• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günlerimiz de aynıymış canım. 34+2yim Ben de. Kanama çok mu yoğun oldu başında. Benim de 5 6 haftada iki damla olmuştu sonrasında herşey normal. Kistime bağlamışlarsı hatta
Pedin 1/4 ünü dolduracak kadar oldu canım

Şu kasılma ile ilgili bi soru da ben sorsam :KK53: kasılmayı tarif ettiğiniz gibi karnımın bi tarafı tepe şeklinde şişiyor ve sertleşiyor. Ama nefesim kesilmiyor hafif bi rahatsızlık hissi oluyor çok kısa süreli. Bazen hissetmiyorum bile gözüm çarpıyor sadece görüyorum o tepeciği ve sertliği. Şimdi bu kasılma mı :bicak:

Şu kasılma ile ilgili bi soru da ben sorsam :KK53: kasılmayı tarif ettiğiniz gibi karnımın bi tarafı tepe şeklinde şişiyor ve sertleşiyor. Ama nefesim kesilmiyor hafif bi rahatsızlık hissi oluyor çok kısa süreli. Bazen hissetmiyorum bile gözüm çarpıyor sadece görüyorum o tepeciği ve sertliği. Şimdi bu kasılma mı :bicak:
Evet bende de hep bir tepe ve dalgalanma var.. ama nefesim kesilmiyor sanki. Arada canimi acitiyor sadece. Birde cogunlukla yemek yerken oldugu icin cok keyif aldigini dusunuyorum hatta..

Cuttingcorners Cuttingcorners yok kuzum açmadı konuyu bende daha fazla gerilmemek için açmadım. Annemler o evi tutarsa açılacak zaten konu defalarca konuşmayalım iyi oldu. Birkaç güne belli olur zaten
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :KK200: şu halimizle en bize en uzak olması gereken şey stres olmasına rağmen hayat diyorum gelip buluyor bir şekilde:işsiz:

Evet bende de hep bir tepe ve dalgalanma var.. ama nefesim kesilmiyor sanki. Arada canimi acitiyor sadece. Birde cogunlukla yemek yerken oldugu icin cok keyif aldigini dusunuyorum hatta..
Benim de yemek yerken başlıyor özellikle akşam yemeğinde. Ama anlamıyorum bazen kasılma mı değil mi. Bazıları kendini hissettiriyor bu kasılma diyorum da bazıları da kasılma tarifine uymuyor sanki

Cook gecmis olsun canim ,insallah kanaman durur ,fazla kalmadan eve donersiniz.
İnşallah canım
kuzularr noluyor merkür vs derken canınız sıkılmış biraz :KK43: üzmeyin kendinizi ve bebişleri 😥 ben de eşimden ayrıyım bu hafta. Annemlerde kalıyorum. Belki yanyana olsak biz de gerilicez :bicak: ben de aksam yemek yemedi diye soylendim bir suru allahtan karsi tepki vermedi yoksa iyice uyuz olurdum :duduk:
Hepsi cocuk gibi resmen.
Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen canim cok gecmis olsun. Eger plesanta bebis vs iyiyse sanci da cozulunce taburcu olursun kuzum ins. Dert etme kendine 💙
İnşallah canım
Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen şimdi nasılsın canım durdu mu kanama tamamen ?
Koyu kahverengi devam ediyor canım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım :KK200: şu halimizle en bize en uzak olması gereken şey stres olmasına rağmen hayat diyorum gelip buluyor bir şekilde:işsiz:
Sağol kuzum ❤️
Öyle gerçekten, biraz anlayışlı davransalar aslında şu süreçte herkes için daha iyi olacak. Allah başka dert vermesin diyorum bir şekilde halledilir artık bu konular

Su kasilmayi anlamiyir olma ihtimalimden cok korkuyorum :KK76:
Kuzum anlamama ihtimali biraz zor sanki bebişin toplanması ve rahatsızlık vermesi diyim kısaca. Ama şu sıralar artık Doğuma hazırlık için böyle toplanma olması normal çok rahatsızlık vermesi nefes kesmesi anormal, benimde anladığım kadarıyla :)
Kuzu sırt üstü hiç yatamıyorum en rahat yine sağ tarafımla yatabiliyorum sabah uyanınca sağ tarafımdan mumyalanmış gibi hissediyorum hiç kıpırdamamış oluyorum:halay:

İnşallah canım çok teşekkür ederim sanırım artık hareketler azalmaya başlayacakmış yerleri daraldığı ve büyüdükleri için:KK200:

@LoveAndMarriage kuzum naaptınız? Konuştunuz mu eşinle?
İnan bende öyleyim Hatta sırt üstü uyandığımda çok oluyor hemen dönüyorum 😁
Ay korkutuyor gibi oldum 😂
Sanırım evet ama hepsi sancı olarak çıkmıyor kuzu. Şiddeti arttıkça nefes kesiyor baya hissediliyor yani.

