2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arkadaslar benim kasilma diye tahmin ettigim sey iki gündür devam ediyo dün hastaneye gitmistim guatir icin merdiven indim ciktim karnım agridi eve gelince gecede yatmadan evi toplayim dedim belim agridi cok kötü hemen uzandım bugunde devam ediyo kasilmalar bel agrisi hafif var kasiklarim agriyo . Ne yapsam acaba devlete gidiyorum normalde bugün bi ozelemi gitsem sasirdim korkuyorum da bisey olacak diye

Arkadaslar benim kasilma diye tahmin ettigim sey iki gündür devam ediyo dün hastaneye gitmistim guatir icin merdiven indim ciktim karnım agridi eve gelince gecede yatmadan evi toplayim dedim belim agridi cok kötü hemen uzandım bugunde devam ediyo kasilmalar bel agrisi hafif var kasiklarim agriyo . Ne yapsam acaba devlete gidiyorum normalde bugün bi ozelemi gitsem sasirdim korkuyorum da bisey olacak diye
Bu durumda doktorlar birşey yapamaz zaten canım bolbol dinlenmem lazım

Tünaydın arkadaşlar bugün uyandığımda 12 yi geçiyordu iyi geldi ama uyumak herkese güzel bir gün diliyorum:KK200:

H Heart of Gold canım yumuşak keçe olacak etiketi de bastırıp kurdeleyle arkadan silikonlucam onu son aşamada yapıcam.

@Elfidaberre canım doktoruna güven aklına kötü bir şey getirme

Geçmiş olsun canim.yoruldugun için ağrımış olabilir birde rahim büyüdüğü için ağrı olması normal ama için rahat etsin bence bir özele git.bel ağrısı bende de var biraz ayakta kalayım sol tarafim tutuluyo

Evet cnm haklısın, benim de kafam karıştı. Annem geldi bugün kızım karnın sertleşir ne kasılması kafanı takma bunlar kasılma değil dedi.
Cnm ayrıntılı ultrasona var daha 7 Aralık'ta.
(İki hafta önce peritanaloğa gitmiştim ya, doktor ayrıntılı bakmış Allah razı olsun valla kalp, kalp odacıkları, kalp atımı sayılarını 4 kere dinlemiş, kafa, şakak, kuyruk sokumu, kol bacak uzunluğu, karın bölgesi vs vs grafikledi, hepsinin tek tek kaç hafta olduğunu yazmış, her incelediği uzvun fotoğraflamış. İyi ki devlet hastanelerinde peritanaloji desteği veriliyor ve böyle iyi kalpli işini önemseyen doktorlar var. Yoksa valla parayla altından imkanı yok kalkamam.)
Canım ben onu ayrıntılı diye sanıyodum :)
Devlet özel hiç fark etmez insan olmaları önemli ama nerde çoğu devlette insan muamelesini bulursak öpüp anlımoza koyuyoruz
Bende ayrıntılı için 7 Aralığı düşünüyorum daha randevu almadım

Tünaydın arkadaşlar bugün uyandığımda 12 yi geçiyordu iyi geldi ama uyumak herkese güzel bir gün diliyorum:KK200:

H Heart of Gold canım yumuşak keçe olacak etiketi de bastırıp kurdeleyle arkadan silikonlucam onu son aşamada yapıcam.

@Elfidaberre canım doktoruna güven aklına kötü bir şey getirme

hımm bendekiler sert ve yumuşak keçe ikisinden de var. ben de figür olarak fil beğendim seçtim. ama modeline karar verip öyle kalıp çıkaracam. çok yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz kendimi kaptırıp yapabilirim de. güzel bir fikir oldu teşekkür ederim.

Kızlar doktora gittim geldim cok sükür iyiymis hareketliydi de eli kolu oynuyodu. Cok rahatladım. Eşimle herzamanki gibi ailesi yüzünden tartıstık bir anda kitlendim kendime vurup cırpınmaya basladım saclarımı filan yolmusum hep. Hayatımda ilk defa yasadım ama evladıma cok üzüldüm bişey olacak diye aklım cıktı. Eşim de aslında cok mülayimleşti hamilelikten beri ama ailesinin haksızlıgını savununca agır sözlerle cıldırdım. Değer miydi hem canıma hem evladıma tabiki değmezdi :(

Kızlar doktora gittim geldim cok sükür iyiymis hareketliydi de eli kolu oynuyodu. Cok rahatladım. Eşimle herzamanki gibi ailesi yüzünden tartıstık bir anda kitlendim kendime vurup cırpınmaya basladım saclarımı filan yolmusum hep. Hayatımda ilk defa yasadım ama evladıma cok üzüldüm bişey olacak diye aklım cıktı. Eşim de aslında cok mülayimleşti hamilelikten beri ama ailesinin haksızlıgını savununca agır sözlerle cıldırdım. Değer miydi hem canıma hem evladıma tabiki değmezdi :KK43:

Geçmiş olsun.. Evladınız iyiymiş. Bundan sonra biraz daha dikkatli davranın. Konu ne kadar mühim bilmiyorum ama kendinizden geçecek kadar önemli belki bir psikologdan yardım almalısınız karnınızda bir can var konu her ne olursa olsun bu şekilde kendinizden geçmeniz hiç normal değil.

Hep söylüyorum ve yine söyleyeceğim kimse ailesini kendi seçmiyor ve bir insana ailesi üzerinden kavga edildiğinde doğru olarak herkes savunmaya geçer. Annem eşime her ne yapmış olsa eşimin bana annemin dedikodusunu yapmasını istemem yapmaya kalkışsa sinirlerim.

Ben yine bebişimi görmeye gidiyorum şaka şaka:KK73: gidiyorum da ayrıntılı için gün almaya çalışacam bu arada da görmüş olurum otobüsteyim bir bayan arkamdan geçerken çarptı koltuğa karnim çarptı nasıl acıyor neyse biri acidi d a yer verdi bende bu arada sizlere bir bakım dedim.:eek:

Galiba sende de ayni sorun vardı demi cnm kasılma yani. Bol su icip dinlenecem artik
Evet canım. Ama eğer kasılmaların günde 10u geçerse mutlaka doktora git. Akıntın çoğalırsa idrarda yanma hissedersen enfeksiyondan ötürü kasılma olmuşda olabilir. Vücuduna iyi dinle

Ben yine bebişimi görmeye gidiyorum şaka şaka:KK73: gidiyorum da ayrıntılı için gün almaya çalışacam bu arada da görmüş olurum otobüsteyim bir bayan arkamdan geçerken çarptı koltuğa karnim çarptı nasıl acıyor neyse biri acidi d a yer verdi bende bu arada sizlere bir bakım dedim.:eek:

Dikkatli ol canım maalesef etrafımızda insanlar öküz gibi hareket ettiği için biz dikkatli davranmak zorunda kalıyoruz.. bebeğinle iyi kavuşmalar

Geçmiş olsun canim.yoruldugun için ağrımış olabilir birde rahim büyüdüğü için ağrı olması normal ama için rahat etsin bence bir özele git.bel ağrısı bende de var biraz ayakta kalayım sol tarafim tutuluyo
sağol cnm suan icin uzaniyorum dinleniyorum. Bi ara gitsem mi diye düşündüm bisey olacak diye cok korkuyo insan bide basindan beri lekenmem vardi 12 haftaya kadar bu güzel süreç beni baya yordu o yüzden panikte oluyorum

Back
X