2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
evet ben de videoyu izledim mesela anlatan kişi sleepy inin de kuruluğu çok iyi dedi. içindeki maddeleri evet ben de duydum ama ne yapacam bilmiyorum. sleepy i denemem lazım belki ben de 1 paket alır denerim. bu durumda stok yapmamak çok mantıklı geldi. eğer memnun kalırsam alır devam ederim.
Bir çok kişiden bimin bezinide duydum onuda bir araştırın bebce

Benn perşembe günü öğleden sonra gidiyorum canım yanlış hatırlmıyorsam :KK53: Aman sadece sonucumu alıcam zaten sonradan sonucumla özele gitcem o zaman görmüş olcam bebişimi net net :KK19:
Gıcık oldum kadına zaten, hatta testlerimi yaptırmak içinde o kadına değil diğer erkek doktora devam etcem devlettede. Başlarım onun tavrına :63:
Sende güzel haberlerle gel inşallah kuzum :KK200: eşin de görür özelde en güzeli. Doğum için ne düşünüyorsun devlet mi özel mi ?

Evde tektim bide çok yorgundum uyumuşum valla :deli:
Benimde dün eşim 7 gibi evden çıktı işi vardı gelene kadar uyumuşum:KK53: Tek olunca bende sıkılıyorum genelde ya ev işine veriyorum kendimi ya da uykuya:-)

Sende güzel haberlerle gel inşallah kuzum :KK200: eşin de görür özelde en güzeli. Doğum için ne düşünüyorsun devlet mi özel mi ?
Fiyat alıcam canım gittiğimde eğer uçuk bir rakam değilse özelde olucak inşallah. Ama devlette o kadar sıkıntı değil doluluk olana kadar tek odaya alıyorlar zaten sonra iki kişi oluyor odalar. Devletin tek sıkıntısı normal doğumda doktor bakıp gidiyormuş sadece, gece olursa gelmiyorlarmış bile. Nöbetçi kimse o ilgileniyormuş:KK67:

Benimde dün eşim 7 gibi evden çıktı işi vardı gelene kadar uyumuşum:KK53: Tek olunca bende sıkılıyorum genelde ya ev işine veriyorum kendimi ya da uykuya:-)

Fiyat alıcam canım gittiğimde eğer uçuk bir rakam değilse özelde olucak inşallah. Ama devlette o kadar sıkıntı değil doluluk olana kadar tek odaya alıyorlar zaten sonra iki kişi oluyor odalar. Devletin tek sıkıntısı normal doğumda doktor bakıp gidiyormuş sadece, gece olursa gelmiyorlarmış bile. Nöbetçi kimse o ilgileniyormuş:KK67:
İyi araştırmak lazım kuzum. Odalar iyiymiş özel gibi zaten :) özellerde bile bazen gece gelmiyormuş doktor. Hatta bazı doktorlar ekstra para istiyormuş gece olursa doğum

Kızlar iştah durumunuz nasıl? İnanılmaz bir iştah ve yemek yesem dahi 2 saat sonra tekrar açlık hissediyorum. Ve deliler gibi tatlı ve karbonhidrat aşeriyorum. :dondurma:

İyi araştırmak lazım kuzum. Odalar iyiymiş özel gibi zaten :) özellerde bile bazen gece gelmiyormuş doktor. Hatta bazı doktorlar ekstra para istiyormuş gece olursa doğum
Aynen kuzu gittiğimde öğrenirim özel şartlarını baktım öyle çok fark yok devlettede yapabilirim, durumlar olumluysa özeldede. Doktorun gelip gelmeme meselesi önemli ama bence. Devlette odalar zaten max 2 kişilik hepsinin duşu tuvaleti vs var fena değil yani:KK53:

hatırladım canım doğru söylemiştin. sevindim çok şükür. darısı babama da olsun inşallah.

sleepyler pahalı geldi bize. tanesi 1 tl ye geliyor. prima 65 krş. molfixi kimden duyduysam pişik yapmış. ister istemez hiç kullanmayı düşünmedim. c. tesi bebek görmeye gittim. bebiş pişik olmuş. ne kullanıyorsun dedim. sleepy dedi. ama bebek alerjen bi cilde sahip egzama olmuş. sonrasında prima almışlar pişği azalmış. biraz da deneme yanılma. ve bebeğin hassasiyeti kullanılan ıslak havlular annenin yedikleri hepsi etkiliyor.

