2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Valla canım bilmiyorum mısır unuyla yaptım peyniri filanda tam yerinden ama yok bana göre değilmiş.yaaaa keşke yakın olsan bende var komşum sağolsun getirdi Trabzon'dan
Ayy düşünmen yeter canım ❤️
Canım o zaman lor peynire biraz terayağı ve kaşar peyniriyle karıştırıp tavada erit çok daha lezzetli olur
Öyle yaptım balım tereyağı sarımsakla kaşar peynirde ekledim öyle yedim sabah :) kesti valla

Hehe Google a direk yazınca bütün seçenekler çıktı ondan dolayı dedim :)
Bu arada bizimde durum öyle tam makyaj masasıyla yatak arasında kalacak diğer ah ah eski evim daha genişti :KK43:
İnşallah sığar kuzum başka şansımız da yok oraya koymak zorundayız :110: yatağın diğer tarafında pencere var oradan çok soğuk gelir diye koyamam

Kızlar gece uyurken kol uyuşması yaşayan var mı?
Hangi tarafıma katıyorsam uyuşma oluyor. Çok fazla değil ama iki gecedir oldu.
Cnm bundan sonra uyuşmalar normal hatta sabah kalktığında ayaklarının üstünde bile basamiyorsun batıyor bu haftalarda hatta 5 ayın sonuna kadar devam ediyor.

İnşallah sığar kuzum başka şansımız da yok oraya koymak zorundayız :110: yatağın diğer tarafında pencere var oradan çok soğuk gelir diye koyamam
Ehehe aynı oda şeklimiz demek ki :)
Benimde öyle yer var ama cam var öbür tarafta da mecbur kapı tarafında olacak makyaj masası ile yatak arasında.

Ehehe aynı oda şeklimiz demek ki :)
Benimde öyle yer var ama cam var öbür tarafta da mecbur kapı tarafında olacak makyaj masası ile yatak arasında.
Aynen kuzum benimki de öyle :KK48: Ahşap beşikler çok hoşuma gidiyor aslında ama buna daha kullanışlı diyorlar o yüzden dış görünüşe göre değil kullanışa göre karar vericem sanırım :deli:

Canım yalan olmasın 1-2 hafta önce 3 gün boyunca kol uyuşması yaşadım uyurken. Tabi geçince doktora sormayı unuttum. Şuan yok öyle bir durum bende ama neden oldu hiç bilmiyorum
B12 eksikliği magnezyum eksikliği, sinir sık
Cnm bundan sonra uyuşmalar normal hatta sabah kalktığında ayaklarının üstünde bile basamiyorsun batıyor bu haftalarda hatta 5 ayın sonuna kadar devam ediyor.
Ay içim ferahladı sağolasın cnm.
Rahatsızlıklarım varya tedirgin oldum.
Doktora gitmekten bıktım bunu sormak içinde gitmek istemedim. Sen bilgilendirdin Allah razı olsun.

Aynen kuzum benimki de öyle :KK48: Ahşap beşikler çok hoşuma gidiyor aslında ama buna daha kullanışlı diyorlar o yüzden dış görünüşe göre değil kullanışa göre karar vericem sanırım :deli:
En mantıklısı canım kullanışlı olması zaten. Ah ah dibim nelere düşüyor da işte :)

Kuru soğuk var 2 gündür. kar yağsa keşke :spor:
Kiyamam karmi istemistin buyur .:KK53:
IMG_20181116_152214.webp

Cinsiyeti belli oldumu senin kizinmi olucak ,ne guzel prenses geliyor. Bir Ben kaldim yilbasindan ogrenirim artik
Evet kısmetse kızım olacak :)) bi arkadaşımızın da göstermedi nazlı çıktı ikiniz kaldınız sanırım :KK48: bir tane de muallakta arkadaşımız var 2 doktor erkek bir doktor kız dedi bi dahaki kontrolü bekliyor :)

Kızlar ya televizyon izlerken mıhlama gördüm canım istedi ilk defa tadacagim biseymi kalkıp yaptım nettende baktım tarifine komşum Trabzonlu oda bana mıhlama da kullanılan tel.peynirden vermişti sağolsun neyse Allah'ım kokusu güzel geldi sonra giyim dedim ben ömrümde böyle lezzetsiz bişey yemedim mahfoldum.damak zevki tabi ama hiç bana göre bişey değilmiş her yörenin yemeği kendine özgü
Canım belki tam yapamamışsindir.ben arkadaşlara yapıyorum cok seviyorlar

B12 eksikliği magnezyum eksikliği, sinir sık

Ay içim ferahladı sağolasın cnm.
Rahatsızlıklarım varya tedirgin oldum.
Doktora gitmekten bıktım bunu sormak içinde gitmek istemedim. Sen bilgilendirdin Allah razı olsun.
Cümlemizden canım ilerleyen haftalarda daha neler göreceğiz hep birlikte burada paylaşırız inşallah.anne olmak zor hemde çok zor ama inan kucağına aldığında o pamuk ellerine cildine dokunduğunda hepsini unutuyorsun dünyanın en güzel şeyi bu kadar güzel olmasaydı tekrar anne olmak istermiydi biz kadınlar.

Oda olabilir ama videoyu izledim yaptım cnm kaçırdım mısır ununu filan artık komşuma yaptırırım bide bakalım aynısımi olacak.
Mısır unlu bende sevmiyorum.tabaga peyniri doğuruyorum içine biraz un at şu at karıştır.tereyagini yakınca tabağı dok eriyene kadar pissin.:kk77::kk77:

Cümlemizden canım ilerleyen haftalarda daha neler göreceğiz hep birlikte burada paylaşırız inşallah.anne olmak zor hemde çok zor ama inan kucağına aldığında o pamuk ellerine cildine dokunduğunda hepsini unutuyorsun dünyanın en güzel şeyi bu kadar güzel olmasaydı tekrar anne olmak istermiydi biz kadınlar.
Allah nasip ederse benim ilk evladım olacak.
Bir daha da doktorlar izin verir mi bilmiyorum damar ve kan sorunlarımın yanında, benim farklı ve riskli sorunlarım da var. Allah isteyen herkesin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.

Back
X