• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sanki biri benim eşimi tarif ediyo, bazen torbaya doldurduğum şeyleri geri cıkarıyo ben onu giyiyorum diye halbuki en son 10 sene önce giymiştir
çöpüne kıyamaz benimki boş kutular bile önce balkonda durur belki işe yarar diye sonra atıyorum ben anında çöpü bile atmak yok bizim hayatımızda :işsiz:

evet canm en azindan aradaki o büyük farkin cok daha az oldugunu ogrenmis oldum .Bir kac güne düştü.Bu arada ben cuma gidicem zannediyordum var ya ,Allahtan hastane mesaj atti da fark ettim. Cok dalgınım bu siralar.
Ya aslında ben de bugün diye biliyodum seni çünkü oğuz hoca 7 sinde vardı o bana erken geliyodu o yüzden 14 üne yeşim hocaya aldım, ama sen cuma deyince bende hiç dikkkat etmedim neyseki mesaj geliyo, oğuz hoca iyi demi, resim verdi mi ,haha kolumdan tutup kaldırıyo hoca diye bizimki kıskanıyo :mad::KK70:

çöpüne kıyamaz benimki boş kutular bile önce balkonda durur belki işe yarar diye sonra atıyorum ben anında çöpü bile atmak yok bizim hayatımızda :işsiz:
Ayy aynı benim ki geçenlerde senin hesap maç şortunu soktum torbaya geri çıkardı, 15 senelik şort, taaa okulda ki turnuvalarda giyermiş ,bazen çaktırmadan atıyom benim küçük kız çok fena hemen babaaaaa dio annem atıyo bunu dıo

Kızlar oğluşum..
Bu pozu yakalayabildik sadece..
:nazar:

2243014 2243015

Ayy aynı benim ki geçenlerde senin hesap maç şortunu soktum torbaya geri çıkardı, 15 senelik şort, taaa okulda ki turnuvalarda giyermiş ,bazen çaktırmadan atıyom benim küçük kız çok fena hemen babaaaaa dio annem atıyo bunu dıo
napsak bu adamları bilemedim ki :bicak:

Kızlar merhaba , gece aşırı derecede kaburgalarımda sızı batma yüzünden uyuyamadım . Sabah doktora gittim . Bebek ayaklarını dayıyordur falan dedi doktor. kas gevşetici verdi bakalım . 34+1 deyiz bebeğin kilosu 2640 maşallahı var tosunun yine önde gidiyor bir hafta. Artık bir an önce doğsun istiyorum hamilelik çok yorucu :KK12:

valla aynen canim haftamiz olmus 32 daha yeni söyledi net bir sekilde düşünsene.Bu doktora ilk defa geldim sag olsun cok guzel ilgilendi. Hepsi bir farkli iste. Bir ara geriden gidiyor diye riskli gebelige yonlendirdiler orada bana demisti senin biraz gec dollenmis diye ben de biliyordum 3 gun falan olarak .ama daha fazlaymis tam bir hafta oynamış

Geç olsunda güç olmasın canım. En azından artık için rahat olur kuzum 🙏🏼

Kızlar oğluşum..

Eki Görüntüle 2243014 Eki Görüntüle 2243015

Oyy kurban olurum maşallah kuzumm 🧿🧿❤️❤️

Çıktım kuzular eve gidiyoruz eşimde işe yetişecek.
Durumlar aynı baktılar yolladılar 🙄
Aynı şeyler. Akciğer ölçümü yapıcaz dediler ne bi kağıda birşey yazdılar ne bana söylediler.
Allah şunların eline düşürmesin ya.
Doğum tarihi içinde erken dediler tahmin ettiğim gibi. Hatta ne kadar geç olursa o kadar iyi dediler 39-40da yapılır büyük ihtimal dediler 😂
En son nst gönderdiler ama girmedim birşey falan çıkar yatırmaya kalkarlar diye korktum iyi mi yaptım kötü mü bilmem.
Çocuk cerrahıyla görüştük mutlaka Doğum burda olmalı yoksa rastgele hastaneye gönderirler cihazlar çok hassas sıkıntı olur taşınması dedi. Burda bile 10 çocuk doğuyorsa 2 tanesi ameliyata bile giremiyor yetişmiyor dedi. Tembihledi Doğuma yakın Ankara’ya gelin yer ayarlayın diye. Büüüyle bizden haberler. Farklı bir durum yok. Umarım erken Doğum gibi birşey olmaz.

