- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Uyku tutmadı canım ya erken uyandım :)Kız tatil günü niye erkencisin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku tutmadı canım ya erken uyandım :)Kız tatil günü niye erkencisin![]()
Ay canm sorma ya aslinda benim canimi skmak icin yaptilar biliyor musun.Göbek şekline takilma beni her gören diğer gebeliklerimde senin oğlun olacak derlerdi hatta mağazalardaki tanimadigim kadinlar bile derdi. İnsanin kilosunu almaya neresi elverisliyse ora kilo aliyo benim kalçalarım hayatim hic bi zamaninda büyümedi hep basenden alırım. Bana senin bebis oğlan gibi geliyor bklm netleşir bu hafta gidince doktor seni direk baska odaya 3 lu tarama testine yönlendirebilir belki kendi çekmeyebilir yinede sen söyle dra bende öyle yapicam çünkü. Yoksa 3 lu taramayi yapan doktora soracam
Sali gunu gitcez canm.Yine gostermiycek gibime geliyor canm ya.oyle bir his geldi.Haklısın ama bebişin nazlı çıktı annesiSakın böyle birşey için canını sıkma bebeğin de hisseder sonra En yakın kontrolün ne zaman
Canim ya sana takilmislar galiba saka amaçlı sıkma canını . Evet insan istiyo ama iste Rabbim ne verirse bizde onu seviyoruz inan doğunca öyle seviyosun ki. İnsallah Rabbim gönlünden geçeni verir rabbim dilemeyi istemeyi vermis bizde diliycez . İnsallah güzel haberlerle yazariz bizde bu haftaAy canm sorma ya aslinda benim canimi skmak icin yaptilar biliyor musun.
Ben ezelden beri erkek bebekleri cok seviyorum ve hep oglum olsun istedim. Allah biliyor ilk evladim sonucta, kizim olsada cok mutlu olucam .
ama bugun sirf bunu bildikleri için bildigin hirslanmislar bu kesin kesin kiz kesin falan diye defalarca ayni seyi soylediler tum gun boyunca.Nasil canimi sktilar var ya. Iyi niyet olsa sorun degil ama resmen bana kurulmuş gibi davranildi.Ustelik yabanci degiller teyzemler yani. yok popon kocaman yok yana genislemis yok kiz asagida olurmus sk idrara cikiyormusum %100 bin kizmis.ayrintili ultrasonumu çektiler.
Ben penathen kullaniyorum el ve yüz icin ama yurt disindan getirtiyorum turkiyede ya satis yok ya da cok pahali oluyoKızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz.
Bu güne kadar kullanmadım ama bugün artık olacak gibi değildi ellerim.
Bepanthol cilt bakım kremi (el ve yüz için) sürdüm.
Evde onca krem var hiç birini kullanmıyorum zararlı olmasın diye.
Cnm ismini yanlış yazmış olabilirmisin.Ben penathen kullaniyorum el ve yüz icin ama yurt disindan getirtiyorum turkiyede ya satis yok ya da cok pahali oluyo
İdrar sıklaşabilir bebişten dolayı kuzu. Enfeksiyonda genelde idrar hissi olup çıkamıyorsun çünküFazla giremiyorum kızlar dün akşamdan beri site çok zor açılıyor bende.
Sürekli tuvalete gidiyorum yabebiş mi bastırıyor yoksa idrar enfeksiyonu mu anlamadım ya
ben bunu kullaniyorum siz sorunca google yazdim trendyolda varmis satışı. Ben her zaman bunu kullaniyorum gebe değilken de yani çünkü yapisi cok güzel yüzünde böyle parlaklik kayganlik bırakmıyorCnm ismini yanlış yazmış olabilirmisin.
Penathen diye bı markaya ulaşamadım.
Bepanthol de Alman üretimi ithal ürün cnm.
