- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Onu bende diyorum bazen akışına bırakabilsek birazfazla bilinçliyiz ve fazla bilincli olmak iyi birsey degil.Keske bu kadar bilincli olmasaydik diyorum bazen
Kuzum geçmiş olsun, aşı olmadığım için bilmiyorum ama sağlık ocağını bi ara istersen böyle yan etkileri var mı diyeKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
aşinin ufak yan etkileri var ya onlari hissediyor olmayasin .Yada yedigin birseymi dokundu.cok gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim kızlarKuzum geçmiş olsun, aşı olmadığım için bilmiyorum ama sağlık ocağını bi ara istersen böyle yan etkileri var mı diye
Çok geçmiş olsun canımKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
Kuzum yarım saat önce hiçbir Şeyim yoktu sabah ishal vardı takmadım. Ama birden mide bulantısı soğuk terler sıkıntı geldi balkona attım kendimi. Oy oyÇok geçmiş olsun canım
Neyden oldu ki acaba havalardan dolayıda olabilir
İshalin çok olursa vücut susuz kalır takip et canım aradaki dengeyi
Olabilir canım hareket halinde falan hissetmiyoruzMerhaba, benim bir sorum olacaktı. 18. haftada iken bebeğim gayet hareketliydi ancak bu hafta hareketleri yavaşladı, çok nadir tekme attığını hissediyorum. Eskiden geceleri çok tepki atardı şimdi hiç tepki vermiyor. Bu normal mıdır? Zamanla hareketleri yavaşlar mı?
Kuzum bi sıcak bi soğuk yerde durma yine de balkona çıkarken sıkıca giyin üşütürsün iyice. Yediğin bişey dokunmuştur ishal olduysanKuzum yarım saat önce hiçbir Şeyim yoktu sabah ishal vardı takmadım. Ama birden mide bulantısı soğuk terler sıkıntı geldi balkona attım kendimi. Oy oy
Aşıdan ziyade bana üşütme,enfeksiyon belirtisi gibi geldi canımKuzum yarım saat önce hiçbir Şeyim yoktu sabah ishal vardı takmadım. Ama birden mide bulantısı soğuk terler sıkıntı geldi balkona attım kendimi. Oy oy
Olabilir canım hareket halinde falan hissetmiyoruz
2 gün öncesi benimde maşallah hiç durmuyodu,kendi kendime nazar ettim heralde 2 gündür sakin.
Birde bebekler aynı insanlar gibi gün içinde çok hareket edip yorulup bir kaç gün sakin oluyorlar
Gün içinde aralıklarla 10 defa tekme atıyorsa sıkıntı yoktur canım,bu yönteminde en doğru sonuç verdiği zaman 28.haftadan sonra
Yok kuzu içeri geçip yattım zaten temiz havamı alıp. Dokunacak birşeyde yemedim ki aslında anlamadım hiç.Kuzum bi sıcak bi soğuk yerde durma yine de balkona çıkarken sıkıca giyin üşütürsün iyice. Yediğin bişey dokunmuştur ishal olduysan
Olabilir kuzum bende bilemedim geçmezse hastaneye giderim zaten hemencik.Aşıdan ziyade bana üşütme,enfeksiyon belirtisi gibi geldi canım
İshale mide bulantısı eklenmiş çünkü 1-2 saat daha takip et kuzum
Geçmezse doktorlar çıkmadan hastaneye git direk ishal var çünkü
Bunları diyen kendi doktorun mu? Hiç iyi bir şekilde açıklamamış bence. Kuzenimden bildiğim kadarıyla Hattaa forumda da denk gelmiştim birsürü bu şekilde olup sağlıkla Doğum yapanlar var kuzum üzme kendini gerekirse başka bir doktora gözük.Kızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Mecbur sezeryan yapıyoruz böyle durumda bebeği aldıktan sonra plesanta yi Rahimden ayırıyor uz bazen kolay oluyor bazende zor o zaman rahmin i almak zorunda.kalıyoruz dedi bayagi korktum açıkçası her ay takip edeceğiz dedi yukarı çıkmazı dedim biraz zor dedi hocaya da yonlendirdigimiz hastalar oluyor dedi.yani açıkçası bende durum.böyle.
Öncelikle maşallah bebişine canım gözün aydınKızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Mecbur sezeryan yapıyoruz böyle durumda bebeği aldıktan sonra plesanta yi Rahimden ayırıyor uz bazen kolay oluyor bazende zor o zaman rahmin i almak zorunda.kalıyoruz dedi bayagi korktum açıkçası her ay takip edeceğiz dedi yukarı çıkmazı dedim biraz zor dedi hocaya da yonlendirdigimiz hastalar oluyor dedi.yani açıkçası bende durum.böyle.
Evet cnm doktorum.radyoloji uzmanı plesanta asagida ama zaten sezeryansin dedi sezeryan olunuyor dedi ama dr rahmin alınmasını felan anlattı kafam allak bullak zaten çok takintiliyim.hakkımızda hayırlısı artık dua edeceğim inş yukarı çıkar.Bunları diyen kendi doktorun mu? Hiç iyi bir şekilde açıklamamış bence. Kuzenimden bildiğim kadarıyla Hattaa forumda da denk gelmiştim birsürü bu şekilde olup sağlıkla Doğum yapanlar var kuzum üzme kendini gerekirse başka bir doktora gözük.
Sağol cnm.inş darısı sizin başınıza. Gidecem cnmÖncelikle maşallah bebişine canım gözün aydınmutlaka başka doktora da danış derim tek doktorla kalma diğer konuda
Geçmiş olsun cnm aynen dediğin gibi hayat kısa yavrularimizla uzun ömür nasip etsin rabbimBoşver aramasın sende mesafeli olursun en iyisi.benim kaynanam alzimer oldu hamile olduğumdan haberi bile yok kimseyi hatırlamıyor.kafa sağlam olsaydı sevinirdi ama çok kötü kavgada çıkarırdı.hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez.
İnşallah canım. Tamam herşeyi söyleyip bilgilendirmek zorundalar ama bu şekilde de dümdük sanki kesin gibi söylenmez ki yürüyen hormonlarız zaten :) Takıntı yapma ama kuzu dinlen bol bol mümkün olduğunca.Evet cnm doktorum.radyoloji uzmanı plesanta asagida ama zaten sezeryansin dedi sezeryan olunuyor dedi ama dr rahmin alınmasını felan anlattı kafam allak bullak zaten çok takintiliyim.hakkımızda hayırlısı artık dua edeceğim inş yukarı çıkar.
Sağol kuzumİnşallah canım. Tamam herşeyi söyleyip bilgilendirmek zorundalar ama bu şekilde de dümdük sanki kesin gibi söylenmez ki yürüyen hormonlarız zaten :) Takıntı yapma ama kuzu dinlen bol bol mümkün olduğunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?