2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bende büyük ihtimal ya prima kullanıcam yada molfix ama stok yapmıcam toptan fiyatına gelicek zaten :)

Kuzum ben genelde üşüdüğüm için çok çok erken çıkardım
Seninde zamanın şimdi uygun olmuştur öyle çıkarmıştırsın
Çok rahatladın ama demi bütün işlerin hepsini halledince :KK76:
Kuzum primada kimyasal varmış yoksa tartışmasız fiyatına bakmadan prima alırdım :(
O yüzden seçeneklerimi molfix ve sleepy olarak 2ye indirdim. Hem içerik hem fiyat. Yoksa sanada düşünmeden prima al derdim toptan fiyatına gelecekken hemde.

Hacıııı hayırdır küsmüyüz desene arada,belki önünü dönerde bi tekme sallar :confused:
Yok kız belki hissediyodursun benim rahim arkaya doğru olduğu için kestiremiyorumdur belkide :KK75:
:KK53:
Sendede çocuun olduğu yerler sert değil mi ordan çıkarım yapabilirsin ben öyle yapıyorumda ondan dedim uyduruyor olabilirim diye :rolleyes:

Kızlar bez konusunu açsam kızmazsınız dimi?
Kendimce üstünkörü liste yaptım. Alacağım markaları vs kararlaştırıp hop alırken kolaylık olacak diye düşündüm LoveAndMarriage LoveAndMarriage taktiği :KK53:
Bezde molfix ve sleepy arasında çok kaldım ikisininde içeriği temiz fiyatları uygun. Amacım zaten şuanlık 1-2 numaradan sadece 2şer paket almak. (1 numaradan 100 adet gibi almayı planlıyorum adet sayısına göre karar vericem kaç paket alacağıma belki 1 belki 2)
Ben yavaş yavaş her şeyin markasını yazıyorum kuzum kolaylık olacak inşallah :21: ben sleepy alacak gibiyim ya molfix için bol diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam o_O
Ah canım ne zamandır dolap alt üst oluyordu bende zorlanıyodum alırken vs bana bi cesaret geldi ve yaptım:110: ama bebeğime dolapta sadece 1 raf açabildim mecbur çekmeceli bir şey almam lazım ona moralim bozuldu evde yer yok:KK43:

Ben ancak bugün yapabildim canım baya bi yük kalktı üstümden tüm evi de şartladım fena yoruldum:110:

Sağol canım mecbur işler bize bakıyor yapabildim allahtan otura kalka :110:

Bende benzettim canım inşallah kızımda bana benziyordur nedense çok istiyorum bana benzemesini:halay:
Benim de öyle şu an dolabım canım yazlık kışlık karışık hep :( halledersin bi şekilde oda yapmayacaksan çekmeceli bişey alırsın halledilir onlar moralini bozma :)
Hee ya doğru ya biz bugün senle +1 olduk aramızda tam 1 hafta var:emir_bebek:
Hareketleri ayırt etsen acaba daha nasıl olcan :deli:
Gün içinde hareketlerini düzenli olarak 1-2dk arası hissediyorum ama neyi nerde bilmiyorum :KK53:
Bitek toplanmasını ayırt edebiliyom :KK200:
Bugün içimde resmen kayma gibi bişey oldu ya çok heyecanlandım bebişimdi sanki ilk kez böyle bişey hissettim çünkü :KK49: dün akşam da kaymayı hissettiğim yerde iki kere pıt pıt vurma oldu :halay:

Valla o kadar rahatladım ki anlatamam :) ev dağınıkken hiç rahat olamıyorum yarının yemeklerini de ayarladım her yer mis gibi oldu normalde bende çok üşürüm canım ama kışlıklar ters yerdeydi dağılıyordu hep bir şey ararken ne zamandır aklımdaydı bu güneymiş kısmet :KK49:
Ohh eline koluna sağlık insana bazen bir enerji geliyor yaptıkça yapası geliyor :temizlik:
Geç olsunda güç olmasın canım hallettin ya herşeyden önemli kafan rahatlamıştır artık :21:
İnsanın yapcak olduğu iş beyninde dönüp durdukça o bile beynini yoruyor beynini :KK34:

Ben yavaş yavaş her şeyin markasını yazıyorum kuzum kolaylık olacak inşallah :21: ben sleepy alacak gibiyim ya molfix için bol diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam o_O

Benim de öyle şu an dolabım canım yazlık kışlık karışık hep :KK43: halledersin bi şekilde oda yapmayacaksan çekmeceli bişey alırsın halledilir onlar moralini bozma :)

Bugün içimde resmen kayma gibi bişey oldu ya çok heyecanlandım bebişimdi sanki ilk kez böyle bişey hissettim çünkü :KK49: dün akşam da kaymayı hissettiğim yerde iki kere pıt pıt vurma oldu :halay:
Yaa benim kardeşimde molfix pişik yapmıştı, sleppy de çok satılıyor diye adet düşürüyor fiyat artırıyor vs. ona gıcık oldum. Birazda bebekle ilgili tabide her bezin eksi yönü var o yüzden seçim yapabilmek çok zor oluyor. Gerçi her şekilde deneye deneye uygun olanı bulucaz bebek seçiyor çünkü ama sürekli tembihliyor bana çevremdekiler kesinlikle bez stokla diye. Her konuşmamızda kuzenim al diyor inatla. :KK53:

Yaa benim kardeşimde molfix pişik yapmıştı, sleppy de çok satılıyor diye adet düşürüyor fiyat artırıyor vs. ona gıcık oldum. Birazda bebekle ilgili tabide her bezin eksi yönü var o yüzden seçim yapabilmek çok zor oluyor. Gerçi her şekilde deneye deneye uygun olanı bulucaz bebek seçiyor çünkü ama sürekli tembihliyor bana çevremdekiler kesinlikle bez stokla diye. Her konuşmamızda kuzenim al diyor inatla. :KK53:
Bizde ilk başta bol bol bez stoklayalım dedik ama işte her bez uymuyormuş ne yapsak bilemiyoruz şu an :işsiz: dediğin gibi primanın içeriği öyle olmasa hiç düşünmeden alırdım. Ama ilk zamanlar için aklımdan geçen sleepy başka beze bakmıyorum :halay:

Kizimda prima kullandım ama çok pahali ya bende molfix düşünüyorum ama stok yapmayacam yengem molfixle başlamıştı bebeğe pisik yapmıştı prima a geçmişti ama molfix Çok sert gelmişti bana bilmiyorm ama gerçekten çok pahalilar mama fiyatları hele ucmus ben çok sukur hiç mama vermemiştim. Ama bunda bilmiyorum sutum çok olmuştu ama bazı bayanlar sırf rahat etmek için mama veriyorlar .benim resmen 4 ay boyunca ucu çok kötüydü ama inat ettim mama vermedim.birde biberonla verince bebek rahata alisiyor.memeden emmek onlara yorucu geliyor.inatla emzirin.emzirdikce sut oluyor zaten

Bizde ilk başta bol bol bez stoklayalım dedik ama işte her bez uymuyormuş ne yapsak bilemiyoruz şu an :işsiz: dediğin gibi primanın içeriği öyle olmasa hiç düşünmeden alırdım. Ama ilk zamanlar için aklımdan geçen sleepy başka beze bakmıyorum :halay:
Aslında çok sakatta bu konu işte aklımı kurcalıyor çok seçenek yok zaten bilemedim :halay:
Kizimda prima kullandım ama çok pahali ya bende molfix düşünüyorum ama stok yapmayacam yengem molfixle başlamıştı bebeğe pisik yapmıştı prima a geçmişti ama molfix Çok sert gelmişti bana bilmiyorm ama gerçekten çok pahalilar mama fiyatları hele ucmus ben çok sukur hiç mama vermemiştim. Ama bunda bilmiyorum sutum çok olmuştu ama bazı bayanlar sırf rahat etmek için mama veriyorlar .benim resmen 4 ay boyunca ucu çok kötüydü ama inat ettim mama vermedim.birde biberonla verince bebek rahata alisiyor.memeden emmek onlara yorucu geliyor.inatla emzirin.emzirdikce sut oluyor zaten
Valla mama konusundan bende çok korkuyorum bebeğim emsin istiyorum inşallah bol bol sütüm olur.:dua:

Kuzum primada kimyasal varmış yoksa tartışmasız fiyatına bakmadan prima alırdım :KK43:
O yüzden seçeneklerimi molfix ve sleepy olarak 2ye indirdim. Hem içerik hem fiyat. Yoksa sanada düşünmeden prima al derdim toptan fiyatına gelecekken hemde.

:KK53:
Sendede çocuun olduğu yerler sert değil mi ordan çıkarım yapabilirsin ben öyle yapıyorumda ondan dedim uyduruyor olabilirim diye :rolleyes:
Canım zaten çok büyük ihtimalle bizimde tercihimiz molfixten yana olcak
Primanın malı iyi ama içerik önemli olan çocuğa zarar vermesin
Yok kız uydurmuyon olduğu yerler evet sert :emir_bebek:
Zaten hareket etceğinide anlıyorsun belli bir zaman sonrada :KK200:
Bi ayrı gerilme gerginlik oluyor ardından patlatıyo tekmeyi :nazar::KK200:

Benim de öyle şu an dolabım canım yazlık kışlık karışık hep :KK43: halledersin bi şekilde oda yapmayacaksan çekmeceli bişey alırsın halledilir onlar moralini bozma :)

Hoşgeldin kuzum aramıza bebişin ilk hareketleri o şekilde oluyor :nazar:
İlerleyen zamanlarda dahada güçleniyor :KK200:
Şuanda hafif hareketlerini o şekilde hissediyorum canım
Darısı tekmesine olsun inşallah kuzum :emir_bebek:

Hadi inşallah kuzum yavaş yavaş hissediyorum bende demekki :KK200: bol bol hissedelim o tekmeleri :emir_bebek:

Kızlar bebeklere bağlı olduğu için stok yapmayın bence
Bebişiniz kullanabilirde kullanmaya bilirde aldığınız bezi elinizde kalır bu sefer
Bence onun yerine bez parasını ayrıca kenara atın bebek doğduktan sonra kolaylık olur