Canım hiç endişelenme allahın izniyle zamanında gelir uras paşamız 38. Haftada ankara ya gidersiniz sanırım 39 da da sezeryan olur gibi görünüyor kuzum keşke güzelce açıklama yapsalardı insan süreci de merak ediyor ama boşver canım bebeğimiz iyi olsun da gerisi önemli değil:KK200:
Bende biraz düşündüm canım aileme kesinlikle söyleyemem o ihtimali eledim zaten. Eşim tarafından da dediğin gibi akışına bırakmak zorundayım görüşmezse görüşmesin ben görüşürüm ailemle. Belki anlar o da bir gün. Eşimin bütün akrabaları bu şehirde ve sürekli onlarla vakit geçirmekten inan bunaldım bir de emrivaki yapıyorlar iyice sıkıcı bir hal aldı durum. Biraz da o benim için fedakarlık yapsın. Yapmazsa da ben de tavrımı ona göre koyarım zaten onun ailesi değerli de benimki ne yani ? Hep benim ailem huzurumuz kaçmasın diye uzak durdu şimdiye kadar ama o insanlara da yazık. Aramızda 800 km var özlüyoruz birbirimizi. Bütün düzenlerini bozup geliyorlar morallerini bozacak bir davranışta bulunamam. O yüzden akışına bırakmak en güzeli.
Kuzum sen başka bir şehre evlendin o zaman değil mi? Trakya bölgesindesin allah yardımcın olsun canım bu gece bol bol dua edelim birbirimize:KK200:

Kızlar oğluşum..

Oyyy maaşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar: kızımı artık göremiyorum ben sadece gözünü burnunu görebildim

Fena yoruldum yine bugun:bicak: hava güzeldi açıktı doğalgazı kapattım rüm camları açtım evi sildim bebeğin beşiğini sirkeli karbonatlı su yaptım sildim e bir de kandil dedim kandil simidi yaptım :KK45: eşimde gelir birazdan ona yemek hazırlayacak demanım kalmadı😢

Kızlar merhaba , gece aşırı derecede kaburgalarımda sızı batma yüzünden uyuyamadım . Sabah doktora gittim . Bebek ayaklarını dayıyordur falan dedi doktor. kas gevşetici verdi bakalım . 34+1 deyiz bebeğin kilosu 2640 maşallahı var tosunun yine önde gidiyor bir hafta. Artık bir an önce doğsun istiyorum hamilelik çok yorucu :KK12:
Seninle aynıyız :KK200: 3 hafta önce gittiğimde benimki de 2 nin üzerindeydi bu cumartesi ne diyecek bakalım.

Fena yoruldum yine bugun:bicak: hava güzeldi açıktı doğalgazı kapattım rüm camları açtım evi sildim bebeğin beşiğini sirkeli karbonatlı su yaptım sildim e bir de kandil dedim kandil simidi yaptım :KK45: eşimde gelir birazdan ona yemek hazırlayacak demanım kalmadı😢

Ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun. Dikkatli ol ❤️ Son haftalar gerçi artık telaş saldı demi heryeri temizleyip derleyip toplamak istiyor insan 😅😅🙄🙄

Canım hiç endişelenme allahın izniyle zamanında gelir uras paşamız 38. Haftada ankara ya gidersiniz sanırım 39 da da sezeryan olur gibi görünüyor kuzum keşke güzelce açıklama yapsalardı insan süreci de merak ediyor ama boşver canım bebeğimiz iyi olsun da gerisi önemli değil:KK200:

Kuzum sen başka bir şehre evlendin o zaman değil mi? Trakya bölgesindesin allah yardımcın olsun canım bu gece bol bol dua edelim birbirimize:KK200:

Oyyy maaşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar: kızımı artık göremiyorum ben sadece gözünü burnunu görebildim
Evet kuzum eşimin memleketine geldik, zorla geldik diyim hatta mecbur bırakıldık biraz ailesi tarafından. istanbul’da çok daha güzel bir işi vardı bırakmak zorunda kaldı buraya gelmek için :) aynen kuzum herkese bol bol dua edelim bu gece ❤️
Dikkat et kuzum bu haftalarda zorlanıyoruz artık iş yaparken kaptırma kendini :) mis gibi olmuştur ev eline sağlık :temizlik:
Ohh afiyet olsun bayılırım bende kandil simidine :KK53: eşime söyleyim de gelirken alsın aklıma düştü şimdi :deli:

