2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm benim oglum nisan doğumlu ben zihinlerini filan LC wakikiden almıştım çok güzeller yıka yıka kullan ikinci bebegimede kullanicam yıkadığı zaman ne rengi atıyor ne yıpraniyor.ilk üç ay için kısa kollu zibinlardan almıştım ben 6-7 tane.bide altlı üstlü takımlar ayaklı alanlar çok işe yarıyor hastane çıkışı olarak üç takım almıştım bide hediye geliyor fazlasıyla yetiyor.bebek battaniyesi iki tane almıştim şu peluş olanlardan birini dışarı için diğerini evde kullanıyordum onlarıda ozdilekten aldım şu ince battaniyeler acaip çok kullanılıyor en az 4 tane olması lazım alt açma takımlarındsn birtane almıştım.sapkada çok kullanılıyor.corap eldiven de dışarı için ilk üç ay için ben tulum almıştım hem güzel duruyor hemde bebeği daha iyi kavrayabiliyorsun 3 tane vardı zaten sonrasi için gördükçe alıyorsun hediye geliyor 3_6 ay için bekleyin derim çünkü yazlıklar çıkınca çok güzel şeyler oluyor.aklima gelenler bunlar cnm şimdilik sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki

Canım geçmiş olsun aşıdan olacağını sanmıyorum bende bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi havalardan bence ama kötü olursan bi doktora görün kuzum

Canım sabah kan verdim yarın göstericem sonuçları baktım ama henüz çıkmamış tsh , idrar temiz çıkmış, kan değerlerim 2 değer bir iki birim düşük çıkmış yarına kadar hepsi çıkmış olur.

Canım hiç moralini bozma kolay mı rahim alınması? Bu şekilde konuşulur mu ya? Başka doktora da görün canım

Canım çok teşekkür ederim çok faydalı şeyler yazmışsın özdilek e bakayım ben battaniye nereden alacağımı bilmiyordum bi de monta gerek olacak mı? Yoksa battaniyeye vs mi sarıcaz doktora götürürken bebişleri? Hediyeye şuan için güvenemem canım kim ne alacak bilmiyorum ki? İşimizi şansa bırakmayalım

Merhaba kızlar, nasılsınız uzun zaman oldu iş yoğunluğum sebebi ile hiç giremedim binlerce sayfa var okuyamadım tabiki. Nasıl gidiyor gebelik bebisler Nasıl? Biz geçen hafta ayrıntılı ultrsona girdik çok şükür bi problem çıkmadı. Dün de asimizi olduk. Bu arada cinsiyetimize 15.haftada özel bi hastanede kız dediler. Daha sonra gittiğim muayenelerde göstermediğini söylediler kızımız geliyor sanirim hayırlısı ile)

İyiyim ben canım şükür sen nasılsın ?
Gözün aydın ayrıntılı için Hayırlısı olsun siz de pembiş hazırlıklara başlarsınız artık

İyiyiz canım çok şükür
Sizede maşallah sanırım kız bebiş geliyor

İyiyim ben canım şükür sen nasılsın ?
Gözün aydın ayrıntılı için Hayırlısı olsun siz de pembiş hazırlıklara başlarsınız artık
Aynen cnm ins henüz başlamadık fırsat bulamadik ama en yakın zamanda ıns başlamayı düşünüyoruz hazirliklarasenin de mi kız geliyor yoksa

İyiyiz canım çok şükür
Sizede maşallah sanırım kız bebiş geliyor
Aynen canım ıns hayırlısı ile. Senin çok erken belli olmuştu diye hatrliyrm cinsiyet erkek miydi bi düğün de falan söyledim demistin diye hatırladım. Hala aynı dimi degismedi? Hayırlısı ile sagliklica gelsinler bebisler bakalim

Evet canım 12+5te erkeğe benzettim demişti hala erkek :) Doktoruma güveniyordum bu konuda kız kardeşimi de 12+4te bilmişti ama özeldeydi o zaman. sağlıkla gelsinler inşallah

Canım ben içi yünlü kapşonlu almıştım LC wakikiden bide pusete koyuyorsun aşıya gideren üzerine battaniye ortuyordum.ileriki aylar için evet bir yaş için LC wakikide çok güzel kalin kapşonlular var resmini atiyim

Bunlar çok kullanışlı oluyor cnm kalın mont almana gerek yok.eger alirsanda bir yaş için olanlardan aldığından iki yaşına kadar kullaniyor

Eklentiler

• Screenshot_20181204-153606.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20181204-153603.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20181204-153456.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45

