2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar ya gece ister istemez yattığım oluyor uyanınca bakıyorum sırt üstü yatmışım çok zararlı mı ya

Ilk çocuktan sonra korundunuz mu hic.benimde 8 sene sonra oldu eşim ikinciyi de istiyor tabi olur mu bilemiyorum
Ben korundum cnm 2 yıl çünkü oğlumu emziriyordum emzirmeyi bıraktım korunmayı da iki ay sonra hamile kaldım istemem rağmen hamile olduğumu duyduğumda şok oldum o piskoloji değişik bişey çünkü bebeği büyütmek çok zor gerçekten.yine aynı şeyleri yasiyacam diye endişelendim.bebegik düştü anladı istemedigimisonra korunmadim.yine bir yıl olmadı.kuzum Allah gönlüne göre versin şimdi plan yapmak güzel yaşadığında goreceksin zorluklarini güzelliklerini ama bekle iki yıl çünkü bebeğinin hakkına girme ne kadar çok emzirirsen okadar sağlıklı bı bebeğin olur rabbim istediğin zaman nasip etsin tekrar.

Hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar ya gece ister istemez yattığım oluyor uyanınca bakıyorum sırt üstü yatmışım çok zararlı mı ya
Bazı izlediğim videolarda 20 ci haftaya kadar istediğiniz gibi yatın sonrasında saga ve sola yayın diyor.baya bir zararını sıralamışlar.
Hem bele hem mideye hem kan dolaşımı acısından zararıymış.kan akışını etkiliyormuş oda bebek ve anne için zararlı oluyormuş.bazi doktorlarda 26 dan sonra önemli diyor.sen genede dikkat et.arada olmasıyla da bir şey olmaz bence

6.aydan sonra önermiyorlar diye biliyorum ben canım yine de yanlış yönlendir miyim seni.
Ben her şekilde yatıyorum şuanlık Doktorum bi zararın olmadığını nasıl istiyorsam öyle yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Ondan mı bilmiyorum çok uyanıyorum artık geceleri

Sagol canim.zaten bir yıl istemiyorum dediğin gibi hakkına giremem.sonrasinda da hemen kalır miyim bilmiyorum buda çok geç olduğu için.bana kalsa tek çocuk yeter ama eşim istiyor.uc ay sonra deneyelim diyirdu yok dedim ben robotmuyumsanada geçmiş olsun canim

Sagol caim .14 senelik evliyim .10 sene hic cocugumuz olmadi,sonra kizim oldu 3 yasinda simdi aralari 3. Sene oluyo Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ,
Kanadalı sende ogrenememissin galiba.Ayrintilida mı gostermedi yoksa ?Nazli cktı bizimkiler. Bak yine beraberiz beni yalnız birakmadin
Ama bu sefer kararliyim 22 aralikta ogrenmek icin

Bende öyle biliyorum canım belimi midemi geçtim kan akışına bi etkisi olur diye korkuyorum. Hep yan uyanırım ama çok nadir sırt üstü uyandığım oluyor uyuşuyor herhalde yan yatmaktan vücudum
Ben neredeyse başından beri yan yatmaya son zamanlarda da sola yatmaya alıştırdım kendimi canım. Ama vücut uyuşuyor bi yerden sonra devriliyorum herhalde sırt üstü

hayir görümcen degil eltin degil rakibin hic degil .Kiskanclik gibi birsey anlattigin ama koca kadina hic yakısmiyor. Takılma zaten takmayada degmez.

gitti valla gece uykusu falan kalmadı bu hafta.Saga dön sola dön surekli uyaniyorum .Hic rahat degilm

Çok değil kuzum seni rahatsız etmiyorsa tansiyonun düşmüyorsa sorun olmuyor o kadar da. Doktor yorumu bu. İllaki yatılıyor gece uyku arasında

Bende hep sola yatiyorum ama bazen uyaniyofum ki sirt üstü yatmisim. Tv izlerken bile sirt üstü yattip koltuga uzaninca aklima takiliyo sola dönüyorum. İlk gebeligimde hic bilmiyodum böyle biseyi yatiyodum hep sirt üstü. Kimse de bilmiyodu galiba cevremde demedi en son bi akrabamiz hastanede kontrole gittimizde yanima gelmisti bi sıkıntı olmustu o zaman bana dedi sirt üstü yatmak iyi degildir diye ( 9 aylik hamileydim öğrendiğimde bebeğe de kordon dolanmis sezeryan oldum hep aklima takilir ondan mi oldu acaba diye

Olmuyor cnm tek çocuk kardeş istiyorlar büyüdüklerinde sende açıyorsun yavrum teknik kalacak şu hayatta diye Allah gönlünden geçeni nasip etsin seninde bizimde

hayir görümcen degil eltin degil rakibin hic degil .Kiskanclik gibi birsey anlattigin ama koca kadina hic yakısmiyor. Takılma zaten takmayada degmez.
Yok cnm ne takicam yillarin kattiklariyla takmamayi öğrendim.kaynanalar gelinleri aramamis hamile olduklarını öğrendiğinde ona sinirlendim.sorumsuz insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…