Ya aslında ben de bugün diye biliyodum seni çünkü oğuz hoca 7 sinde vardı o bana erken geliyodu o yüzden 14 üne yeşim hocaya aldım, ama sen cuma deyince bende hiç dikkkat etmedim neyseki mesaj geliyo, oğuz hoca iyi demi, resim verdi mi ,haha kolumdan tutup kaldırıyo hoca diye bizimki kıskanıyo :mad::KK70:
ay evet kolumdan tuttu kaldirdi sasirdim bende. Baya genc hoca. Allah razi olsun güzel ilgilendi ama ya.Siyah beyaz bi foto verdi ama pek belli degil

Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz:KK64:

Normal canım benim ki de uzun sürüyor.
Kizlar bugun kandil diye kizimin, benim ve ailemin adina un helvasi yaptim. Yeni tasindigim icin apartmani tanimiyorum hem tanisma olur hemde bir hayir duasi alirim diye annemle onu dagitacagiz. Sonra da annemlerin apartmanina dagitacagiz. İnsallah merdiven inip cikmaktan sorun olmaz. Allahim insallah kabul eder

Allah kabul etsin canımm. Yavaş in çık yormadan. Ben bugün çok indim çıktım nefesim kesildi
Selam kizlar. Internetim bitti annemgile gelip oradan baglandim:) doktor kontrolune gittim geldim kizim iyiymis. Bu arada ne ogrendim ?ben bir hafta gec döllenmisim. Bebek hep geriden gidiyordu ama o kadar da fark yokmus yani . 18 temmuz adet tarihim böyle biliyordum ama hoca 25 temmuz dedi. Galiba benim kiz mayisin ilk günlerine gelecek.kendimi hep nisana odaklamıştım. saglik olsunda artik ne yapalimm. 32 haftalik hamilesin dedi . Bu arada kandiliniz ve uc aylarınız mubarek olsun .Bu uc aylar bize hayir ve bereket getirsin. Evlatlarimiz da bu guzel günlerden nasiplensin insallah .Soyle akilli sakin ahlakli dürüst buyuk insanlar olsunlar. Bizi hayatimiz boyunca hep onurlandirsinlar basimizi öne eğmesinler inşallah.Amin amin amin :dua::dua::dua:

Amin amin canım ne güzel dualar. Allah kabul etsin.
ayyy hayalimdeki hareketler eşyaları dağıtmak evi boşaltmak müthişşşş:halay:
ben eşimin yıllardır duran da hiç giymediği kalın yünlü çorapları giysi kutusuna atmıştım da geçen hafta evi talan etti giyesi tuttu ara ara bulamadı çıldırdı :skandal:
söylemedim attım diye ben de onunla birlikte aradım ama tövbe daha da bişi atmam :ıslık:
kendi eşyalarımı atıyorum da eşimin eşyası daha çok elletmiyor dursun dursun deyip duruyor atsana be adam dimi başkası kullansın kullandığın ettiğin yok.
çok kitap var evde orda burda onlara da ben kıyamıyorum kitap da atılmaz heralde :kahve:
dur giymediğim ayakkabılar var çok fazla onlardan atayım

Aynı ben. Çuval çuval atıyorum veriyorum ne gelirse elime. Eşim 15 seme önceki gömleğe dursun diyor zayıflayacak sanıyor kendini. Ben de gizliden atıyorum. Fazlalıktan nefret ederim sadelikten yanayım
Kızlar oğluşum..

Ay annesi o parmakları yerim ama yaaaa MaşaAllah

Rötarlı bi kontrol oldu ve son dakika oldu. Acil ameliyata gitmiş 1 dk baktı son hastaydım. Annesi dedi suyun iyi plasenta iyi. Baş aşağı dönmüş dedi..
Çok sevindim. Dönme sırasında ağrın olmuş olabilir dedi. Evet dedim ve ben tahmin ediyordum h sonu çok sert hareketler yaptı. Kilosu 3.050. Gr boyu 49 dedi. Nst te alacam ama muayene saatibitti dedi doğumhane yi aradı orada çekilsin bana whatsapptan atarlar dedi. Nst de sıkıntı yoksa haftaya perşembe gel dedi. Çıktım doğumhaneye hem de görmüş gezmiş oldum. Nst iyi sıkıntı yok dediler eve geldim... Bakalım hayırlısı olsun

Back
X