2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynen öyle oldu canım bu kadar gezmemem gerekiyor demekki :) çarşamba günü gidiyorum inşallah kuzum aşıyı yaptırınca sorarım ona göre yönlendirir herhalde teşekkür ederim
Hiç dikkat etmedim canım sonuçlarda birazdan bakıym. Tetanoz için gittiğimde tahlil istediğimi söyleyim ertesi gün sabahtan aç gider yaptırırım olmazsa.
Hayır göstermedi ya eli yüzündeydi yine
Nazlı bebito
Benimkiler ilgili görünüyor ama ne tahlil ne takviye hiçbir şey vermediler kendim istiycem artık bakalım ona göre de doktorumla görüşürüm

Azicik merak et anne diyor sana.
Yada rahatsiz etmeyin beni !uykumu kaçırıyorsunuz ,da olabilir.
Bu arada ne guzel tombis tatli bir kız olacak .ailenizde babayigitler cok galiba?
Ailede çok yok ama eşim 192. Ben 172. Eşim yapılı şuan ama yaptığı spordan kaynaklı şuan ki yapısı haftaya bir daha gideceğiz bir şeyler yiyip gideceğim

Çok gezince ya çocukları yoruyoz yada kendimize bişeyler oluyo :)
Bir ortasını bulamıyoz şu gezme olayının

Belkide şüphelendi ama söylemedi. Bilmiyorum canım ama tok gel dedi. Bakalım bi gidelim soracağım bende. Bugün soracaktım da unuttum. Kafa kalmadı ki şimdi var mı gebelik şekeri senin bebiş ne durumda

Hiç sorma

Ailede çok yok ama eşim 192. Ben 172. Eşim yapılı şuan ama yaptığı spordan kaynaklı şuan ki yapısı haftaya bir daha gideceğiz bir şeyler yiyip gideceğim
Ooo siz ailecek ülke standartlarindan öndesiniz :) tabi iki hafta ileri cikar . maşallah diyeyim bu aralar senin kıza bayılıyorum
Bizimki iki hafta önce 15 cm di.ama anasi babasi belli anca o kadar işte :)

Ooo siz ailecek ülke standartlarindan öndesiniz :) tabi iki hafta ileri cikar . maşallah diyeyim bu aralar senin kıza bayılıyorum
Bizimki iki hafta önce 15 cm di.ama anasi babasi belli anca o kadar işte :)
Sağol canım. Ama seninki de baya büyümüştür bu haftalarda hızlı büyüyorlar. Ne zaman kontrolün?

saglik ocaginda baktrcam bende bugun almadi sabah aç karnına gelin dedi
9.40a kadar alıyorlar burada da kanı canım aç olmak gerekiyor evet. Bende çarşamba aşıya gidince konuşurum Perşembe de kan vermeye giderim diyorum bi bakılsın değerlerime vitamin eksikliği falan da var mı diye. Bu ara çok uçukladım ya vitamin eksikliği de olabilir bendeki.

Canım buradan bi arkadaşım var sakarya’da kasım annesi o da. Soracağın bişey mi var özelden söyleyim kim olduğunu
Kuzum kendim için değilde bir yakınım ileri yaş çocuk sahibi olmak istiyor. doktor önerisi soracaktım. Özele gitmiş ama hiç ilgilenmemiş doktor.

Kuzum kendim için değilde bir yakınım ileri yaş çocuk sahibi olmak istiyor. doktor önerisi soracaktım. Özele gitmiş ama hiç ilgilenmemiş doktor.
Ben soruym istersen kuzum ? Bugünlerde doğum yapacaktı müsaitse yanıtlar mutlaka. Özele gitmediğini biliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…