- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Aynen öyle oldu canım bu kadar gezmemem gerekiyor demekki :) çarşamba günü gidiyorum inşallah kuzum aşıyı yaptırınca sorarım ona göre yönlendirir herhalde teşekkür ederimKuzum senin yatkınlık olduğu için dünkü koşturman tuzu biberi olmuş varislerin için
Soğuk kompleksde faydalı kuzum varise ama yukardan aşşa olucak şekilde değil aşşadan yukarı yapılması daha faydalıymış
Çok geçmiş olsun kuzum doktorun veya sağlık ocağındaki ebe bizlerden daha çok bilgi verir
Hiç dikkat etmedim canım sonuçlarda birazdan bakıym. Tetanoz için gittiğimde tahlil istediğimi söyleyim ertesi gün sabahtan aç gider yaptırırım olmazsa.Canım ferritin önemli kaç çıkmış senin? Eğer yüksekse vermemişlerdir ama bakılmamışsa bence tekrardan tüm değerlerine baktır benim mesela ferritin düşük değil ama düşüğe yakın o yüzden kullanmak zorunda olduğumu söyledi doktor.
Canım geçmiş olsun aşıyı vurulduğun an bir şey olmuyor acısı sonradan çıkıyor inşallah sende hiç olmaz ama ben 5 gün sol tarafıma yatamamıştım
melike222 canım yarın tiroid için kan vericem ve sabah hap içmicem zaten bitti gitmişken genel değerlerime de baktırayım diyorum kendi kendimizin doktoru olduk
Nazlı bebitoHayır göstermedi ya eli yüzündeydi yine
Benimkiler ilgili görünüyor ama ne tahlil ne takviye hiçbir şey vermedilerCanım bende gidip kendim istedim sağlık ocağından tahlil kan, idrar, d vitamini baktırdım. Sonra kendi dr uma gösterdim. kan 12,6 çıkmıştı demir yazayım 2 güne 1 kullan değerler iyi ama artık düşmeye başlar dedi. D vitamini de yazdı. Sağlık ocağında hiç sormadı bile ebe galiba değişeceğim aile hekimimi çok ilgisiz
Ailede çok yok ama eşim 192. Ben 172. Eşim yapılı şuan ama yaptığı spordan kaynaklı şuan ki yapısıAzicik merak et anne diyor sana.
Yada rahatsiz etmeyin beni !uykumu kaçırıyorsunuz ,da olabilir.
Bu arada ne guzel tombis tatli bir kız olacak .ailenizde babayigitler cok galiba?
Çok gezince ya çocukları yoruyoz yada kendimize bişeyler oluyo :)Aynen öyle oldu canım bu kadar gezmemem gerekiyor demekki :) çarşamba günü gidiyorum inşallah kuzum aşıyı yaptırınca sorarım ona göre yönlendirir herhalde teşekkür ederim
Hiç dikkat etmedim canım sonuçlarda birazdan bakıym. Tetanoz için gittiğimde tahlil istediğimi söyleyim ertesi gün sabahtan aç gider yaptırırım olmazsa.
Nazlı bebito
Benimkiler ilgili görünüyor ama ne tahlil ne takviye hiçbir şey vermedilerkendim istiycem artık bakalım ona göre de doktorumla görüşürüm
Belkide şüphelendi ama söylemedi. Bilmiyorum canım ama tok gel dedi. Bakalım bi gidelim soracağım bende. Bugün soracaktım da unuttum. Kafa kalmadı kiÇocuğun yüzünü göstercek doktorunuz o zaman :))
Aradaki fark birden oluşmuyor canım şekerden zamanla artıyor önlem alınmazsa çok çabuk büyüyor
Ama sizin anne iri baba iri bebek minyon olmaz iri olur şekerden değildir canım için rahat olsun
Haftaya gidince sorarsın şeker yüklemesini.
