- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter kanaman sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter kanaman sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım. İnşallah durdururkar sancıyıKızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Plesenta, kan akımı, serviks, bebiş normal dedi doktor sancıyı kesmeye çalışacaklarmışAllah korusun plesanta ayrılması vs olur kanama çok tehlikeli.
Sebebi yoksa yine iyi kuzu ya açılma vs yok değil mi? Sancıyı da keserler inşallah![]()
İnşallah canımGeçmiş olsun canım. İnşallah durdururkar sancıyı
İnşallah canımRabbim yardımcın olsun bebeğin ve sen sağlıkla atlatin , doğru zamanda gelsin inşallah.
34+2 olduk canımRabbim yardımcın olsun cnm.kanaman durduysa korkma kaç haftalık oldun
Sağol canımGeçmiş olsun canım![]()
Çok iyi kuzum o zaman. Hadi bakalım inşallh ilaç fayda eder daha erkenPlesenta, kan akımı, serviks, bebiş normal dedi doktor sancıyı kesmeye çalışacaklarmış
Değişik sorunlarımız cnm. Fakat bugün tekrar folik asit ve B12 taksiyesi aldım.Yok canim sadece agri var ozellikle ust bacagim
İnşallah sağlıkla evde büyütmek nasip olsunAmin inşallah, 34. haftada yaptım, gebelik zehirlenmesi nden dolayı 2-3 hafta geride kalmisti kilosu , 1760 Gr dogdu
Doktorun verdiği tarih 40 hafta dolumu canım genelde gebeliğin miladı odur.Kızlar benim son adet tarihim 3 temmuz 2018. Doktorun söylediği tahmini doğum tarihi 9 nişan 2019 bu ne kadar doğru olur. Yani ben ne zaman doğururum. Tabi ki de bunu siz de bilemzsiniz ama en azindan belki ayni tarihte olan birileri vardir. Doktor size ne dedi.
İnşallah canımÇok iyi kuzum o zaman. Hadi bakalım inşallh ilaç fayda eder daha erken❤
Teşekkür ederim kızlar ❤
Konu yanlış anlaşılma canım telefonda konuşurken birşey dedim yanlış anladı. Kapatır kapatmaz anlamadım demek yerine küfür etti. Küfür ettiği için burnundan getirdim konu uzadı da uzadı. Bu sebeple küfürü geçtim normalde dahi edemez mahalle arkadaşı değilim ki ben onun. Ama sorsan kabul etmiyor ben suçluymuşum gibi susmuyor saatlerdir
Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Evet normal dogum. Tabi şimdilik. Kızım 40+6 da doğdu. Burda yanımda kimsem yok. Ona gore bilet alacağız ve ben bunu düşündükçe çok strese giriyorumDoktorun verdiği tarih 40 hafta dolumu canım genelde gebeliğin miladı odur.
Normal Doğum olacaksa bu tarihi geçedebilir 1-2 hafta. 1-2 hafta erken olma ihtimali de var.
Tabi bizde doktorda bilemeyiz minikler ne zaman gelmeye karar verirse artık :)
Fırsatın varsa 38 gibi git bence canım. Garanti olmuş olur.Evet normal dogum. Tabi şimdilik. Kızım 40+6 da doğdu. Burda yanımda kimsem yok. Ona gore bilet alacağız ve ben bunu düşündükçe çok strese giriyorum
Ben gitmeyeceğim. Annem gelecek. Yol çok uzun.Fırsatın varsa 38 gibi git bence canım. Garanti olmuş olur.
Bilet alıcaz diyince sen gideceksin sandım canımBen gitmeyeceğim. Annem gelecek. Yol çok uzun.