Aynen canım❤️
Dmek ki ben o tekmeleri henüz hissetmiyorum sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum bir de güçlü dönüş veya hareket yaparsa onu anlayabiliyorum yoksa tık yok sorun bende yani bebekte değil:KK53:

Bebişiniz kullanabilirde kullanmaya bilirde aldığınız bezi elinizde kalır bu sefer
Bence onun yerine bez parasını ayrıca kenara atın bebek doğduktan sonra kolaylık olur
Kaalmaz ya dönüşümlü falan saatte bir kullanılır hiç olmadı :KK53: Zaten çevremde hamile patlaması var kime sorsam hamile valla suya birşey karıştırdılar heralde olmadı başkasına veririrm gider yapcak birşey yok:-):-)

Bende şu keyfe kedere mama verenlere tavım arkadaş !
Bebek emmiyor diye birşey yok
Bebeklerin emme içgüdüsü daha anne karnında oluşmaya başlıyor,doğduklarında sadece ceneleri çabuk yorulduğu için tam memeyi kavrayamıyorlar.
Burdada anneye sabırlı olup emzirmeye devam etmek, emzirdikçe sütünün gelmesi gerek
Seni çok tebrik ederim canım vazgeçmeyip bebeğini emzirdiğin için :KK200:
Hadi inşallah kuzum yavaş yavaş hissediyorum bende demekki :KK200: bol bol hissedelim o tekmeleri :emir_bebek:
Evet canım başlamış senin hissetmende :KK200:
Görünen dağ çok yakın kuzum hiç merak etme :nazar::emir_bebek:

Son kararımız o şekilde kuzum şimdilik öyle yapmayı düşünüyoruz :KK49:
Bende şu keyfe kedere mama verenlere tavım arkadaş !
Bebek emmiyor diye birşey yok
Bebeklerin emme içgüdüsü daha anne karnında oluşmaya başlıyor,doğduklarında sadece ceneleri çabuk yorulduğu için tam memeyi kavrayamıyorlar.
Burdada anneye sabırlı olup emzirmeye devam etmek, emzirdikçe sütünün gelmesi gerek
Seni çok tebrik ederim canım vazgeçmeyip bebeğini emzirdiğin için :KK200:

Evet canım başlamış senin hissetmende :KK200:
Görünen dağ çok yakın kuzum hiç merak etme :nazar::emir_bebek:
:emir_bebek::nazar::KK200:

Aynen canım❤️
Dmek ki ben o tekmeleri henüz hissetmiyorum sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum bir de güçlü dönüş veya hareket yaparsa onu anlayabiliyorum yoksa tık yok sorun bende yani bebekte değil:KK53:
Ne sorunu kız sende :)
Yakındır tekme yemen ilk tekmesini geçen hafta attı benim sıpa :nazar:
Gününü tam hatırlamıyorum ama :KK53:
Kaalmaz ya dönüşümlü falan saatte bir kullanılır hiç olmadı :KK53: Zaten çevremde hamile patlaması var kime sorsam hamile valla suya birşey karıştırdılar heralde olmadı başkasına veririrm gider yapcak birşey yok:-):-)
Dönüşümlü takcan bebiş büyümücek mi :KK45:
Hee kız çevremde şu ara kim varsa hamile kim varsa nişanlandı evlencek yıl bereketli geldi :-)
Patlama oldu :confused:

Ne sorunu kız sende :)
Yakındır tekme yemen ilk tekmesini geçen hafta attı benim sıpa :nazar:
Gününü tam hatırlamıyorum ama :KK53:

Dönüşümlü takcan bebiş büyümücek mi :KK45:
Hee kız çevremde şu ara kim varsa hamile kim varsa nişanlandı evlencek yıl bereketli geldi :-)
Patlama oldu :confused:
Maşallah darısı bize az kaldı ama yakındır tekme yememiz :nazar:
Bebeğin büyüme meselesine hiç gelmeyelim ehehe çabuk büyüyebilen birşey olduklarını unuttum, mantıklı geldi:KK70:

Maşallah darısı bize az kaldı ama yakındır tekme yememiz :nazar:
Bebeğin büyüme meselesine hiç gelmeyelim ehehe çabuk büyüyebilen birşey olduklarını unuttum, mantıklı geldi:KK70:
Sabah akşam olabilir eli kulağındadır :KK36:
Gözünde hep aynı resim canlanıyo demi sanki hiç büyümücek gibi :KK73:

Sabah akşam olabilir eli kulağındadır :KK36:
Gözünde hep aynı resim canlanıyo demi sanki hiç büyümücek gibi :KK73:
Sorma kuzum öyle yaa geçen zaten hastane çıkışındaki takımın altına bakıyorum diyorum ki buna nasıl sığacak çocuk. Popo kısmı bile küçücük ya diyorum hadi çocuk sığdı, bez nasıl sığacak ahaha:KK53::KK53: Halbuki onu bile 3 aya kadar ya giyiyor ya giyemiyor :KK53:

Back
X