2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar :110:

Haftaya haftaiçi eşimin doğum günü bende yarın akşam için iki aileyi de davet ettim hem de pasta keseriz dedim ne zamandır biraraya gelemedik diye.. bugun de ön hazırlık yaptım yoruldum ya midem de bulanıyor :110:yemek falan da yapmadım dışarı çıkıcaz.

İsim konusu bizde kızımızın ismi ipek olucak eşim çok sevdi bu ismi ve başka seçenek düşünsek de yine ipek diyoruz bende sevdim erkek olsaydı da deniz istiyordum:anneadayı:

Kendini çok yorma canım. Sürekli mola ver ayakta fazla kalma lütfen..

İpek ismi gerçekten güzel mi isim çok narin çok kibar.. Hayırlı olsun ismi prensese :KK200:

Aslında Deniz ismi unisex kız erkek fark etmez kızın içinde düşünebilirsin :)

Merhaba kizceler,
Benim enfeksiyon belam gecmedi. Crp, idrar enfeksiyonu cikmis yine. Kultur temiz cikti. Bgn kadin dogumcumla tanistim, sevdim. Devam edicem. Vajinal akintimdan suruntu aldi. Onun sonucu da uc gune cikacak ilac tedavisi o zaman belli olacak.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu. Oglusumuz geliyor kismetse. Adini da Cinar dusunuyoruz :)
Pipimizi de suraya birakalim :)

Eklentiler

• 4DD2FF0B-F4B7-4F3D-A165-BE65B9E320F4.webp
    4DD2FF0B-F4B7-4F3D-A165-BE65B9E320F4.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba kizceler,
Benim enfeksiyon belam gecmedi. Crp, idrar enfeksiyonu cikmis yine. Kultur temiz cikti. Bgn kadin dogumcumla tanistim, sevdim. Devam edicem. Vajinal akintimdan suruntu aldi. Onun sonucu da uc gune cikacak ilac tedavisi o zaman belli olacak.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu. Oglusumuz geliyor kismetse. Adini da Cinar dusunuyoruz :)
Hayırlı olsun canım maşallah. :nazar:Diğer konuyuda kafana takma doktoruna güven ilaçla düzelir inşallah :KK200:

Eşim elif,zeynep,ipek bu tip isimler istiyor. Bende çok yeni söylenmesi zor isimlerden istemiyorum ama bulamıyorum da normalde de çok kararsız biriyim zaten :confused: Sizin var mı düşündüğünüz isimler.
Kız ismi için önerisi olan arkadaşlar varsa beklerim :KK52:
Arkadaşım zeynep serra koyacak.meva var yegenimin adi okyanus.anlamina bak canim birde farklı isimler dikkat çekiyor hocalar hemen ezberliyo:anne:

Merhaba kizceler,
Aa hadi sende öğrendin.bol su içmeyi ihmal etme.cinar adi guzel ben beğeniyorum.fotodan hiç belli olmuyo başka fotosu yok mu

Arkadaşım zeynep serra koyacak.meva var yegenimin adi okyanus.anlamina bak canim birde farklı isimler dikkat çekiyor hocalar hemen ezberliyo:anne:
Bu tarafından hiç düşünmemiştim canım. Evet anlamıda güzel olmalı bazen güzel gibi söylenen görünen isimlerin anlamları pek hoş olmayabiliyor. Neyse vaktimiz daha çok buluruz heralde bir isim :KK19:

Merhaba kizceler,

Geçmiş olsun enfeksiyon için canım.
Bebeğin için tebrik ederim ismi de çok güzelmiş maşallah :KK200:

Kızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya :(. Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum:D

O bir ay geçmiyor zatende çok uzun bir süre.ben başka bir doktorada gittim şuan merakım yok rahatladim:anneadayı:sen baya illerdesin hafta olarak.ilk olarak nasil hissettin bebesin hareketlerini
Kasiklarimda segirme gibi basladi ilk doktora sordum bebisi hissetmeye baslamissin dedi ?:) simdi de bazen gobek deligimin oralara dokunuyor cekiliyor gbi oluyor ama disardan belli olmuyor

Hayırlı olsun canım maşallah. :nazar:Diğer konuyuda kafana takma doktoruna güven ilaçla düzelir inşallah :KK200:
Canım benim sağolasın. Doktor da çok üstünde durmadı. Bu arada sende yüksek çıkan değer de tek başına bir anlam ifade etmez. Evet enfeksiyon var ama az bol bol limonlu su içmek lazımmış :) (ben kurtulamadım ama senin ki gayet az geçer inş) :dua:

