Evet canım büyüdü artık yaSağol canım, dediğin gibi uyku arasında ister istemez oluyor.
Göbek büyümüş maşallah
Bende de son 1haftadır başladı karnım falan çok yok aslında rahatsız edecek kadar ama anlamadım. Uyanıyorum bide sonra çok zor uyuyorum. Bu yüzden sabah kalktığımda da sersem gibi oluyorum.gitti valla gece uykusu falan kalmadı bu hafta.Saga dön sola dön surekli uyaniyorum .Hic rahat degilm
Hayırlısı öyleymiş canım o şekilde olması gerekiyormuş o konuda üzme kendini :) dikkat etmek lazım tabi bende tesadüfen okudum sırt üstü yatınca kan dolaşımını etkilediğiniBende hep sola yatiyorum ama bazen uyaniyofum ki sirt üstü yatmisim. Tv izlerken bile sirt üstü yattip koltuga uzaninca aklima takiliyo sola dönüyorum. İlk gebeligimde hic bilmiyodum böyle biseyi yatiyodum hep sirt üstü. Kimse de bilmiyodu galiba cevremde demedi en son bi akrabamiz hastanede kontrole gittimizde yanima gelmisti bi sıkıntı olmustu o zaman bana dedi sirt üstü yatmak iyi degildir diye( 9 aylik hamileydim öğrendiğimde bebeğe de kordon dolanmis sezeryan oldum hep aklima takilir ondan mi oldu acaba diye
Mümkün olduğunca sola dönüp yatmak artık görevimiz :)Hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar ya gece ister istemez yattığım oluyor uyanınca bakıyorum sırt üstü yatmışım çok zararlı mı ya
Sağıma arada yatıyorum kuzum sol tarafım çok uyuşuyor. Sol bacağım sağa göre daha hassas zaten romatizma rahatsız ettiğinde de sol taraftan girer hep ağrı uyuşma başlayınca mecbur dönüyorum sağa. Sağda çok rahat edemiyorum zaten solu dinlendirince dönüyorum hemenMümkün olduğunca sola dönüp yatmak artık görevimiz :)
Uyku sırasından sorumlu değiliz ama olur o kadar :) Bende dün sağıma yatıp uyuyakalmışım annemlerdeyiz bu arada. Üstüne eşimde sen gel tek yatamam diye benim yanıma. Sorun şu ki yatak tek kişilikYer olmayınca sağdan yatıp sağdan kalkmak zorunda kaldım Ama tepik yedim birşey olmamıştır diye kendimi avutuyorum
Eheh olsun kız en güzelini yapıyorsun solu dinlendirmek için sağa yatmakSağıma arada yatıyorum kuzum sol tarafım çok uyuşuyor. Sol bacağım sağa göre daha hassas zaten romatizma rahatsız ettiğinde de sol taraftan girer hep ağrı uyuşma başlayınca mecbur dönüyorum sağa. Sağda çok rahat edemiyorum zaten solu dinlendirince dönüyorum hemenbiz fazla bilinçliyiz sanırım ya ondan bu kadar takılıyoruz
Bende bebek arabasında çok kararsızım yaKızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim
Boşver aramasın sende mesafeli olursun en iyisi.benim kaynanam alzimer oldu hamile olduğumdan haberi bile yok kimseyi hatırlamıyor.kafa sağlam olsaydı sevinirdi ama çok kötü kavgada çıkarırdı.hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez.Yok cnm ne takicam yillarin kattiklariyla takmamayi öğrendim.kaynanalar gelinleri aramamis hamile olduklarını öğrendiğinde ona sinirlendim.sorumsuz insanlar
Tecrubesizlik ne kötü bir şey bir şey alıyorum yanlış mi aldim diyorum.birde nisan bebekleri olacakları için ne yazlık ne kışlık alabiliyorsun.tecrubeli annelerden fikir istiyoruzKızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim
Bende bebek arabasında çok kararsızım ya
Kuzu almasan bile bakıp araştırmaya Başla alacağın modellere markalara karar ver. Gerisi gelir Zaten ben malesef eskisi gibi takip etmiyorum çoğu büyük Şeyide inşallah Doğumdan sonra bir aksilik çıkmazsa alıcam.Kızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim
Ben 3 tane bebek arabası markası buldum birini deneme şansım oldu diğer ikisi burada yokEvet canım hep beraber bi beyin fırtınası yapsak ne güzel olurcanım internette bi model buldum ama canlı görmedim travel sistem ikili set cadillac air travel safe diye geçiyor başka markalar da alternatif olsun diyorum şuan yok.. emzik vs hangi marka alıcam napıcam bilmiyorum
Alıncakların çoğunu indirime sakla canımÖyle gerçekten döner dönmez büyük indirimler başlıyor, bebek için kalan tüm eşyalar alınacak.. Bide normalde taşınmayı düşünüyoruz ev sahibinden haber bekliyoruz oda var. Baya dolu dolu günler olacak.
