- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Sağol canım hiç bir şey yapmadım nasıl ve niye oldu anlamadımÇok geçmiş olsun kuzum.
Rabbim yardımcın olsunUmarım kötü birşey yoktur.
Yoruldun mu bugün ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hiç bir şey yapmadım nasıl ve niye oldu anlamadımÇok geçmiş olsun kuzum.
Rabbim yardımcın olsunUmarım kötü birşey yoktur.
Yoruldun mu bugün ?
Çok çok geçmiş olsun daha önce kanamanız olmuş muyduSağol canım hiç bir şey yapmadım nasıl ve niye oldu anlamadım
Çok geçmiş olsun cnm. Inş carcabuk çıkarsın.Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Gebeliğin başında olmuştu canımÇok çok geçmiş olsun daha önce kanamanız olmuş muydu
İnşallah canımÇok geçmiş olsun cnm. Inş carcabuk çıkarsın.
Günlerimiz de aynıymış canım. 34+2yim Ben de. Kanama çok mu yoğun oldu başında. Benim de 5 6 haftada iki damla olmuştu sonrasında herşey normal. Kistime bağlamışlarsı hattaGebeliğin başında olmuştu canım
Cook gecmis olsun canim ,insallah kanaman durur ,fazla kalmadan eve donersiniz.Sağol canım hiç bir şey yapmadım nasıl ve niye oldu anlamadım
Canım çok teşekkür ederimCuttingcorners canim ipekcik toparlamis masallah ,bosa stress herseyini iyi olmasina sevindim.
Rahat ettiğin pozisyonda yat kuzum sırt üstü yat gerekirse.Kızlar uykum geldi ama inanın uyumak tam bir işkence bana nefes alamıyorum resmen ne sağda ne solda rahat edebiliyorum işkence gibi![]()
Canım çok teşekkür ederimallaha şükür farkı kapatmışız
Kuzum fark kapanmis cok sevindimKızlar uykum geldi ama inanın uyumak tam bir işkence bana nefes alamıyorum resmen ne sağda ne solda rahat edebiliyorum işkence gibi![]()
Valla ben de ya sag taraf ya da neredeyse yuzustu pozisyonda yatiom.. napim solda nefesim kesiliyor. Hem oglum da rahat edemiyir. Normalde 1-2 dk da yerini bulup sakinlerken sola yattigimda durmuyor..Rahat ettiğin pozisyonda yat kuzum sırt üstü yat gerekirse.
Bende sağda rahat ediyorum öyle yatıyorum valla. Solda uzun süre yatamıyorum eskisi gibi.
Nefes darlığı vs oluyor banada
Haklısın canım valla ama sinir anında hem sinirlendim hem bebişi üzüyorum diye üzüldüm.A April wind canim simdi bir abla tavsiyesi:) senin onceligin once kendin senin moralin,mutlu olman pozitif olman sen iyi olunca uras ta iyi olucak zaten, esinde olsa suan seni kimsenin uzmesine izin verme ,insallah hatasini anlar ve gonlunu alir.![]()
Su kasilmayi anlamiyir olma ihtimalimden cok korkuyorumKızlar gerçekten ilaçtan Sonra farkettim benim gerçekten çok kasılmam oluyormuş alışmışım heralde hiç o kadar fazla olduğunun farkında değildim.
Şükürler olsun şuan eskisi gibi nefes kesen kasılma olmuyor olursa da çok nadir oluyor.
Aman dikkat edin gözünüzü seveyim. Benim gibi alışkanlık olmasın Sonra
Gece yatınca çok kasılması olanlar özellikle dikkat etsin benimde öyleydi gündüz hissetmiyormuşum halbuki hep oluyormuş.
Şuan yattığımda olmuyor kasılma falan.
Rahat ettiğin pozisyonda yat kuzum sırt üstü yat gerekirse.
Bende sağda rahat ediyorum öyle yatıyorum valla. Solda uzun süre yatamıyorum eskisi gibi.
Nefes darlığı vs oluyor banada
Kuzum fark kapanmis cok sevindim
Bizim ki de bazen dayaniyor bi taraflara ve canimi acitiyor.. artik konus oksa derken anca kendine geliyor.. ins senin ki de birazcik rahatlatir annesini![]()