2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Verdi canim magnezyum. Basindan beri magnezyum kullaniyorum aslinda gunde iki kere. Erken dogum riski var mi diye bakti. O da yok simdilik dedi. Kar tutunamadi kayacak kadar oncesinde yagmir yagmisti. Yagan eridi biz de ancak kar altinda yurumus olduk
Çok güzel canım erken doğum riskin yokmuş önemli olan bu
İlaç kullanmasan kasılman daha çok olucak canım belkide Allahtan tedbirli davranmış doktorun :)
Ben tuttu sandım canım kar diyince aklıma hemen her taraf bembeyaz lapa lapa yağmış gibi bir görüntü oluşuyor :))

Valla etraftakilerin yorumlari artik canmı skmaya basladi.Netlessin artik. Yok şuran çkmış yok buran çkmış :skandal:
Göbek şekline takilma beni her gören diğer gebeliklerimde senin oğlun olacak derlerdi hatta mağazalardaki tanimadigim kadinlar bile derdi. İnsanin kilosunu almaya neresi elverisliyse ora kilo aliyo benim kalçalarım hayatim hic bi zamaninda büyümedi hep basenden alırım. Bana senin bebis oğlan gibi geliyor bklm netleşir bu hafta gidince doktor seni direk baska odaya 3 lu tarama testine yönlendirebilir belki kendi çekmeyebilir yinede sen söyle dra bende öyle yapicam çünkü. Yoksa 3 lu taramayi yapan doktora soracam

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.
Canım bol su iç kasılmayı etkileyen faktörlerden biriside enfeksiyonmuş
Düşük yapan bir arkadaşımın söylediğini yazıyorum kasılma tüm vücudun rahmin büzülüyor gibi oluyor ayakların falan uyuşuyor,bebeğin toplanmasının yanında karnının her tarafında serlik oluyor demişti
Düşük amacı kasılma değildi yanlış olmasın bebekte anamoli vardı
1.5 saat boyunca bebek hiç hareket etmeden aynı yerde mi kaldı eğer öyleyse kuzum muhtemelen o esnada uyuyordu
Sen şuan hareketleri tam hissetmediğin için bilemiyorsun gün içinde en az 20dk en fazla 2 saat düzenli uyuyor artık bebişler canım
Uyuduğu zamanı tutuyorum 2 saat gecince başlıyo bizimki harekete
Mantarı çok şiddetli geçirdiğim gece benimde kasılmalarım olmuştu canım enfeksiyon kasılmaya sebebiyet veriyormuş onuda öğrendim ardından :)

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.
Düşük yapan bir arkadaşımın söylediğini yazıyorum kasılma tüm vücudun rahmin büzülüyor gibi oluyor ayakların falan uyuşuyor,bebeğin toplanmasının yanında karnının her tarafında serlik oluyor demişti
1.5 saat boyunca bebek hiç hareket etmeden aynı yerde mi kaldı eğer öyleyse kuzum muhtemelen o esnada uyuyordu
Sen şuan hareketleri tam hissetmediğin için bilemiyorsun gün içinde en az 20dk en fazla 2 saat düzenli uyuyor artık bebişler canım
Mantarı çok şiddetli geçirdiğim gece benimde kasılmalarım olmuştu canım enfeksiyon kasılmaya sebebiyet veriyormuş onuda öğrendim ardından :)

Canım.bende sezeryanim evet karın ağrısı gece bende çekiyorum gazdan oluyor ama kalkıp dolanıyorum geçiyor sonra ama bı gece Allah'ım ağrıdan kıvrandim resmen doktora gittiğimde sordum evet sezeryanli olduğum için olabilirmis.bide rahmime çok ayakta durdugumda ağrı giriyordu onuda sordum varisin var rahimde dedi.gercektende geçen gördüm damarı.tam.agriyan yerim
Canım rahimde varis nasıl birşey ilk defa duyuyorum merak ettim :)

Yok kuzum hareket etti bence ortaya falan geldi sonra tekrar sola geçti tabi ben o sırada oturdum kalktım gezdim sağa sola yattım herşeyi denedim inatla toplanıyordu :) Rahatsızlık hissinden uyuyamadım işte bilmiyorum. Şuanda hala acı hissediyorum nedense karnımda :)

Canım rahimde varis nasıl birşey ilk defa duyuyorum merak ettim :)
Rahimin iç kısmındaki damarda var cnm bu dudak kısmının iç bölümündeki ince damarlarda oluyor.ben oğlumda çok kilo almıştım bide aşağıda taşıdım çok oda damara baskı yapmış varış oluşmuş

Sizin tekrarlayan düşününüz mü oldu ki o kadar detay laboratuvar testi istendi Sonuçta rutin uygulama değil (önceden yazdıysanız gözümden kaçmış kusura bakmayın)
Önceden yazdım fakat sorun değil tekrar yazarım.
Kadın doğumcu peritonologla konuştu kan sonucundan sonra bu testlerin hepsini peritonolog kendisi istedi. Ben peritonologu bu testleri istedikten çok sonra gördüm. Benim yüzümü dahi görmemişti.
Anlayacağınız adam tüm bakılması gereken herşeyi istemiş.
Doktor doktor olacak konu ne ise hastasının olabilecek her türlü riskine bakmalı.
Nitekim hepsi temiz çıktı fakat kan pıhtı gen sorunundan dolayı vücudum folik asit ve B12 üretmediği için protein bu iki vitamin eksikliğinden gerekli şekilde dağılıp çözülemedigi için damarlarımda homosistein birikmiş.
Peritonoloji ye her hasta gönderilmiyor ki anne karnında bebekte sorun olanlar en çok gönderiliyor. Bizim gibi sorunu olan hastalar çok değil perinatoloğun bizim konularımızda bilgili olması çok önemli.
Riske atılacak hasta grubu degiliz.
Bir kan pıhtı gen sorunu duruma göre; sorunsuz gebe hastalara oranla ölüm riskimizi %700 arttırıyor düşünün, benim 4 genim bozuk ve bir geninde hastasıyım.
Ayrıca benim yukarıdaki sorunlarım dışında, farklı ciddi sorunlarımda var peritonolog diğer sorunlarımla da ilgilendi.
(Bu testleri kadın doğumcular bilmiyor. Hatta kadın doğumcu peritonologla konuşurken ben bu testleri bilmiyorum dedi, yanlış yanlış giriyordu ekrana, peritotolog TC numaramı alıp kendi girdi istediği testleri.)