Canım sen suyu az içince enfeksiyon falan olmuyor musunAğzım kuruyor ama hiç su içmediğimden1 lt bile içemiyorum bazen iki üç bardak anca. çok içince kusuyorum. Enerjim de düşük ama demirim düşük çıkmıştı ona yormuştum. Haftaya öğrenirim canım artık. Sen kime gideceksin karar verdin mi? Az kalmış :))
Kuzum varsın eşin girmesin muayeneye sen yanlızca hayırlı güzel haberlerle gel o yeterKızlar yarın sabah gidecem kadın doğum hastanesine öğlene kadar alabilirse alacak radyoloji uzmanı bakıyor mus eş giremiyormus .ne yapalım artik sağlıklı olsunda ins.size yarın dönerim çok korkuyrum dualarinizi bekliyorumhepinizi öpüyorum.
Çok sağol canım benim tek dayanamadığım meyveHamurisini çok az tüket özellikle glutenin çok etkisi ver şeker üzerinde.ben ramazan ayında glüteni tamamen çıkardım sonrada hep dikkatli tükettim iki üç ay içinde hamile kaldım ve sekerim 103 ,çıkıyordu sonrasında 68 düşmüş çok sasirmistim.sen çok dikkat et yükselmesin
fazla bilinçliyiz ve fazla bilincli olmak iyi birsey degil.Keske bu kadar bilincli olmasaydik diyorum bazenSağıma arada yatıyorum kuzum sol tarafım çok uyuşuyor. Sol bacağım sağa göre daha hassas zaten romatizma rahatsız ettiğinde de sol taraftan girer hep ağrı uyuşma başlayınca mecbur dönüyorum sağa. Sağda çok rahat edemiyorum zaten solu dinlendirince dönüyorum hemenbiz fazla bilinçliyiz sanırım ya ondan bu kadar takılıyoruz
aşinin ufak yan etkileri var ya onlari hissediyor olmayasin .Yada yedigin birseymi dokundu.cok gecmis olsun bu aradaKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
Maşallah kızına ve sana canımEki Görüntüle 2211895 Göbek fotoğrafı alalım
Çıktı mı canım sonuçlarınGünaydın güzel anneler
Bende şimdi hastanede kan verme sırası bekliyorum idrar da istedi doktor randevuya geç kalıyordum fena trafik vardı
Güzel bir gün diliyorum
Canım inşallah fark etmez doktor böbreğindeki genişlemeyi,geçmiş düzelmiş olurGünaydın;
benim de devlet hastanesinde akşam kontrolüm var .bakalım bebiş nasıl ? en çok merak ettiğim de, devletteki dotkor böbrekteki genişlemeyi fark edecek mi bakalım ? muayene 2 dk sürdüğünden nereye bakıyorlar nasıl bakıyorlar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?