2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hahaha o da iyiymiş :KK70: biz de geçen hafta avm’de bi çekilişe katıldık telefon numaramı yazdım tam vericem kağıdı numaraya bi daha bakıym dedim emin olamadım kendi numaramdan :KK70: işin garibi bakıyorum bu muydu acaba diye düşündüm uzun süre :p
Ne olacak bu halimiz ya :KK70: Markete ekmek almaya gidip ekmek almayı unutuyorum. Banka kartımın şifresini unutuyorum her seferinde yanlış giriyorum daha neler neler :KK70:

Masallah suphanallah bende dünden beri yatıyorum insallah iyi olucaz

Yat dinlen canım. Bende öyle yapıyorum. İnşallah tez zamanda ayağa kalkacaz. Bak bebişin iyiymiş içini ferrah tut. Yarın sabah benim kontrolüm var

Günaydın güzel anneler:KK200:

Bende de 2 gündür beyaz kokusuz akıntı var ilk andan beri var ama son 2 günde neden arttı diye endişelendim normalde doktora sorduğumda normal demişti ama sizde de var mı beyaz akıntı?

Günaydın canım bende çok oluyor hamileliğimin başından beri bazı günler 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum merak etme

Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda:olamaz::KK54::süslü:

Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde haha :D yarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim

Nasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktan :KK43: bide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor :KK43:

Çok geçmiş olsun canım. Allah eşine şifa versin. Sert sandalyede oturunca bende çok kötü oluyorum

Çantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var

Eklentiler

• E4DEC5F7-DBD1-4A06-8CB5-50EB408E4427.webp
    E4DEC5F7-DBD1-4A06-8CB5-50EB408E4427.webp
    45 KB · Görüntüleme: 81
  • 1F404DDC-9F7D-461E-84B7-886C3C8BB20A.webp
    1F404DDC-9F7D-461E-84B7-886C3C8BB20A.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 76
Çantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var
Çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diye Hoppa

Sağlıklı güzel günlerde kullanın canım ❤️

Amin teşekkür ederim canım :KK200:

Çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diye Hoppa
Teşekkür ederim ❤️
Bende söz vermiştim ama ucuzluk yakaladıkça alıyorum :)

Yat dinlen canım. Bende öyle yapıyorum. İnşallah tez zamanda ayağa kalkacaz. Bak bebişin iyiymiş içini ferrah tut. Yarın sabah benim kontrolüm var

Günaydın canım bende çok oluyor hamileliğimin başından beri bazı günler 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum merak etme

Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde haha :KK70: yarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim

Çok geçmiş olsun canım. Allah eşine şifa versin. Sert sandalyede oturunca bende çok kötü oluyorum
Amin canım inşallah. Çantan gelmiş, güle güle kullanın inşallah❤️

Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde haha :KK70: yarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim

Sende yarin güzel haberlerle gelirsin insallah

Nasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktan :KK43: bide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor :KK43:

Canım bizde eşimle pazara gittik taze taze bir şeyler aldım o bugun geç gitti dolaba yerleştir vs derken yoruldum:bicak: o gaz sıkışması çok fena 1 saat oturamıyorum ben sonra da yürüyemiyorum. Eşine de allah şifa versin canım.

BellaCiao BellaCiao güzel günlerde kullanın bebişinle :KK200:
Bende baya araştırıp yorum okuyarak bu çantayı almaya karar verdim

Eklentiler

• 6560C135-47E5-4CC7-B7A3-A1A8F4BBDE4A.webp
    6560C135-47E5-4CC7-B7A3-A1A8F4BBDE4A.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 61EAA4ED-4074-4729-9100-9EECC54F7401.webp
    61EAA4ED-4074-4729-9100-9EECC54F7401.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3B33F283-EBD7-455F-A288-CA710FB1557B.webp
    3B33F283-EBD7-455F-A288-CA710FB1557B.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 64
Amin teşekkür ederim canım :KK200:

Teşekkür ederim ❤️
Bende söz vermiştim ama ucuzluk yakaladıkça alıyorum :)
En güzelini yapıyosun canım. Aslında yavaş yavaş almak varda kaybetme korkusunu atamıyorum üzerimden:KK17:
Babaannemiz açığı kapatıyor bizde kızçeme 1 sandık alışveriş yapmış ikinciye başlamış durduramıyoruz :KK70:

hiçbir bilgim yok.

benim ki draje şeklinde sağlık ocağı ücretsiz verdi. ama ben de kabızlık da ishal de yapmadı. bence yediklerimize göre değişiyordur
canım daha önce de olmuştu tek gebelikte değil. eğer kapsülse bende ishal yapıyor. drajeyse sorun yok. aile hekimliğinden draje şeklinde aldım şükür rahatladım :anneadayı:

BellaCiao BellaCiao güzel günlerde kullanın bebişinle :KK200:
Bende baya araştırıp yorum okuyarak bu çantayı almaya karar verdim

Çok güzelmiş canım içerisi benimkiyle aynı

En güzelini yapıyosun canım. Aslında yavaş yavaş almak varda kaybetme korkusunu atamıyorum üzerimden:KK17:
Babaannemiz açığı kapatıyor bizde kızçeme 1 sandık alışveriş yapmış ikinciye başlamış durduramıyoruz :KK70:

Kaybetme korkusu hep baki sanırım. Ama olumsuz düşünüp olumsuzluğu çağırmayalım

Canım bizde eşimle pazara gittik taze taze bir şeyler aldım o bugun geç gitti dolaba yerleştir vs derken yoruldum:bicak: o gaz sıkışması çok fena 1 saat oturamıyorum ben sonra da yürüyemiyorum. Eşine de allah şifa versin canım.
Teşekkür ederim canım. Evet gaz sancısı çok kötü oluyor direk yattım zaten belim falan çok ağrımış :( Sende dinlen yorma kendini

Canım benim.doktorum Nisan'da doğurur Sun dedi.oglumda haftasından önde gidiyordu 38 haftada dogurdum 3640 doğdu.onde gidince bebek iri oluyor eltimin bebeğinde önden gidiyordu 4680 doğdu 37 haftada diğer haftaları bekleselerdi daha iri olacaktı.ama bazilarindada bebek önde gidiyor son haftalarda haftasını dengeliyor yapı meselesi ve bebeğe bağlı canım inşallah sağ salim doguralim ilk bebekte öyle oluyor Allah'ım Biran önce zaman gecesinde yavruma kavusuyum.diyorsun korkuda aşırı fazla oluyor bişey olacak diye ama ikincide valla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun daha rahat oluyor insan
Maşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.

Maşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.
10. Bebeğinde olsa anne ic güdüsüyle böyle şeyler dusunebiliyosun hareketlerini bariz hissetigimiz zaman bu düşüncelerden kurtulucaz insallah suan gebeliğin ilk aylari olmasi hemde henüz hareketlerini hissetmedigimiz icin ister istemez vesvese yapıyoruz Rabbime emanet insallah sağlıkla doğarlar bizlerde sağlıkla büyütürüz

Back
X