Canım ben pkoluyum,hamile kalmadan önce şeker hapı kullanıyordum insülin direncine karşı
Doktorlar bana tek büyük şansın zayıf olman diyorlardı en fazla tartıda 65 kiloyu gördüm
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum dışarıda, bebek mağazasına girdiysek zaten o süre uzayııııp gidiyorÇok gezince ya çocukları yoruyoz yada kendimize bişeyler oluyo :)
Bir ortasını bulamıyoz şu gezme olayının
Hiç sormaAynen öyle oldu canım bu kadar gezmemem gerekiyor demekki :) çarşamba günü gidiyorum inşallah kuzum aşıyı yaptırınca sorarım ona göre yönlendirir herhalde teşekkür ederim
Hiç dikkat etmedim canım sonuçlarda birazdan bakıym. Tetanoz için gittiğimde tahlil istediğimi söyleyim ertesi gün sabahtan aç gider yaptırırım olmazsa.
Nazlı bebito
Benimkiler ilgili görünüyor ama ne tahlil ne takviye hiçbir şey vermedilerkendim istiycem artık bakalım ona göre de doktorumla görüşürüm
Evet canim ilk doz icinİlk doz için mi canım
Geçen kızlar mı konuştu yoksa nette mi karşılaştım hangisi emin değilim ama doğuma kadar yapılabiliyormuş
Ooo siz ailecek ülke standartlarindan öndesiniz :) tabi iki hafta ileri cikar . maşallah diyeyim bu aralar senin kıza bayılıyorumAilede çok yok ama eşim 192. Ben 172. Eşim yapılı şuan ama yaptığı spordan kaynaklı şuan ki yapısıhaftaya bir daha gideceğiz bir şeyler yiyip gideceğim
Canım buradan bi arkadaşım var sakarya’da kasım annesi o da. Soracağın bişey mi var özelden söyleyim kim olduğunuKızlar aramızda Sakarya da olan var mıydı?
Sağol canım. Ama seninki de baya büyümüştür bu haftalarda hızlı büyüyorlar. Ne zaman kontrolün?Ooo siz ailecek ülke standartlarindan öndesiniz :) tabi iki hafta ileri cikar . maşallah diyeyim bu aralar senin kıza bayılıyorum
Bizimki iki hafta önce 15 cm di.ama anasi babasi belli anca o kadar işte :)
22 aralikta ayrintiliya gitcez bakalim .Sağol canım. Ama seninki de baya büyümüştür bu haftalarda hızlı büyüyorlar. Ne zaman kontrolün?
saglik ocaginda baktrcam bende bugun almadi sabah aç karnına gelin dediBenim demire falan hiç bakılmamış ya b12 bakılmış sadece
9.40a kadar alıyorlar burada da kanı canım aç olmak gerekiyor evet. Bende çarşamba aşıya gidince konuşurum Perşembe de kan vermeye giderim diyorum bi bakılsın değerlerime vitamin eksikliği falan da var mı diye. Bu ara çok uçukladım ya vitamin eksikliği de olabilir bendeki.saglik ocaginda baktrcam bende bugun almadi sabah aç karnına gelin dedi
Kuzum kendim için değilde bir yakınım ileri yaş çocuk sahibi olmak istiyor. doktor önerisi soracaktım. Özele gitmiş ama hiç ilgilenmemiş doktor.Canım buradan bi arkadaşım var sakarya’da kasım annesi o da. Soracağın bişey mi var özelden söyleyim kim olduğunu
Ben soruym istersen kuzum ? Bugünlerde doğum yapacaktı müsaitse yanıtlar mutlaka. Özele gitmediğini biliyorum sadeceKuzum kendim için değilde bir yakınım ileri yaş çocuk sahibi olmak istiyor. doktor önerisi soracaktım. Özele gitmiş ama hiç ilgilenmemiş doktor.
İlgili bir doktorsa olur kuzum özel devlet nerde olduğu önemli değilBen soruym istersen kuzum ? Bugünlerde doğum yapacaktı müsaitse yanıtlar mutlaka. Özele gitmediğini biliyorum sadece
Tamam canım mesaj attım, müsaitse döner mutlaka haber veririm bende sanaİlgili bir doktorsa olur kuzum özel devlet nerde olduğu önemli değil
Teşekkür ederim kuzum zahmet verdimTamam canım mesaj attım, müsaitse döner mutlaka haber veririm bende sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?