2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
gitti valla gece uykusu falan kalmadı bu hafta.Saga dön sola dön surekli uyaniyorum .Hic rahat degilm
Bende de son 1haftadır başladı karnım falan çok yok aslında rahatsız edecek kadar ama anlamadım. Uyanıyorum bide sonra çok zor uyuyorum. Bu yüzden sabah kalktığımda da sersem gibi oluyorum.

Hayırlısı öyleymiş canım o şekilde olması gerekiyormuş o konuda üzme kendini :) dikkat etmek lazım tabi bende tesadüfen okudum sırt üstü yatınca kan dolaşımını etkilediğini

Hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar ya gece ister istemez yattığım oluyor uyanınca bakıyorum sırt üstü yatmışım çok zararlı mı ya
Mümkün olduğunca sola dönüp yatmak artık görevimiz :)
Uyku sırasından sorumlu değiliz ama olur o kadar :) Bende dün sağıma yatıp uyuyakalmışım annemlerdeyiz bu arada. Üstüne eşimde sen gel tek yatamam diye benim yanıma. Sorun şu ki yatak tek kişilik Yer olmayınca sağdan yatıp sağdan kalkmak zorunda kaldım Ama tepik yedim birşey olmamıştır diye kendimi avutuyorum

Sağıma arada yatıyorum kuzum sol tarafım çok uyuşuyor. Sol bacağım sağa göre daha hassas zaten romatizma rahatsız ettiğinde de sol taraftan girer hep ağrı uyuşma başlayınca mecbur dönüyorum sağa. Sağda çok rahat edemiyorum zaten solu dinlendirince dönüyorum hemen biz fazla bilinçliyiz sanırım ya ondan bu kadar takılıyoruz

Eheh olsun kız en güzelini yapıyorsun solu dinlendirmek için sağa yatmak

Bende bebek arabasında çok kararsızım ya

Yok cnm ne takicam yillarin kattiklariyla takmamayi öğrendim.kaynanalar gelinleri aramamis hamile olduklarını öğrendiğinde ona sinirlendim.sorumsuz insanlar
Boşver aramasın sende mesafeli olursun en iyisi.benim kaynanam alzimer oldu hamile olduğumdan haberi bile yok kimseyi hatırlamıyor.kafa sağlam olsaydı sevinirdi ama çok kötü kavgada çıkarırdı.hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez.

Tecrubesizlik ne kötü bir şey bir şey alıyorum yanlış mi aldim diyorum.birde nisan bebekleri olacakları için ne yazlık ne kışlık alabiliyorsun.tecrubeli annelerden fikir istiyoruz

Bende bebek arabasında çok kararsızım ya

Evet canım hep beraber bi beyin fırtınası yapsak ne güzel olur canım internette bi model buldum ama canlı görmedim travel sistem ikili set cadillac air travel safe diye geçiyor başka markalar da alternatif olsun diyorum şuan yok.. emzik vs hangi marka alıcam napıcam bilmiyorum

Kuzu almasan bile bakıp araştırmaya Başla alacağın modellere markalara karar ver. Gerisi gelir Zaten ben malesef eskisi gibi takip etmiyorum çoğu büyük Şeyide inşallah Doğumdan sonra bir aksilik çıkmazsa alıcam.
Aklına geldikçe almak istediğin şeyleri sor ama illa fikrimiz olur diye düşünüyorum

Ben 3 tane bebek arabası markası buldum birini deneme şansım oldu diğer ikisi burada yok istanbul’da mağazalarını buldum oraya gidince bakalım diyoruz biberon philips avent aldım bi tane cam bi tane de plastik gibi olanlardan. Emzik yine aynı marka alırım sanırım

Alıncakların çoğunu indirime sakla canım
Bende ayrıntılıdan sonra ağırlık vermeyi düşünüyorum :)
Taşınma işi gelmeden mi olucak yoksa döndükten sonra mı
Koşturmayla geçecek desene hamileliğin
Sağlık olsun hepsi olur gider
Canım sen suyu az içince enfeksiyon falan olmuyor musun
Demirin için kuru üzümle pekmez tüket canım demirin tavan yapar
Doktorun adını unutup duruyom :))
Telefondan baktım Cenk Gezere karar verdik
Aynen az kaldı canım inşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelmek nasip olur
Kuzum varsın eşin girmesin muayeneye sen yanlızca hayırlı güzel haberlerle gel o yeter
Doğunca bol bol görsünler

Çok sağol canım benim tek dayanamadığım meyve
Hamurişini nerdeyse hiç aramam gün içinde tükettiğim ekmek miktarı en fazla 1.5 dilim
Ekmeğide tamamen bıraktığımda baş ağrısı yapıyor

fazla bilinçliyiz ve fazla bilincli olmak iyi birsey degil.Keske bu kadar bilincli olmasaydik diyorum bazen

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
aşinin ufak yan etkileri var ya onlari hissediyor olmayasin .Yada yedigin birseymi dokundu.cok gecmis olsun bu arada

Maşallah kızına ve sana canım
Fitt hamişsin tüüü tüüü tüüüüüü
Günaydın güzel anneler
Bende şimdi hastanede kan verme sırası bekliyorum idrar da istedi doktor randevuya geç kalıyordum fena trafik vardı

Güzel bir gün diliyorum
Çıktı mı canım sonuçların
İlaç fayda etmiş mi doktor ne dedi
Güzel haberlerini bekliyorum
Canım inşallah fark etmez doktor böbreğindeki genişlemeyi,geçmiş düzelmiş olur
Sende çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…