• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kuzularr noluyor merkür vs derken canınız sıkılmış biraz :( üzmeyin kendinizi ve bebişleri 😥 ben de eşimden ayrıyım bu hafta. Annemlerde kalıyorum. Belki yanyana olsak biz de gerilicez :bicak: ben de aksam yemek yemedi diye soylendim bir suru allahtan karsi tepki vermedi yoksa iyice uyuz olurdum :duduk:
Hepsi cocuk gibi resmen.
Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen canim cok gecmis olsun. Eger plesanta bebis vs iyiyse sanci da cozulunce taburcu olursun kuzum ins. Dert etme kendine 💙

Kızlar uykum geldi ama inanın uyumak tam bir işkence bana nefes alamıyorum resmen ne sağda ne solda rahat edebiliyorum işkence gibi😢
Rahat ettiğin pozisyonda yat kuzum sırt üstü yat gerekirse.
Bende sağda rahat ediyorum öyle yatıyorum valla. Solda uzun süre yatamıyorum eskisi gibi.
Nefes darlığı vs oluyor banada

Canım çok teşekkür ederim:KK200: allaha şükür farkı kapatmışız
Kızlar uykum geldi ama inanın uyumak tam bir işkence bana nefes alamıyorum resmen ne sağda ne solda rahat edebiliyorum işkence gibi😢
Kuzum fark kapanmis cok sevindim 💙
Bizim ki de bazen dayaniyor bi taraflara ve canimi acitiyor.. artik konus oksa derken anca kendine geliyor.. ins senin ki de birazcik rahatlatir annesini :anne:

Bende sağda rahat ediyorum öyle yatıyorum valla. Solda uzun süre yatamıyorum eskisi gibi.
Valla ben de ya sag taraf ya da neredeyse yuzustu pozisyonda yatiom.. napim solda nefesim kesiliyor. Hem oglum da rahat edemiyir. Normalde 1-2 dk da yerini bulup sakinlerken sola yattigimda durmuyor..

Kızlar gerçekten ilaçtan Sonra farkettim benim gerçekten çok kasılmam oluyormuş alışmışım heralde hiç o kadar fazla olduğunun farkında değildim.
Şükürler olsun şuan eskisi gibi nefes kesen kasılma olmuyor olursa da çok nadir oluyor.
Aman dikkat edin gözünüzü seveyim. Benim gibi alışkanlık olmasın Sonra 😂
Gece yatınca çok kasılması olanlar özellikle dikkat etsin benimde öyleydi gündüz hissetmiyormuşum halbuki hep oluyormuş.
Şuan yattığımda olmuyor kasılma falan.

A April wind canim simdi bir abla tavsiyesi:) senin onceligin once kendin senin moralin,mutlu olman pozitif olman sen iyi olunca uras ta iyi olucak zaten, esinde olsa suan seni kimsenin uzmesine izin verme ,insallah hatasini anlar ve gonlunu alir.:KK200:
Haklısın canım valla ama sinir anında hem sinirlendim hem bebişi üzüyorum diye üzüldüm.
Önceliğim oğlum, ne olursa olsun ❤️

Kızlar gerçekten ilaçtan Sonra farkettim benim gerçekten çok kasılmam oluyormuş alışmışım heralde hiç o kadar fazla olduğunun farkında değildim.
Şükürler olsun şuan eskisi gibi nefes kesen kasılma olmuyor olursa da çok nadir oluyor.
Aman dikkat edin gözünüzü seveyim. Benim gibi alışkanlık olmasın Sonra 😂
Gece yatınca çok kasılması olanlar özellikle dikkat etsin benimde öyleydi gündüz hissetmiyormuşum halbuki hep oluyormuş.
Şuan yattığımda olmuyor kasılma falan.
Su kasilmayi anlamiyir olma ihtimalimden cok korkuyorum :KK76:

Kuzu sırt üstü hiç yatamıyorum en rahat yine sağ tarafımla yatabiliyorum sabah uyanınca sağ tarafımdan mumyalanmış gibi hissediyorum hiç kıpırdamamış oluyorum:halay:
Kuzum fark kapanmis cok sevindim 💙
Bizim ki de bazen dayaniyor bi taraflara ve canimi acitiyor.. artik konus oksa derken anca kendine geliyor.. ins senin ki de birazcik rahatlatir annesini :anne:

İnşallah canım çok teşekkür ederim sanırım artık hareketler azalmaya başlayacakmış yerleri daraldığı ve büyüdükleri için:KK200:

@LoveAndMarriage kuzum naaptınız? Konuştunuz mu eşinle?

Back
X