadaşım Eskişehir'in girişindeki hastanede köprünün girişindeki hastane doktor isminde öğreniyim bende döneyim sana tüp bebek yaptırmıştı
O nasıl oluyor ya hiçbir şey olmamış gibi mi davrandı :)Benimki daha arayıp hayırlı olsun demedi :))) birde bize yatılı geldi düşün yani.
Benim ikincide daha çok bulandıZor oluyor cnm biliyorum ben 7 ayına kadar çekmiştim ilkinde.
Öncesindende böyle bir sorunum olduğu için tedbirli gidiyorum canım ama inan bende arada kaçırıyorumSen dikkat ediyorsan bir sorun olmaz inşallah canım. Gebelik şekeri olduğunu düşünmüyorum bende nedense. Çünkü şeker olsa ben çok kilo almaz mıydım canım çok tatlı istemez miydi? Belirtileri neler pek bilmiyorum. Umarım yoktur. Bebek uyuyordu diye çağırmıştır haftaya umarım. Gidip göreceğiz. Sen bu hafta mı gideceksin kontrole
Kuzum senin koşturma var şu ara deseneMerhaba kızlar :).
Giriyorum okuyorum çıkıyorum pek vaktim kalmadı şu son 2 gündür. Malum izin yaklaşıyor hediyelikler bavullar derken çok işim var yavaştan halletmeye çalışıyorum.
Benimde perşembe günü sağlık ocağında kontrolüm var, kilo tansiyon ve bebeğin kalbi dinleniyor.
Sonra 13 aralıkta kendi doktorumla 5 aylık için randevum var, yine kilo tansiyon bakılıyor sonra ultrason yapılıyor, sonrada aylık kan ve idrar tahlilerimi yapıyorum.
Ayın 20sinde detaylı ultrasonum var 22+6 olmuş oluyoruz.
Ayın 22sinde tatilimiz başlıyor türkiyeye geleceğiz.
Bu ay böyle dolu dolu geçecek.
Türkiyeden döner dönmez ilk doğuma hazırlık dersime gideceğim yanılmıyorsam 10 ocakta..
Bu arada iki gündür çok yoruldum, dün akşam bel ağrısından ve rahim ağrısından uyuyamadım kasılmalarım oldu bir kaç tane..
Bebeğim çok hareketli maşallah dünden beri beni çok rahatlatıyor.. şu an size yazarken haala hareket ediyor canım oğlum..
Bizde durumlar böyle. Umarım sizde de durumlar iyidir.
Kontrole giden herkese maşallah
Kuzum senin koşturma var şu ara desene
Günlerin hızlı geçer o yüzden
Türkiye dönüşünden sonra doğumunada birşey kalmamış gibi olur ❤
Ağzım kuruyor ama hiç su içmediğimdenÖncesindende böyle bir sorunum olduğu için tedbirli gidiyorum canım ama inan bende arada kaçırıyorum
Kuzum seninki inanki şekerden değildir öyle bir şey olsa aç gel bundan şüpheleniyorum hemde haftan geldi baktıralım derdi
Belirtilerine gelince ağzın kurur,açken illa ekmek yemek istersin gözün başka hiç bişey görmez meyve falan geçirmez açlığını. yedikçe yiyesin gelir kendini kaptırırsın
Uyku halin çok olur devamlı bir enerjin düşük olur
Canın çok tatlı isticek diye illa bir belirtisi olmaz canım adı tatlı kendi çekilmez bir hastalıktır
Evet canım bu hafta ayrıntılı için kontrolüm
Yavaş yavaş yap canım acele etme kasılmaları tetiklemesinMerhaba kızlar :).
Giriyorum okuyorum çıkıyorum pek vaktim kalmadı şu son 2 gündür. Malum izin yaklaşıyor hediyelikler bavullar derken çok işim var yavaştan halletmeye çalışıyorum.
Benimde perşembe günü sağlık ocağında kontrolüm var, kilo tansiyon ve bebeğin kalbi dinleniyor.
Sonra 13 aralıkta kendi doktorumla 5 aylık için randevum var, yine kilo tansiyon bakılıyor sonra ultrason yapılıyor, sonrada aylık kan ve idrar tahlilerimi yapıyorum.
Ayın 20sinde detaylı ultrasonum var 22+6 olmuş oluyoruz.
Ayın 22sinde tatilimiz başlıyor türkiyeye geleceğiz.
Bu ay böyle dolu dolu geçecek.
Türkiyeden döner dönmez ilk doğuma hazırlık dersime gideceğim yanılmıyorsam 10 ocakta..
Bu arada iki gündür çok yoruldum, dün akşam bel ağrısından ve rahim ağrısından uyuyamadım kasılmalarım oldu bir kaç tane..
Bebeğim çok hareketli maşallah dünden beri beni çok rahatlatıyor.. şu an size yazarken haala hareket ediyor canım oğlum..
Bizde durumlar böyle. Umarım sizde de durumlar iyidir.
Kontrole giden herkese maşallah
Korkma canım ne güzel bebeğini göreceksinKızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorumhepinizi öpüyorum.
Eskişehir’de vardı bir sakarya hastanesi eğer oysa yada sahipleri aynıysa kapandı o hastane diye biliyorum :)Özel Sakarya hastanesindeki doktorlar çok iyi diyordu bı arkadaşım Eskişehir'in girişindeki hastanede köprünün girişindeki hastane doktor isminde öğreniyim bende döneyim sana tüp bebek yaptırmıştı
Evet :) eşime demiş sözde ama beni adam yerine koyan pek yok.O nasıl oluyor ya hiçbir şey olmamış gibi mi davrandı :)
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahKızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorumhepinizi öpüyorum.
Güzel sonuçlarla gel canım inşallahKızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorumhepinizi öpüyorum.
Çok ilginç gerçekten ya ne olursa olsun oğlunun da evladı olacak o. En iyisini yapmışsın madem öyle mesafe koymak en güzeli :)Evet :) eşime demiş sözde ama beni adam yerine koyan pek yok.
Gerçi ilk Doğumunda da aynı ilde olmamıza rağmen hastaneye gelmemişti. Bende o zaman da beri açıkcası soğuğum. bi saygısızlığım da olmadı ama nedense böyle.
Kızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorumhepinizi öpüyorum.
Yavaş yavaş yap canım acele etme kasılmaları tetiklemesin
Günler hızlıca geçer bir yandan da iyi olur senin için :)
Maşallah oğluşunada Nisan bebeleri hareketli olacak galiba
Benim kızım gayet sakinYavaş yavaş yap canım acele etme kasılmaları tetiklemesin
Günler hızlıca geçer bir yandan da iyi olur senin için :)
Maşallah oğluşunada Nisan bebeleri hareketli olacak galiba
Kız olduğundan mı kiBenim kızım gayet sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?