Yok kuzum hareket etti bence ortaya falan geldi sonra tekrar sola geçti tabi ben o sırada oturdum kalktım gezdim sağa sola yattım herşeyi denedim inatla toplanıyordu :) Rahatsızlık hissinden uyuyamadım işte bilmiyorum. Şuanda hala acı hissediyorum nedense karnımda :)
İçini ferah tut canım kötü düşünme doktora gidene kadar daha fazla dinlen bol su içmeye gayret et
Eğer çok artatsa doktor randevunu bekleme kuzum ❤
Rahimin iç kısmındaki damarda var cnm bu dudak kısmının iç bölümündeki ince damarlarda oluyor.ben oğlumda çok kilo almıştım bide aşağıda taşıdım çok oda damara baskı yapmış varış oluşmuş
Çok geçmiş olsun canım bilmiyordum yeni öğrendim
Peki bu varis bebeğin gelişimini etkilemiyor mu kilo bakımından sorun yaratmıyor mu
Ayrıca kan akışı düzenli olsun diye doktorun bu gebeliğinde aspirin verdi mi
Kayınvalidem 3.çocuğuna hamileyken vajinaya yakın bacağında portakal büyüklüğünde kan birikintisi olmuş
Doktor doğumu sezeryanla yapmış risk yaratmamak için doğumdan sonra o şişlik bacağa yayılmış varis olmuş 2 defa o bacağından ameliyat oldu.
Acaba dedim vajina içindeki varisde aynı şeymi

Önceden yazdım fakat sorun değil tekrar yazarım.
Kadın doğumcu peritonologla konuştu kan sonucundan sonra bu testlerin hepsini peritonolog kendisi istedi. Ben peritonologu bu testleri istedikten çok sonra gördüm. Benim yüzümü dahi görmemişti.
Anlayacağınız adam tüm bakılması gereken herşeyi istemiş.
Doktor doktor olacak konu ne ise hastasının olabilecek her türlü riskine bakmalı.
Nitekim hepsi temiz çıktı fakat kan pıhtı gen sorunundan dolayı vücudum folik asit ve B12 üretmediği için protein bu iki vitamin eksikliğinden gerekli şekilde dağılıp çözülemedigi için damarlarımda homosistein birikmiş.
Peritonoloji ye her hasta gönderilmiyor ki anne karnında bebekte sorun olanlar en çok gönderiliyor. Bizim gibi sorunu olan hastalar çok değil perinatoloğun bizim konularımızda bilgili olması çok önemli.
Riske atılacak hasta grubu degiliz.
Bir kan pıhtı gen sorunu duruma göre; sorunsuz gebe hastalara oranla ölüm riskimizi %700 arttırıyor düşünün, benim 4 genim bozuk ve bir geninde hastasıyım.
Ayrıca benim yukarıdaki sorunlarım dışında, farklı ciddi sorunlarımda var peritonolog diğer sorunlarımla da ilgilendi.
(Bu testleri kadın doğumcular bilmiyor. Hatta kadın doğumcu peritonologla konuşurken ben bu testleri bilmiyorum dedi, yanlış yanlış giriyordu ekrana, peritotolog TC numaramı alıp kendi girdi istediği testleri.)
Anladım çok geçmiş olsun

Fazla giremiyorum kızlar dün akşamdan beri site çok zor açılıyor bende.

Sürekli tuvalete gidiyorum ya :D bebiş mi bastırıyor yoksa idrar enfeksiyonu mu anlamadım ya

Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz.
Bu güne kadar kullanmadım ama bugün artık olacak gibi değildi ellerim.
Bepanthol cilt bakım kremi (el ve yüz için) sürdüm.
Evde onca krem var hiç birini kullanmıyorum zararlı olmasın diye.

Çıktım kızlar yüzde yüz erkek hatta yüzde ikiyüz erkek dedi.dun progestani sormuştum eğer almazsan adet sancısı gibi ağrıların çok olur demişti.kasilmasi olan arkadaşlar progestan alıyor musunuz

Canım hayırlı olsun :KK200: erkek bebişler fazla sanırım kızlar azınlıkta kaldı:KK49:

Canım bende hiç kullanmamıştım ama geçen gün evdekinden sürdüm sonuçta elimden kanıma karışma oranı yoktur diye düşündüm ama asla deodorant roll on parfüm kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri:110:

Bende vazelinin el kremi var ellerim çok kuruyunca onu sürüyorum ekstra bişey almadım elim için

Kızlar selamlar, bakamıyorum takip edemiyorum muhabbetleri çok. Belki haberiniz vardır ama Soobe nin internet sitesinde sağlam indirirm var. Ben ciciler aldım. Daha çok yazlık ürünler ama 5 tl falan. Pantolonlar 15-20 bir bakın derim;) indirim bu akşam sonuna kadar geçerli.

Back
X