- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Cnm benim oglum nisan doğumlu ben zihinlerini filan LC wakikiden almıştım çok güzeller yıka yıka kullan ikinci bebegimede kullanicam yıkadığı zaman ne rengi atıyor ne yıpraniyor.ilk üç ay için kısa kollu zibinlardan almıştım ben 6-7 tane.bide altlı üstlü takımlar ayaklı alanlar çok işe yarıyor hastane çıkışı olarak üç takım almıştım bide hediye geliyor fazlasıyla yetiyor.bebek battaniyesi iki tane almıştim şu peluş olanlardan birini dışarı için diğerini evde kullanıyordum onlarıda ozdilekten aldım şu ince battaniyeler acaip çok kullanılıyor en az 4 tane olması lazım alt açma takımlarındsn birtane almıştım.sapkada çok kullanılıyor.corap eldiven de dışarı için ilk üç ay için ben tulum almıştım hem güzel duruyor hemde bebeği daha iyi kavrayabiliyorsun 3 tane vardı zaten sonrasi için gördükçe alıyorsun hediye geliyor 3_6 ay için bekleyin derim çünkü yazlıklar çıkınca çok güzel şeyler oluyor.aklima gelenler bunlar cnm şimdilik sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsinizKızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim
Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
Maşallah kızına ve sana canım
Fitt hamişsin tüüü tüüü tüüüüüü
Çıktı mı canım sonuçların
İlaç fayda etmiş mi doktor ne dedi
Güzel haberlerini bekliyorum
Canım inşallah fark etmez doktor böbreğindeki genişlemeyi,geçmiş düzelmiş olur
Sende çok mutlu olursun
Kızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Mecbur sezeryan yapıyoruz böyle durumda bebeği aldıktan sonra plesanta yi Rahimden ayırıyor uz bazen kolay oluyor bazende zor o zaman rahmin i almak zorunda.kalıyoruz dedi bayagi korktum açıkçası her ay takip edeceğiz dedi yukarı çıkmazı dedim biraz zor dedi hocaya da yonlendirdigimiz hastalar oluyor dedi.yani açıkçası bende durum.böyle.
Cnm benim oglum nisan doğumlu ben zihinlerini filan LC wakikiden almıştım çok güzeller yıka yıka kullan ikinci bebegimede kullanicam yıkadığı zaman ne rengi atıyor ne yıpraniyor.ilk üç ay için kısa kollu zibinlardan almıştım ben 6-7 tane.bide altlı üstlü takımlar ayaklı alanlar çok işe yarıyor hastane çıkışı olarak üç takım almıştım bide hediye geliyor fazlasıyla yetiyor.bebek battaniyesi iki tane almıştim şu peluş olanlardan birini dışarı için diğerini evde kullanıyordum onlarıda ozdilekten aldım şu ince battaniyeler acaip çok kullanılıyor en az 4 tane olması lazım alt açma takımlarındsn birtane almıştım.sapkada çok kullanılıyor.corap eldiven de dışarı için ilk üç ay için ben tulum almıştım hem güzel duruyor hemde bebeği daha iyi kavrayabiliyorsun 3 tane vardı zaten sonrasi için gördükçe alıyorsun hediye geliyor 3_6 ay için bekleyin derim çünkü yazlıklar çıkınca çok güzel şeyler oluyor.aklima gelenler bunlar cnm şimdilik sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
İyiyim ben canım şükür sen nasılsın ?Merhaba kızlar, nasılsınız uzun zaman oldu iş yoğunluğum sebebi ile hiç giremedim binlerce sayfa var okuyamadım tabiki. Nasıl gidiyor gebelik bebisler Nasıl? Biz geçen hafta ayrıntılı ultrsona girdik çok şükür bi problem çıkmadı. Dün de asimizi olduk. Bu arada cinsiyetimize 15.haftada özel bi hastanede kız dediler. Daha sonra gittiğim muayenelerde göstermediğini söyledilerkızımız geliyor sanirim hayırlısı ile )
İyiyiz canım çok şükürMerhaba kızlar, nasılsınız uzun zaman oldu iş yoğunluğum sebebi ile hiç giremedim binlerce sayfa var okuyamadım tabiki. Nasıl gidiyor gebelik bebisler Nasıl? Biz geçen hafta ayrıntılı ultrsona girdik çok şükür bi problem çıkmadı. Dün de asimizi olduk. Bu arada cinsiyetimize 15.haftada özel bi hastanede kız dediler. Daha sonra gittiğim muayenelerde göstermediğini söyledilerkızımız geliyor sanirim hayırlısı ile )
Aynen cnm ins henüz başlamadık fırsat bulamadik ama en yakın zamanda ıns başlamayı düşünüyoruz hazirliklaraİyiyim ben canım şükür sen nasılsın ?