Bende bebek arabasında çok kararsızım ya

Tecrubesizlik ne kötü bir şey bir şey alıyorum yanlış mi aldim diyorum.birde nisan bebekleri olacakları için ne yazlık ne kışlık alabiliyorsun.tecrubeli annelerden fikir istiyoruz

kızlar marka olarak değişir. evet kaliteli ürünler çok ama şu var ki ilk 6 ay 1 yıl gerçekten çabuk büyüyor aldığınızı 1 kez giydirirseniz ne mutlu size. açıkçası bizim bebişler ilk 3 ay pek dışarı çıkamayacaklarını varsayarsak, evde rahat olması açısından pijama takımları tulumlar çok ideal. hatta ben de şimdi ilk 6 ay için çorap eldiven bakıyordum. bi de emzik burun aspiratörü falan. emzik olarak kızımda hep nuk kullandım. biberon olarak da kesinlikle cam biberon chicco. şimdi de yine chicco cam biberon aldım. kullanır kullanmaz ama dursun. emzik sıralamasına baktım 1. avent, 2.chicco, 3.nuk geliyor.. bende ya chicco ya da nuk alacam. bi de kauçuk hiç kullanmadım önermemişlerdi zamanında hep silikon uç kullandım bilginiz olsun.

kıyafette marka olarak mammaramma, carters, gap, chicco, hm, mothercare bunlar gerçekten kaliteli ve eskimeyen ürünler. ama gerek var mı bence yok. önemli olan pamuklu olması. çıtçıtların sağlam olması ve çok boyalı renkler olmaması. bence b üyüdükten sonra bu kaliteli markalara bakılabilir. ayakkabı için çok erken ama belli başlı markalar vardır ayakkabı da ben ondan şaşmam ayak önemli çünkü.

nisan bebekleri olacaklar ama uzun kollu zıbın aldım ben hep 3 ay boyunca uzun giyer. yarım giyerse de üstüne başka takım giyilebilir. ama kolsuz tercih etmeyin bence. bi de çok fazla almayın hediye de gelebilir. ama şapka eldiven çorap zıbın en elzem olanlar.

mesela mont almayın. çocuğu taşırken o mont kayıyor içinde kayboluyor fermuar takılıyor falan. örgü yün hırkalar zaten battaniyeye sarılır 1 yaşına kadar bence gerek yok montlara. alanlar da zaten çok kısa süre giydiriyor.

aklıma gelenler bunlar kızlar.

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki

üşüttün canım bence. yediğin birşey de tetikledi. takip et ishalini. çok sık ve sarı olursa doktora git.

hadi inşallah canım düzelecek inanıyorum ben.

bi ara bende de oldu çok yorgun olunca hareket etmiyor.

ne kolay söylemiş öyle rahim alınır falan. hamile kadına söylenecek şey mi.? inşallah yukarı çıkacak kötü düşünme lütfen.

2 gündür düzeldi, gene geceleri tekmelemiyor ama gündüzleri çok aktif

benim ki iş yerinde çoşuyor sürekli tepik halde. akşam eve gidince duruyor. ne zaman yemek yedim ayağımı uzattım desem ki saat 9 oluoyor başlıyor harekete :::)

benim ki iş yerinde çoşuyor sürekli tepik halde. akşam eve gidince duruyor. ne zaman yemek yedim ayağımı uzattım desem ki saat 9 oluoyor başlıyor harekete :::)
Yaa kıyamam :) Şey derler hareket halindeyken bebek uyurmuş doğru demek ki
Hareket ettikleri belli bir saat oluyor bazen bende genelde 12 gibi hissediyorum gece karnım tok sırtım pek oluyor ondan sanırım

Benimki sabah 11 ile 4 arası tekmeliyor, sonra duruluyor akşam tekrar başlıyor, gece tamamen kendi halinde. Bazen babası gelince kapıdan girdiğinde tekme atıyor, ya öyle denk geliyor ya da hissediyor.

Şu an oldukça hareketli, sanırım artık uyku düzenini oturttu, geceleri bolca uyuyor. Gündüzleri hareket halinde, insan ilk kez hamile olunca her şeyde panik yapıyor.
Maşallah canım bebeğine harekete geldi :))
Bizde durum tam tersi gündüz geceye göre daha sakin gece depara kalkıyor
Benimde ilk sorup soruşturup öğreniyoz bişiler :)
Yok kuzu içeri geçip yattım zaten temiz havamı alıp. Dokunacak birşeyde yemedim ki aslında anlamadım hiç.

Olabilir kuzum bende bilemedim geçmezse hastaneye giderim zaten hemencik.
Nasıl oldun kuzum biraz daha iyi misin
Maşallah canım bebeğine
Rabbim hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etti çok şükür
Plesanta sorunu için üzülme canım doktorlar en kötü ihtimalide hastaya söylemek zorundalar
Tüp bebek grubundan bir arkadaştan biliyorum
Şuanda dinleniyor hiç kalkmadan ailesi bakıyor

Gece depara kalkıyorsa işin zor, şimdiden uyku düzeni kazanıyorlarmış, benim kuzen de öyleydi , doğdu, bir çocuk bu kadar mı uyumaz, sabaha kadar bir ben sallardım bir teyzem. Seninki öyle olmaz inşallah. Benim çocuk bana çekerse çok uykucu olacak babasına çekerse işimiz zor. :)

Ben bugün çıkıcak sanmıştım kuzum
İnşallah diğerleride güzel çıkar
Kan için ilaç kullanıyomuydun
Hayırlı olsun canım kızın
Başlasın hazırlıkların artık :))
Geçen gün aklıma geldin ama bi türlü nickini hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…