- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım darısı detaylıya gireceklere inşallahSelam kızlarDetaylı usg den geldim şimdi Rabbim e şükürler olsun hiçbir sıkıntı görülmedi Herşey yolundaymış Allahım bebeklerimizi korusun sağ Salim kucağımıza nasip etsin
![]()
Bende bir ara çikolata yiyordum hep tatlı yitince cosuyo.bende ondan kilo alcamYok cnm ilk gebeliğim sonlandı 5.5.aylıkken bir kızım var 5 yaşında bu 3.sayılır. geçen haftalarda gerginlik xcok vardı.ama şimdi çikolata yiyorum yatıyorum yok hissetmiyorum arada birseyler oluyor.ama.net değil. Çikolata yemekten kilo aldım ya
Ya benim el ve ayaklar şişti.daha çok erken değil mi ya.acaba demir hapı ve magnezyum yapar mibenim de ayaklarım şişiyor şimdiden daha yandık ya bu bebişimde her şeeey erkenden başladı hayırla sonuna kavuştursun Rabbim inşallah vallahi
Kaç haftalık hamilesin.pit pıt olarak başlıyo.once bi yerim atiyo gibiydi şimdi elimi karnında gezdiriyorum çoğu yerimde o pitlar var bazen daha belirgin oluyor elimi koymadan hissediyorumBiraz daha var demek ki neyse iyi olsunda bekler annesi onuAllahtan kontrollere sık gidiyorum yoksa düşünmekten kafayı yicem sanırım
![]()
Kızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Çıktım kızlar. Önce benim kalp ritmimi kontrol ettiler sonra doğumhaneye geçtik orda ultrason yaptılar bebeğim iyi kalbi hızlı atıyor hareketlidoktor dedi bak bebeğin iyi sapa sağlam birşey olmamış dedi
çok rahatladım kızlar gerçekten
Çok geçmiş olsun tatlım. Rabbim korumuşÇıktım kızlar. Önce benim kalp ritmimi kontrol ettiler sonra doğumhaneye geçtik orda ultrason yaptılar bebeğim iyi kalbi hızlı atıyor hareketlidoktor dedi bak bebeğin iyi sapa sağlam birşey olmamış dedi
tamda yazdın mı diye girmiştim, iyi bari canım sevindim sıkıntı olmamasınaÇıktım kızlar. Önce benim kalp ritmimi kontrol ettiler sonra doğumhaneye geçtik orda ultrason yaptılar bebeğim iyi kalbi hızlı atıyor hareketlidoktor dedi bak bebeğin iyi sapa sağlam birşey olmamış dedi
Anlık bir şey de olabilir ya da tuzlu şeyler yediysen o yükseltmiştir. Her zaman öyle çıkmıyorsa endişe etme geçici bişeydir inşallah :) bol su iç çok tuzlu şeyler yememeye çalış tansiyonunu da 5-10 dk oturduktan sonra ölçtür
koştur koştur gittiysen heyecan yaptıysan yediklerinin de önemi var tabii yüksek çıkmıştır. endişe etme, ama takibini de yaptır. baktın hep böyle doktorunla konuşursun
BellaCiao haber var mı canım?
Çıktım kızlar. Önce benim kalp ritmimi kontrol ettiler sonra doğumhaneye geçtik orda ultrason yaptılar bebeğim iyi kalbi hızlı atıyor hareketlidoktor dedi bak bebeğin iyi sapa sağlam birşey olmamış dedi
Teşekkür ederim kuzum
Geçmiş olsun canim.iyi olmana sevindimKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Benimde ilk başlarda hep yüksek çıkıyordu eve tansiyon aleti aldim aksine düşük çıkmaya başladı.doktorumda bazı insanlar beyaz önlüklü görünce heyecan yapıyor demişti.bence sen asi felan heyecan yapmışsın.birde eczanede baktır canimMerhaba hanimlar
Üçlü kontroller başlamış göbüşler çıkmış maşallah
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Bugün ilk doz tetenoz aşımı olmak için sağlık ocağına gittim
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler
Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı
12/10 tansiyon, küçük tansiyon çok yüksek
Bir hafta boyunca her gün gel tansiyon takibini yapalım dedi hemsire
Sizce neden böyle olmuş olabilir
Bebeğe zararı var mıdır
Benim tansiyonum genelde 11/7 veya 10/6 çıkardı
Hadi gözün aydın canimSelam kızlarDetaylı usg den geldim şimdi Rabbim e şükürler olsun hiçbir sıkıntı görülmedi Herşey yolundaymış Allahım bebeklerimizi korusun sağ Salim kucağımıza nasip etsin
![]()
Bende tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.. Doktora sorucan ansızın oluyor.Çok fena bişi
Benimde ilk başlarda hep yüksek çıkıyordu eve tansiyon aleti aldim aksine düşük çıkmaya başladı.doktorumda bazı insanlar beyaz önlüklü görünce heyecan yapıyor demişti.bence sen asi felan heyecan yapmışsın.birde eczanede baktır canim
Benim hamilelik öncesinde de hamileliğin başından beri de düşüktü tansiyonum
Yani genele göre düşük ama bize göre normaldi çünkü hep aynı seviyede oluyordu
Benim 9/6 10/6 çıkardı hep
En yüksek çıktığı 11/7 olurdu
Küçük tansiyonum 9 olmuştu da nasıl kötü olmuştm
Büyükte de 12yi ilk kez gördüm
Bende geçen gittiğimde ilk defa sağlık ocağında 12/8 çıktı benim için yüksek Çünkü genelde hiç bu kadar olmazdı. Normalim 10/6 idiBenim hamilelik öncesinde de hamileliğin başından beri de düşüktü tansiyonum
Yani genele göre düşük ama bize göre normaldi çünkü hep aynı seviyede oluyordu
Benim 9/6 10/6 çıkardı hep
En yüksek çıktığı 11/7 olurdu
Küçük tansiyonum 9 olmuştu da nasıl kötü olmuştm
Büyükte de 12yi ilk kez gördüm