Gözün aydın ayrıntılı içinHayırlısı olsun siz de pembiş hazırlıklara başlarsınız artık
Aynen canım ıns hayırlısı ile. Senin çok erken belli olmuştu diye hatrliyrm cinsiyet erkek miydi bi düğün de falan söyledim demistin diye hatırladım. Hala aynı dimi degismedi? Hayırlısı ile sagliklica gelsinler bebisler bakalimİyiyiz canım çok şükür
Sizede maşallah sanırım kız bebiş geliyor
Evet canım kısmetse kızım olacakAynen cnm ins henüz başlamadık fırsat bulamadik ama en yakın zamanda ıns başlamayı düşünüyoruz hazirliklarasenin de mi kız geliyor yoksa
Evet canım 12+5te erkeğe benzettim demişti hala erkek :) Doktoruma güveniyordum bu konuda kız kardeşimi de 12+4te bilmişti ama özeldeydi o zaman. sağlıkla gelsinler inşallahAynen canım ıns hayırlısı ile. Senin çok erken belli olmuştu diye hatrliyrm cinsiyet erkek miydi bi düğün de falan söyledim demistin diye hatırladım. Hala aynı dimi degismedi? Hayırlısı ile sagliklica gelsinler bebisler bakalim
Canım ben içi yünlü kapşonlu almıştım LC wakikiden bide pusete koyuyorsun aşıya gideren üzerine battaniye ortuyordum.ileriki aylar için evet bir yaş için LC wakikide çok güzel kalin kapşonlular var resmini atiyimCanım geçmiş olsun aşıdan olacağını sanmıyorum bende bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi havalardan bence ama kötü olursan bi doktora görün kuzum
Canım sabah kan verdim yarın göstericem sonuçları baktım ama henüz çıkmamış tsh , idrar temiz çıkmış, kan değerlerim 2 değer bir iki birim düşük çıkmış yarına kadar hepsi çıkmış olur.
Canım hiç moralini bozma kolay mı rahim alınması? Bu şekilde konuşulur mu ya? Başka doktora da görün canım
Canım çok teşekkür ederimçok faydalı şeyler yazmışsın özdilek e bakayım ben battaniye nereden alacağımı bilmiyordum bi de monta gerek olacak mı? Yoksa battaniyeye vs mi sarıcaz doktora götürürken bebişleri? Hediyeye şuan için güvenemem canım kim ne alacak bilmiyorum ki? İşimizi şansa bırakmayalım
Bunlar çok kullanışlı oluyor cnm kalın mont almana gerek yok.eger alirsanda bir yaş için olanlardan aldığından iki yaşına kadar kullaniyorCanım geçmiş olsun aşıdan olacağını sanmıyorum bende bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi havalardan bence ama kötü olursan bi doktora görün kuzum
Canım sabah kan verdim yarın göstericem sonuçları baktım ama henüz çıkmamış tsh , idrar temiz çıkmış, kan değerlerim 2 değer bir iki birim düşük çıkmış yarına kadar hepsi çıkmış olur.
