2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben çıktım ama uyuyordu bebiş.biraz yürüyüş yap tekrar gel dedi.simdi yürüyüş yapıyorum.gelisimi iki hafta ilerde ya da senin gibi yapılı olcak dedi.aslinda çok yapılı değilim biraz kilom var
Canım maşallah bebişe gelişimine nazar değmesin :nazar:
Erkek büyük ihtimalle :emir_bebek:

Ben ve bebişim dün çektik :anne::KK200:

Eklentiler

• 590D0EBE-30B8-47EB-8F56-620257F7AF36.webp
    590D0EBE-30B8-47EB-8F56-620257F7AF36.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim

Öğrensemde hemen söylemicem :p
Gizemli olmak güzel :KK71:

Çalışan hamile zor gerçekten Allah yardım etsin
Ben evde üşengeçlikten pert oluyom :KK37:

Canım çevremden ve arkadaşlarımının söylediğine göre söylüyorum
İçine ortopedik yatak aldıkları söylemişlerdi
Tabi o zamanlar bebek sahibi olmadığımız için bir bilgim yoktu
Ayrıca bu yorumu yazdığım arkadaşta sanırsam onlar gibi ortopedik yatak kullanıyormuş ben ona belirtmek için alıntı yaptım
Demekki uzmanların görüşü doğru canım oğlun sünger yatakta daha rahat uyuduğu için bu kanıya vardım
Evet kuzum bebeklerle bizde herşeyi öğreniyoruz işte.tecrube kazanıyoruz sende senin fındıkla öğreneceksin insan umursamiyor bebek olmayınca konuşulanları hatta skliyorsun bile ama .İş başa gelince can kulağıyla dinliyoruz.daha çok şey var öğreneceğimiz ve paylasacagimiz.

Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girenleriniz var mı? Ense kalınlığı (nt) kaç çıkıyor?. 20 + 2 yiz 5.2 mm çıktı sınırın biraz üstü. Kan testi önerdi, biraz tırstık.

Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim
Kizimda cok yedim:KK64:niye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda

Kizimda cok yedim:KK64:niye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda
yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.

yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.
Bu konuda bisi duymadigim icin rahatlikla yedim ama bi doktora sormak lazim tabiki riske girmemek en iyisi

Ben ve bebişim dün çektik :anne::KK200:
Maşallah canım sana ve oğluşuna :nazar:
Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada :bicak:
Evet kuzum bebeklerle bizde herşeyi öğreniyoruz işte.tecrube kazanıyoruz sende senin fındıkla öğreneceksin insan umursamiyor bebek olmayınca konuşulanları hatta skliyorsun bile ama .İş başa gelince can kulağıyla dinliyoruz.daha çok şey var öğreneceğimiz ve paylasacagimiz.
Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum :emir_bebek:
Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girenleriniz var mı? Ense kalınlığı (nt) kaç çıkıyor?. 20 + 2 yiz 5.2 mm çıktı sınırın biraz üstü. Kan testi önerdi, biraz tırstık.
Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi

Muhtemelen ilerleyen zamanlarda krampların daha çok olucak canım,protein tüketemiyorsun ya o yüzden dedim.
Rahatsızlığından dolayı ama ilaçın varmış o seni rahatlatıp kramplarına iyi gelir inşallah canım
Senin kan pıhtılaşmasından ayrı damar sorunlarında olduğu için, normal kan sorunu olanlara göre daha çok dikkat etmen gereken durum var.
Anladığım kadarıyla canım Rabbim yar ve yardımcın olsun şifa versin
Kan pıhtı sorunu ile damar sorunu ayrı değil cnm. Kan pıhtı genleri yapıyor damar sorununu. Hele bakılmasa damarlardaki homosistein seviyesi 30 ve üzerinde olursa felaket.
Ben gerçekten çok çok iyi bi hekime rastladım da damarlarıma baktı. Başka bir doktora rastlarsam kan sulandırıcı verip gönderirdi.
Mthfr c677t / Mthfr a1298c genleri heterozigot yada homozigot ise vücut B12 ve folik asit üretemediği için damarların homosistein seviyesini arttırıyor.
Aslında bu iki geni bozuk olan herkesin homosistein seviyesine bakılmalı.
Amin cnm.

Kan pıhtı sorunu ile damar sorunu ayrı değil cnm. Kan pıhtı genleri yapıyor damar sorununu. Hele bakılmasa damarlardaki homosistein seviyesi 30 ve üzerinde olursa felaket.
Ben gerçekten çok çok iyi bi hekime rastladım da damarlarıma baktı. Başka bir doktora rastlarsam kan sulandırıcı verip gönderirdi.
Mthfr c677t / Mthfr a1298c genleri heterozigot yada homozigot ise vücut B12 ve folik asit üretemediği için damarların homosistein seviyesini arttırıyor.
Amin cnm.
Benim 2 gen de heterozigot üstüne üstlük faktör 5 de heterozigot bir de pai1 homozigot. Kan sulandırıcı verip yolladılar bilmem ne yapsam :(

Amin cnm.
Daha önceki hematoloji kontrolümde bütün bu pıhtılaşma testlerinden ayrı bakılan değerleri bakılmıştı canım
Değerlerim normal çıktığı için ben onları hep ayrı sınıfta diye değerlendirdim
Her ay ayrıca B12 ve folik asit seviyesine baktırıyorum gayet güzel geliyor değerler

Daha önceki hematoloji kontrolümde bütün bu pıhtılaşma testlerinden ayrı bakılan değerleri bakılmıştı canım
Değerlerim normal çıktığı için ben onları hep ayrı sınıfta diye değerlendirdim
Her ay ayrıca B12 ve folik asit seviyesine baktırıyorum gayet güzel geliyor değerler
Yapılan testlerinin içinde homosistein bakılmışsa bakabilirsin değerlerinin kaç olduğuna cnm.

Kuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar
Ben de onu düşünüyorum bir de ikeadan şunları alsam dedim odasına. Bebek odası takımları bana kaba geliyor biraz böyle daha sade şık gibi

Eklentiler

• 0074A0EF-F14D-4B23-B4CD-96898E0669CC.webp
    0074A0EF-F14D-4B23-B4CD-96898E0669CC.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 50
  • AFA00EC7-F6EA-448A-9630-84B61FEA30CB.webp
    AFA00EC7-F6EA-448A-9630-84B61FEA30CB.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 36122D36-DC9E-4929-9B10-3FBD0AF08A6E.webp
    36122D36-DC9E-4929-9B10-3FBD0AF08A6E.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 52
Back
X