• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind Kuzum okudum sancıların devam ediyormuş ama açılman yokmuş çok şükür 🙏🏼🙏🏼
Enfeksiyonun oluyordu senin söyledin mi enfeksiyon çok kasılma yapar..

Umarım herşey yoluna girer Uras paşa biraz daha bekler 🍀🍀
Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.
İdrar ve 5 tüp kan verdim.💙
Bu arada hareketler bende çoğunlukla bahsettiğin şekilde oluyor kuzum normal yerleri daraldı☺️

Merhaba kızlar nasılsınız?

3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi 🤔

gidecek yerleri yok napsın kuzular. bence dönerken çok sert oluyor. durdukları yerde ki hareketleri daha yavaş.

Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.
İdrar ve 5 tüp kan verdim.💙
Bu arada hareketler bende çoğunlukla bahsettiğin şekilde oluyor kuzum normal yerleri daraldı☺

İlgili olmaları çook güzel kuzum için rahat olur 🙏🏼🙏🏼 Bizede haber ver eğer kasılmaların sebebi bulunursa.
gidecek yerleri yok napsın kuzular. bence dönerken çok sert oluyor. durdukları yerde ki hareketleri daha yavaş.

Birde şöyle uzun süre hissetmiyorum bazen 1 saat bazen 2 saat boyunca hiç hareket yok hiç birşey sonra 10saniye hareket ediyor o kadar.

İlgili olmaları çook güzel kuzum için rahat olur 🙏🏼🙏🏼 Bizede haber ver eğer kasılmaların sebebi bulunursa.

Birde şöyle uzun süre hissetmiyorum bazen 1 saat bazen 2 saat boyunca hiç hareket yok hiç birşey sonra 10saniye hareket ediyor o kadar.
İnan bende merak ediyorum kuzum yazarım 😘❤️

Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleri :( Bebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum :(

Canım Allahım bebeğine ve sana kolaylık versin, ölçümler farklı çıkabiliyor arkadaşların dediği gibi, stres yapma, ciğer geliştirici yapıp alırlar inşallah bebeği, hemen büyür dışarda annesi, toparlar inşallah

Hiç sorma ya bana da çok saçma geldi :KK43:
Ben ne hayaller kurmuştum bebeğin babasıyla birlikte olmasıyla ilgili

Maddi durumumuz el verse şu saatten sonra özel arayışına girerdim
Bu hastanede arkadaşımız çalışıyor diye hep güvenerek gittim
Zaten başka da doğru düzgün hastane yok :KK43:
Arkadaşın belki ayarlar canım. Sağlıklı olsun da bebiş sonra görür artık babası da elden bir şey gelmeyecekse :)

bende de oluyor canım. mesela bu gece hiç hareket etmedi haliyle bende deliksiz uyudum bi ara blank i merak ettim yazdım çıktım.

Banada geliyor bazen o his gitmeyedebilirim yane bana belli olmaz :deli:
Gitmezsenn hiiiç şaşırmıcam rahat ol o konuda :KK53:
Canım 15 günde gelecekti zaten fabrikadan çıkışı o şekilde sirkeli suyla silerim artık gelsin de

A April wind kuzum naaptın?
Anladım kuzum sirkeli su tertemiz yapıyor,birde çok az zeytinyağı katıp öyke silebilirsiniz demişler parlak görünmesi için.
Ben sildikten sonra öğrendim denemedim

M mini mini Allah yardimcin olsun canim .cook stress yapma ,internetten fazla arastirma daha cook uzulursun bazen sacma seyler yazabiliyor.ciger gelistiriciyi sordun mu ?

Benimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden

Öyle insan rahatlıyor vallah ❤ Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem 🙏🏼

Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmış 🙏🏼🙏🏼 İlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.
Anladım kuzu bizimkinin içindede var yastık yorganı ama ben kullanmıcam,nevresim takımının çarşafını yatağa kullanırım.
Yorgan yüzünüde battaniyesi için düşünüyorum.
Devamlı battaniyeyi makineye atmayayım diye düşündüm

Back
X