Canım hiç moralini bozma kolay mı rahim alınması? Bu şekilde konuşulur mu ya? Başka doktora da görün canım
Canım çok teşekkür ederimçok faydalı şeyler yazmışsın özdilek e bakayım ben battaniye nereden alacağımı bilmiyordum bi de monta gerek olacak mı? Yoksa battaniyeye vs mi sarıcaz doktora götürürken bebişleri? Hediyeye şuan için güvenemem canım kim ne alacak bilmiyorum ki? İşimizi şansa bırakmayalım
Kızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim
Bende bebek arabasında çok kararsızım ya
Tecrubesizlik ne kötü bir şey bir şey alıyorum yanlış mi aldim diyorum.birde nisan bebekleri olacakları için ne yazlık ne kışlık alabiliyorsun.tecrubeli annelerden fikir istiyoruz
Ben 3 tane bebek arabası markası buldum birini deneme şansım oldu diğer ikisi burada yokistanbul’da mağazalarını buldum oraya gidince bakalım diyoruz biberon philips avent aldım bi tane cam bi tane de plastik gibi olanlardan. Emzik yine aynı marka alırım sanırım
Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
Maşallah kızına ve sana canım
Fitt hamişsin tüüü tüüü tüüüüüü
Çıktı mı canım sonuçların
İlaç fayda etmiş mi doktor ne dedi
Güzel haberlerini bekliyorum
Canım inşallah fark etmez doktor böbreğindeki genişlemeyi,geçmiş düzelmiş olur
Sende çok mutlu olursun
bi ara bende de oldu çok yorgun olunca hareket etmiyor.Merhaba, benim bir sorum olacaktı. 18. haftada iken bebeğim gayet hareketliydi ancak bu hafta hareketleri yavaşladı, çok nadir tekme attığını hissediyorum. Eskiden geceleri çok tepki atardı şimdi hiç tepki vermiyor. Bu normal mıdır? Zamanla hareketleri yavaşlar mı?
Kızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Mecbur sezeryan yapıyoruz böyle durumda bebeği aldıktan sonra plesanta yi Rahimden ayırıyor uz bazen kolay oluyor bazende zor o zaman rahmin i almak zorunda.kalıyoruz dedi bayagi korktum açıkçası her ay takip edeceğiz dedi yukarı çıkmazı dedim biraz zor dedi hocaya da yonlendirdigimiz hastalar oluyor dedi.yani açıkçası bende durum.böyle.
bi ara bende de oldu çok yorgun olunca hareket etmiyor.
2 gündür düzeldi, gene geceleri tekmelemiyor ama gündüzleri çok aktif
Yaa kıyamam :) Şey derler hareket halindeyken bebek uyurmuş doğru demek kibenim ki iş yerinde çoşuyor sürekli tepik halde. akşam eve gidince duruyor. ne zaman yemek yedim ayağımı uzattım desem ki saat 9 oluoyor başlıyor harekete :::)
benim ki iş yerinde çoşuyor sürekli tepik halde. akşam eve gidince duruyor. ne zaman yemek yedim ayağımı uzattım desem ki saat 9 oluoyor başlıyor harekete :::)
Maşallah canım bebeğine harekete geldi :))Şu an oldukça hareketli, sanırım artık uyku düzenini oturttu, geceleri bolca uyuyor. Gündüzleri hareket halinde, insan ilk kez hamile olunca her şeyde panik yapıyor.
Nasıl oldun kuzum biraz daha iyi misinYok kuzu içeri geçip yattım zaten temiz havamı alıp. Dokunacak birşeyde yemedim ki aslında anlamadım hiç.
Olabilir kuzum bende bilemedim geçmezse hastaneye giderim zaten hemencik.
Maşallah canım bebeğineKızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Maşallah canım bebeğine harekete geldi :))
Bizde durum tam tersi gündüz geceye göre daha sakin gece depara kalkıyor
Benimde ilk sorup soruşturup öğreniyoz bişiler :)
Nasıl oldun kuzum biraz daha iyi misin
Maşallah canım bebeğine
Rabbim hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etti çok şükür
Plesanta sorunu için üzülme canım doktorlar en kötü ihtimalide hastaya söylemek zorundalar
Tüp bebek grubundan bir arkadaştan biliyorum
Şuanda dinleniyor hiç kalkmadan ailesi bakıyor
Ben bugün çıkıcak sanmıştım kuzumCanım geçmiş olsun aşıdan olacağını sanmıyorum bende bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi havalardan bence ama kötü olursan bi doktora görün kuzum
Hayırlı olsun canım kızınMerhaba kızlar, nasılsınız uzun zaman oldu iş yoğunluğum sebebi ile hiç giremedim binlerce sayfa var okuyamadım tabiki. Nasıl gidiyor gebelik bebisler Nasıl? Biz geçen hafta ayrıntılı ultrsona girdik çok şükür bi problem çıkmadı. Dün de asimizi olduk. Bu arada cinsiyetimize 15.haftada özel bi hastanede kız dediler. Daha sonra gittiğim muayenelerde göstermediğini söyledilerkızımız geliyor sanirim hayırlısı ile )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?