Allahın izniyle inşallah sağlıkla doğurup büyütelim.

Amin canım sağolasın senin de mübarek olsun.

inşallah canım. benim evim küçük, 6 ay için ayrı beşik sonrası için ayrı beşik alacak durumum da yok. ama senin varsa çok güzel oluyor onlar. güzel günlerde kullansın bebeğin.
İnşallah canım hepimizin bebişi güzel günlerde aldıklarımızla büyüsün
Evim baya bir büyük ama sepek beşiğini ben almıcam bir tanıdıktan gelicek,diğer beşiğini nasip olursa biz alıcaz canım
İnşallah canım teşekkür ederiz :KK200: hareketlerini falan hissedemiyorum ya ondan biraz endişe var aslında inşallah iyidir kızım bi görseydim hayırlısıyla :110: özledim de miniğimi :anneadayı:
Kuzum kalbini ferah tut senin minik kızın nazik bir hanımefendi olucak anneciğinin canını acıtmamak için tekme falan atmıyo :)
Özlenmez mi kız onlar bal bal tam yemeklik :KK72::KK36:
Bir ilke imza atıcam kendimede hayret ediyorum doğrusu en son 16+4te gitmiştim kontrole şimdi ayrıntılı için gün alıp gidicem gittiğimde 22+0falan olucam belkide 22+4de randevu alırım
Ayrıntılı çok strese sokuyo beni doktor fobisi yaptı resmen kontrolden kaçıyorum :KK51:

Aynen kuzu gittiğimde öğrenirim özel şartlarını baktım öyle çok fark yok devlettede yapabilirim, durumlar olumluysa özeldede. Doktorun gelip gelmeme meselesi önemli ama bence. Devlette odalar zaten max 2 kişilik hepsinin duşu tuvaleti vs var fena değil yani:KK53:
Öğren bakalım kuzum hayırlısı olsun :KK200:

Geçen gün 8buçukta uyudum :deli:
Kız benim rutin uyuma saati 9 -9.30 oluyo genelde :KK53:
Eşim geç geliyor gelince kalkıyorum muhabbet sohbet derken tekrar uyumam 2yi 3ü buluyor :KK51:
Bazende eşim uyuyo ben sabah ezanından sonra anca dalabiliyorum :skandal:
Benn perşembe günü öğleden sonra gidiyorum canım yanlış hatırlmıyorsam :KK53: Aman sadece sonucumu alıcam zaten sonradan sonucumla özele gitcem o zaman görmüş olcam bebişimi net net :KK19:
Gıcık oldum kadına zaten, hatta testlerimi yaptırmak içinde o kadına değil diğer erkek doktora devam etcem devlettede. Başlarım onun tavrına :63:
Özelin rahatlığına alıştın seni seni :KK53:

Kız benim rutin uyuma saati 9 -9.30 oluyo genelde :KK53:
Eşim geç geliyor gelince kalkıyorum muhabbet sohbet derken tekrar uyumam 2yi 3ü buluyor :KK51:
Bazende eşim uyuyo ben sabah ezanından sonra anca dalabiliyorum :skandal:

Özelin rahatlığına alıştın seni seni :KK53:
Yaa son gittiğimde sinir etti beni başkasına kızıp bize tavır yapması olmadı hiç. Bir de hala sana ne yapmıştık, isim neydi diye sorması gıcık etti. Ki öncedende bu doktora gidiyordum ben hormon testlerimi vs kendisi yapmıştı o zaman bu kadar ilgisiz değildi. Özeldeyken mükemmel bir doktordu teşhisleri falanda kuvvetli ama devlet bozdu sanırım:deli:
Özel candır dasdsjd:KK8::rolleyes:

Kuzu bence senin özelin fiyatıda çok yüksek değildir
Benim gittiğim hastane muayene ücreti 50tl
Seninki 80di heralde öyle hatırlıyorum o_O
Geçen gün fiyat aldım 1.180 tl dedi tek kişilik özel oda sezeryan fiyatı(benimki büyük ihtimal sezeryan olucak)
Aşşa yukarı seninde o civarlardadır
Sen nerde yapcan doğumu belli mi canım :)
Duşunu ne etcen acaba 1 gece kalıp çıkcan
Kırklanöayı mı düşünüyon :deli:

Geçen gün fiyat aldım 1.180 tl dedi tek kişilik özel oda sezeryan fiyatı(benimki büyük ihtimal sezeryan olucak)

Aman kız yazdım öyle napim duşunu yoksa:KK53: Bu ara geçen sene sezeryan doğum yapan arkadaşım 2200 dedi.
Fiyat değişmiş middir bilmiyorum. 2014te anneme 2700 demişlerdi mesela. Birde normal doğumda epidural farkı oluyor mu onu falanda sorucam herşey yolunda olursa eğer(inş) sezeryana alın diye bağıracağıma epidural isterim diye düşündüm.:KK53: Muayene 75ti 80 olmuş ekim zammından sonra evet :KK53: Sen baya uyguna gidiyormuşsun yalnız:halay:

Yaa son gittiğimde sinir etti beni başkasına kızıp bize tavır yapması olmadı hiç. Bir de hala sana ne yapmıştık, isim neydi diye sorması gıcık etti. Ki öncedende bu doktora gidiyordum ben hormon testlerimi vs kendisi yapmıştı o zaman bu kadar ilgisiz değildi. Özeldeyken mükemmel bir doktordu teşhisleri falanda kuvvetli ama devlet bozdu sanırım:deli:
Özel candır dasdsjd:KK8::rolleyes:
Kadın doktor mu oldum olası hiç elektiriğim tutmaz :ıslık:
Evinin eşinin çocuğunun hastasının stresini diğer hastalara aktarır bide malum hormon günleri var :confused:
Özelde can buldun tabi oğluşunu net görünce seni gidi gidi :p

Aman kız yazdım öyle napim duşunu yoksa:KK53: Bu ara geçen sene sezeryan doğum yapan arkadaşım 2200 dedi.
Fiyat değişmiş middir bilmiyorum. 2014te anneme 2700 demişlerdi mesela. Birde normal doğumda epidural farkı oluyor mu onu falanda sorucam herşey yolunda olursa eğer(inş) sezeryana alın diye bağıracağıma epidural isterim diye düşündüm.:KK53: Muayene 75ti 80 olmuş ekim zammından sonra evet :KK53: Sen baya uyguna gidiyormuşsun yalnız:halay:
Duş napalır cilalanır paklanılır :KK53:
Değişmiştir mutemelen canım hadi olsun 2500 olmuştur sezeryan
Bizim fiyatlar yılbaşından sonra zamlanıyormuş,ammma ne öğrendim eski hastalar için fiyat değişmiyormuş :KK9:
Hee yaa uygun gidiyorum :nazar:
Kadın doğum 50 diğer doktorlar 35 :anneadayı:

Kadın doktor mu oldum olası hiç elektiriğim tutmaz :ıslık:
Evinin eşinin çocuğunun hastasının stresini diğer hastalara aktarır bide malum hormon günleri var :confused:
Özelde can buldun tabi oğluşunu net görünce seni gidi gidi :p
Doğru valla son kez gideyim ondan sonra hop devlette erkeğe geçicem :KK53: Geçen göstermedi bile doğru düzgün bide pür dikkat ekrana baktı birşey demeden aha dedim kesin birşey oldu. Sordum br sorun mu var diye dediği şey "inceliyorum" :KK4:

Gittiğim hastanede yapcam inşallah kuzum :) fiyat falan sormadık hiç bilmiyorum o yüzden. Normal doğum mu olur sezaryen mi onu da konuşmadık kasık fıtığım varya normal olmayabilir benimki de. Doktor ne derse uyarım artık :)

Doğru valla son kez gideyim ondan sonra hop devlette erkeğe geçicem :KK53: Geçen göstermedi bile doğru düzgün bide pür dikkat ekrana baktı birşey demeden aha dedim kesin birşey oldu. Sordum br sorun mu var diye dediği şey "inceliyorum" :KK4:
İçine sinen bi doktor bulursun inşallah :KK52:
Geçen bana mantar için ilaç yazmıcaktı resmen devletteki gudubet kadın :sinirli:
Takibini kim yapıyo diye sordu
Hoş verdide ne oldu c grubuyla d grubu ilaç vermiş
Hele birisi gebelikte hiç verilmiyormuş bebekte sakatlık ve anamoliye sebep oluyormuş:skandal:
Çok açıklayıcı olmuş ya cevabı :KK53:
Kafa bi yere mi daldıydı ki acaba :KK51:

Back
X