Aa hadi sende öğrendin.bol su içmeyi ihmal etme.cinar adi guzel ben beğeniyorum.fotodan hiç belli olmuyo başka fotosu yok mu
Evet canım çok şükür. Doktor çok tatlıydı uzun uzjn gösterdi. Ama bizim sıpa çok hareketli çok net değil evet. Dur daire içine aldım pipiyi atarım şimdi onu :) kendi fotosu yok ztn. Bir duramadığı için beyfendi:)
Geçmiş olsun enfeksiyon için canım.
Bebeğin için tebrik ederim ismi de çok güzelmiş maşallah :KK200:
Kuzum sağolasın. Eşimin çok önceden aklında olan bir isimmiş. Kayınvalidem söyledi. Eşim hatırlamasa da beğendik:) şimdi Çınar diye sesleniyoruz.:KK200:

Kızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya :KK43:. Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum:KK70:
Canım bugün doktor da sordu hissedebiliyor musun diye. Dedim uzanırken elimi koyduğumda balık kayması gibi hissediyorum dedim. Tmm güzel. Bazı bebekler daha az hareket eder. Yakalayamabilirsiniz üzülmeyin dicektim dedi:) sonra ama senin ki maşallah durmuyor dedi:) belki sen uyuduğu zamanlar kendini dinliyorsan farketmiyorsundur.

Eklentiler

• 9EB4AE79-98CA-4D67-964F-0B5B17336EB8.webp
    9EB4AE79-98CA-4D67-964F-0B5B17336EB8.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 61
İyi akşamlar hamişler :anneadayı: Dün gece 12 de aniden kanamam oldu acilen doktorumuzun hastanesine gittik Yolda ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diye Yol boyu ağladım Allah kimseye yaşatmasın :KK61: Çok şükür bebeğim iyiydi Rahim duvarında kanama odağı vardı Doktorum da baya titredi üzerimize Bir gece müşahedede kaldım Tedaviler filan kanamam durdu 20 gün boyunca sadece tuvalet için kalkacağım hep istirahat edeceğim :uykucu: Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun :dua::anne:

İyi akşamlar hamişler :anneadayı: Dün gece 12 de aniden kanamam oldu acilen doktorumuzun hastanesine gittik Yolda ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diye Yol boyu ağladım Allah kimseye yaşatmasın :KK61: Çok şükür bebeğim iyiydi Rahim duvarında kanama odağı vardı Doktorum da baya titredi üzerimize Bir gece müşahedede kaldım Tedaviler filan kanamam durdu 20 gün boyunca sadece tuvalet için kalkacağım hep istirahat edeceğim :uykucu: Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun :dua::anne:
Oy canım çok geçmiş olsun :dua:
Allah bir daha böyle bir stres yaşatmasın. Ben başlarında bile yıkılmıştım öyle kanamam olduğunda, şuan düşünemiyorum... dualarım sizle canım. rabbim hepimizi korusun inş.

Kaç haftalıksınız daha önce benimde oldu ben istirahat etmeyi bıraktım şimdi siz deyince korktum

Kaç haftalıksınız daha önce benimde oldu ben istirahat etmeyi bıraktım şimdi siz deyince korktum
17+6 yım benim gebelik başında da kanamadan istirahatlerim olmuştu işe başlayalı 2 hafta oldu Sizde çok dikkat edin Allah size de göstermesin :dua: çok kötü bi gerilim :KK17:

Canım benim sağolasın. Doktor da çok üstünde durmadı. Bu arada sende yüksek çıkan değer de tek başına bir anlam ifade etmez. Evet enfeksiyon var ama az bol bol limonlu su içmek lazımmış :) (ben kurtulamadım ama senin ki gayet az geçer inş) :dua:

Evet canım çok şükür. Doktor çok tatlıydı uzun uzjn gösterdi. Ama bizim sıpa çok hareketli çok net değil evet. Dur daire içine aldım pipiyi atarım şimdi onu :) kendi fotosu yok ztn. Bir duramadığı için beyfendi:)

Kuzum sağolasın. Eşimin çok önceden aklında olan bir isimmiş. Kayınvalidem söyledi. Eşim hatırlamasa da beğendik:) şimdi Çınar diye sesleniyoruz.:KK200:

Canım bugün doktor da sordu hissedebiliyor musun diye. Dedim uzanırken elimi koyduğumda balık kayması gibi hissediyorum dedim. Tmm güzel. Bazı bebekler daha az hareket eder. Yakalayamabilirsiniz üzülmeyin dicektim dedi:) sonra ama senin ki maşallah durmuyor dedi:) belki sen uyuduğu zamanlar kendini dinliyorsan farketmiyorsundur.
Varmış enfeksiyon canım ama ilaç yazamadı ben yazdı sanıyordum. Kültür vermemiştim tekrar kültür verdim ona göre ilaç yazıcam bide idrar yollarını temizleyen birşey vericem dedi Salı günü tekrar gidip kültür sonucuna göre ilacımı vericek inşallah geçer dediğin gibi ama artık su fayda etmiyor sadece geçici çözüm oluyor galiba :(
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol.

Back
X