Canim hic onemli degil zaten benim icin Rabbimden hep hayirli bir bebek istedim.Bi prensesim olsa da dunyalar benim olur. Baş tacı ederim.Canim ya sana takilmislar galiba saka amaçlı sıkma canını . Evet insan istiyo ama iste Rabbim ne verirse bizde onu seviyoruz inan doğunca öyle seviyosun ki. İnsallah Rabbim gönlünden geçeni verir rabbim dilemeyi istemeyi vermis bizde diliycez . İnsallah güzel haberlerle yazariz bizde bu hafta
Sağol canim
Bende artık hangi damadı seçsem diye eler dururumEvet bu sene erkek yılı sanirim.desene gelin bulmakta zorlancaz![]()
O diyenlere hiç takılma canim.cok sık idrara çıkıyorum ve normalde kalçadan kilo almam başlarda popodan aldim.ins Allah gölündeki verirAy canm sorma ya aslinda benim canimi skmak icin yaptilar biliyor musun.
Ben ezelden beri erkek bebekleri cok seviyorum ve hep oglum olsun istedim. Allah biliyor ilk evladim sonucta, kizim olsada cok mutlu olucam .
ama bugun sirf bunu bildikleri için bildigin hirslanmislar bu kesin kesin kiz kesin falan diye defalarca ayni seyi soylediler tum gun boyunca.Nasil canimi sktilar var ya. Iyi niyet olsa sorun degil ama resmen bana kurulmuş gibi davranildi.Ustelik yabanci degiller teyzemler yani. yok popon kocaman yok yana genislemis yok kiz asagida olurmus sk idrara cikiyormusum %100 bin kizmis.ayrintili ultrasonumu çektiler.
Birden alınıyor zaten canım bende öyle oldu 14.haftadan sonra bi almaya başladım önüne geçemiyorum şimdi.birde gaz problemim çıktı yediklerimden hangisi gaz yapıyor bilmiyorum ama çok rahatsz edici
Kasılma nasıl bişey ki acaba bazen kasık ağrısı oluyor o muÇıktım kızlar yüzde yüz erkek hatta yüzde ikiyüz erkek dedi.dun progestani sormuştum eğer almazsan adet sancısı gibi ağrıların çok olur demişti.kasilmasi olan arkadaşlar progestan alıyor musunuz
Çok tesekkür ederim canm Allah razı olsun. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inş.Bugun anladim ki insanlar cok enteresan ve cok kotu niyetli.Guzel bir durumu bile cok can sıkıcı bir hale getirebiliyorlar.Kirmak icin herseyi yapiyorlarO diyenlere hiç takılma canim.cok sık idrara çıkıyorum ve normalde kalçadan kilo almam başlarda popodan aldim.ins Allah gölündeki verir
Hafta içinden erken kalkmaya alıştı vücut şimdide uyku tutmuyo desene :)Uyku tutmadı canım ya erken uyandım :)
Siz penaten diyorsunuz.ben bunu kullaniyorum siz sorunca google yazdim trendyolda varmis satışı. Ben her zaman bunu kullaniyorum gebe değilken de yani çünkü yapisi cok güzel yüzünde böyle parlaklik kayganlik bırakmıyor
İnşallah salı günü gösterir canımSali gunu gitcez canm.Yine gostermiycek gibime geliyor canm ya.oyle bir his geldi.
Penathen yaCnm ismini yanlış yazmış olabilirmisin.
Penathen diye bı markaya ulaşamadım.
Bepanthol de Alman üretimi ithal ürün cnm.
hadi bklm sendeb güzel haberler bekliyoruz insallah bu sefer öğrenecen. Bosver takma kafana. Bence sık idrara ikk gebeliğini yasayanlar gidiyor sadece gözlemlerim o belki yanılıyorumdur.Canim hic onemli degil zaten benim icin Rabbimden hep hayirli bir bebek istedim.Bi prensesim olsa da dunyalar benim olur. Baş tacı ederim.
bugün bana yapılan şey özellikle yapıldi.Israrla ve farkli bir yüz tipiyle defalarca tekrar ettiler. Sonradan anladim meseleyi. Sali gunu ozele gitcez devlet 23ü
Yukardaki yanlış olmus penaten olacakti. Penhaten yanlis yazmisim
hadi bklm sendeb güzel haberler bekliyoruz insallah bu sefer öğrenecen. Bosver takma kafana. Bence sık idrara ikk gebeliğini yasayanlar gidiyor sadece gözlemlerim o belki yanılıyorumdur.