2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
:spor::halay:Bazen diorum bide özele mi gitsem o kadar merak yanii :) melike222 melike222 arkadasimiz forumun en merak edilen bebisi ve annesi olarak tarihe gececek
Yaşasın ben ve bebişim adımızı tarihe geçirdik :sampiyon::rolleyes:
Canım bu arada cinsiyet için falan gitme özele,benim bebeğin sırrınıda takibimi yapan doktor yarattı özeldedir kendileri :KK53:
Hahaha çok mantıklı :KK70: gel sen bizi dinle öğren ayrıntılıdan önce :))
Doktor fobisi yaptı bu ayrıntılı bende :KK42:

Canım bu arada cinsiyet için falan gitme özele,benim bebeğin sırrınıda takibimi yapan doktor yarattı özeldedir kendileri :KK53:

Aa neden. Bir sorun çıkmayacak bebeğinin ağzını burnunu dötünü her yerini görüp geleceksin inşallah

Son zamanlarda belli olmaya başladı benimde. Anca bu zamanlarda çıkıyor artık hızla büyür herhalde. Sen kilo aldın mı? taktım bu ara kiloya :anneadayı:
Yok almadım :110: sabah onu sordum hatta kilo almayan var mı diye :KK48: az önce yarım ekmek yedim ama başlarım artık herhalde :D

Yok almadım :110: sabah onu sordum hatta kilo almayan var mı diye :KK48: az önce yarım ekmek yedim ama başlarım artık herhalde :KK70:
Aman alırsın canım bende bir kilo almışım ama öncesinde 3 4 kilo vermiştim. Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım. Ama evdeki tartı daha az tartıyor beni tartı mı bozuk acaba :KK35: ye ye mazeretimiz var:KK71::KK31:

Aman alırsın canım bende bir kilo almışım ama öncesinde 3 4 kilo vermiştim. Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım. Ama evdeki tartı daha az tartıyor beni tartı mı bozuk acaba :KK35: ye ye mazeretimiz var:KK71::KK31:
Benimki hastane tartısıyla aynı çıkıyor. Şişkinliğimiz de var şimdi onu da hesaba kat :p orası öyle canım hamile olduğumuz için yiyebiliriz :dondurma:

10 gün sonra 3 lu taramaya gidecem o zaman da sansimi deneyip sorarim ama bu sefer çikolata yeyip gidecem

Canım senin doktorunda gayet yeterli görmüş bence çok üzerinde durma artık hem kafan karışmasın
Doğumdan önce kimi hastalığın anne karnında tedavisi mümkün oluyormuş kimi hastalık içinse doğum anında müdahele edilmesi gerektiğinde hazırlıklı olunuyormuş canım
Sırf bazen Allah korusun kötü bir haber duyma korkusuyla yaptırmasam mı diye düşünüyorum :KK43:
Medicale bizde şok olduk hep ona güveniyodum :)
Zaten eşim direk tepeciği reddetti,bizim için seçenek özele kaydı :KK48:

Aaa niye öyle birşey yaptın ki
Canım ben çok korktum beceremedim yani dogurmayi bide son haftalarımda ben çok kilo aldığımdan pup diye biseye yakalandim.piskolojik olarakta baya etkilendim.dogum sancısı o yürüyemedim altın patlayacak gibi oldu istemiyorum doğurmak dedim.sexeryana alın beni diyince doktorumda aldı.ozel olunca ne istersen onu yapıyorlar.ama şimdiki aklım olsa avazim çıktığı kadar bağırır onaciyida çeker normal dogururdum.cunku sezeryan sonrası çok zor

Back
X