Kuzum anlamama ihtimali biraz zor sanki bebişin toplanması ve rahatsızlık vermesi diyim kısaca. Ama şu sıralar artık Doğuma hazırlık için böyle toplanma olması normal çok rahatsızlık vermesi nefes kesmesi anormal, benimde anladığım kadarıyla :)

İnan bende öyleyim Hatta sırt üstü uyandığımda çok oluyor hemen dönüyorum 😁

Ay korkutuyor gibi oldum 😂
Sanırım evet ama hepsi sancı olarak çıkmıyor kuzu. Şiddeti arttıkça nefes kesiyor baya hissediliyor yani.
Bunlar kasılma ama nefesi kesip ağrı yapmadığı sürece normal yani tamam kuzum sağol 😄

BellaCiao BellaCiao eh işte kuzum sinirim geçti ama özür dilemedi daha 🙄

Boşver düşünme sen onu. En önemlisi sen ve bebişin ❤️🙏🏼 Kendi kaybeder böyle düşün. Şu an senden ve bebişinden önemlisi yok.

Sağol canım hiç bir şey yapmadım nasıl ve niye oldu anlamadım

Muayene temiz çıktıysa merak etme kuzum arada oluyormus rahim ağzı hasas olanlarda.

Bu dediğin kasılma kuzum ama öyle yüksek dozda değil yani pek rahimi vs oynatmaz merak etme 🙏🏼

BellaCiao BellaCiao yeni cicilerinizde hayirli olsun senin gidip alisveris yaptigin ilk esyalarimi,sukur alisveris de ciktin :KK49:

Teşekkür ederim canım 🙏🏼 Evet ilk eşyalar oldu aynı anda şimdilik son oldu geriye birşey kalmadı.
Ama 3 ay yatınca insan alışamıyor ayaklarım hemen ağrıdı dayanamadım hatta ilk çıktığımızda tansiyonum düştü eşim Türk marketinde durdu ayran aldı :D içtim sonra gittik alışverişe. Aksiyon yaşadım anlayacağın birde şimdi evde aşırııı ligament ağrım var rahim bağlarım ağrıyor 🙄🙄😅😅

Teşekkür ederim canım 🙏🏼 Evet ilk eşyalar oldu aynı anda şimdilik son oldu geriye birşey kalmadı.
Ama 3 ay yatınca insan alışamıyor ayaklarım hemen ağrıdı dayanamadım hatta ilk çıktığımızda tansiyonum düştü eşim Türk marketinde durdu ayran aldı :KK70: içtim sonra gittik alışverişe. Aksiyon yaşadım anlayacağın birde şimdi evde aşırııı ligament ağrım var rahim bağlarım ağrıyor 🙄🙄😅😅
Iyi ayrana denk gelmissiniz:KK48:,uzun aradan sonra fazla yuruduysen normaldir ,dinlenirsin gecer .:KK200:

Iyi ayrana denk gelmissiniz:KK48:,uzun aradan sonra fazla yuruduysen normaldir ,dinlenirsin gecer .:KK200:

Ay aynen fransa gibi yerde ayrana denk geldim :D

Yarın bütün gün yatacağım aldıklarımı yerleştirmedim bile hepsi poşete o kadar ki kötü oldum. Ama alışmam lazım haftalar geçtikçe ayaklanmam lazım vücudum yatmaktan artık iyice uyuştu 😖😖

Boşver düşünme sen onu. En önemlisi sen ve bebişin ❤🙏🏼 Kendi kaybeder böyle düşün. Şu an senden ve bebişinden önemlisi yok.

Muayene temiz çıktıysa merak etme kuzum arada oluyormus rahim ağzı hasas olanlarda.

Bu dediğin kasılma kuzum ama öyle yüksek dozda değil yani pek rahimi vs oynatmaz merak etme 🙏🏼
Anladım kuzum sağol hafif kasılmalar demekki ❤️

Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Plesenta, kan akımı, serviks, bebiş normal dedi doktor sancıyı kesmeye çalışacaklarmış
Şimdi nasılsın canım
Herşey yolunda ise telaş etme. Belki pıhtı vardı bebekte baskı ywpıjca onu dışarı attı olabiliyor. Strese girme üzülme sakin olmaya çalış. Sancı değeri kaç çıkıyor ?

Kızlar arkadasımın kınası var 20 martta, 35 haftalık oluyorum hatta 35+1 acaba yüksek müzik bi sıkıntı yaratır mı?

Yaratmaz canım bol bol tepkiler müziği duyunca. Ama uzun süre ayakta kalma sakın

Back
X