• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Rötarlı bi kontrol oldu ve son dakika oldu. Acil ameliyata gitmiş 1 dk baktı son hastaydım. Annesi dedi suyun iyi plasenta iyi. Baş aşağı dönmüş dedi..
Çok sevindim. Dönme sırasında ağrın olmuş olabilir dedi. Evet dedim ve ben tahmin ediyordum h sonu çok sert hareketler yaptı. Kilosu 3.050. Gr boyu 49 dedi. Nst te alacam ama muayene saatibitti dedi doğumhane yi aradı orada çekilsin bana whatsapptan atarlar dedi. Nst de sıkıntı yoksa haftaya perşembe gel dedi. Çıktım doğumhaneye hem de görmüş gezmiş oldum. Nst iyi sıkıntı yok dediler eve geldim... Bakalım hayırlısı olsun

Güzel haberlerle gelmişsin maşallah ❤️❤️ Kocaman olmuş kilosu da baya iyi 🧿🧿❤️❤️

ay evet kolumdan tuttu kaldirdi sasirdim bende. Baya genc hoca. Allah razi olsun güzel ilgilendi ama ya.Siyah beyaz bi foto verdi ama pek belli degil
Sağ olsun ilgili rahat bi şekilde insan soru sorabiliyo, devlet şartlarında hatta çok iyi diyebiliriz, benimde pek belli değil resim hep istedim bi ara özele gidip 4 boyutlubi resim çektiriyim diye ama az kaldı artık doğunca görücez,

Seninle aynıyız :KK200: 3 hafta önce gittiğimde benimki de 2 nin üzerindeydi bu cumartesi ne diyecek bakalım.
Ya hadi bakalım az kaldı :) Seninde hemen hemen 2500 olmuştur belki geçmiştir bile :halay: Bugün evdeydim dedim bari şu tosuncuğun kıyafetlerini artık yıkayayım . ertleyip duruyordum . şimdi etiketlerini kesiyorum . Sonra bir posta atacam makineye . :KK49:

evet haklısın du bakalım cesaretimi toplayıp pazarlık yapayım hocayla kızmaz inşallah son dakika doktor değiştirmek de istemem :skandal:
Kuzum ona bişey diyemem ozelse çok rahat pazarlık yapabilirsin sezeryan gününe saatine kadar ayarlayabiliyorsun özelde.ama devlette böyle bı imkan varmı bilmiyorum

Kızlar oğluşum..
Bu pozu yakalayabildik sadece..
:nazar:

Eki Görüntüle 2243014 Eki Görüntüle 2243015
Ben gardımı aldım anne sende al diyor :)
Maşallah kuzum :nazar:
Canım hiç endişelenme allahın izniyle zamanında gelir uras paşamız 38. Haftada ankara ya gidersiniz sanırım 39 da da sezeryan olur gibi görünüyor kuzum keşke güzelce açıklama yapsalardı insan süreci de merak ediyor ama boşver canım bebeğimiz iyi olsun da gerisi önemli değil:KK200:

Kuzum sen başka bir şehre evlendin o zaman değil mi? Trakya bölgesindesin allah yardımcın olsun canım bu gece bol bol dua edelim birbirimize:KK200:

Oyyy maaşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar: kızımı artık göremiyorum ben sadece gözünü burnunu görebildim
Aynen canım gerrçi çok takılmıyorum ama en azından çocuk cerrahına gösterecek bi bilgi verselerdi iyiydi😁 Bakalım artık farketmez 38-39-40 erken gelmesinde :))

H Heart of Gold canım kontrolün iyi geçmiş sevindim semde güzel haberlerle gelmişsin❤️
BellaCiao BellaCiao yok kuzum temizlik memizlik iş hiç yapamam valla yatıcam böyle yanlarım ağrıyana kadar 😂😂

Kızlar bu hafta benim için çok zor geçti kilo bile vermişim.ankaraya gidip geldik şu pislik adamdan kaynanam olacak kadini bosamasi için dilekçe verdik evinin tapusunu üzerimize aldık..evlendiğin insanının ailesi çok ama çok önemli midem bulandı bu insanlardan.kaynanam.olacak kadın aldatılmış kocası olacak pisliğin yemediği pislik kalmamış hala üzülüyor.deli etti beni

Ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun. Dikkatli ol ❤ Son haftalar gerçi artık telaş saldı demi heryeri temizleyip derleyip toplamak istiyor insan 😅😅🙄🙄

Kuzum bana kalsa neler yapıcam ama genelde çok halsiz oluyorum bugun sanırım güneşinde etkisiyle biraz enerji geldi :KK45:
Evet kuzum eşimin memleketine geldik, zorla geldik diyim hatta mecbur bırakıldık biraz ailesi tarafından. istanbul’da çok daha güzel bir işi vardı bırakmak zorunda kaldı buraya gelmek için :) aynen kuzum herkese bol bol dua edelim bu gece ❤

Dikkat et kuzum bu haftalarda zorlanıyoruz artık iş yaparken kaptırma kendini :) mis gibi olmuştur ev eline sağlık :temizlik:
Ohh afiyet olsun bayılırım bende kandil simidine :KK53: eşime söyleyim de gelirken alsın aklıma düştü şimdi :deli:

Ayy canım almış mı eşin? İçime dert olur şimdi o_O

İş yaptım ama baya da yoruldum canım artık zor zorluyor beni
Rötarlı bi kontrol oldu ve son dakika oldu. Acil ameliyata gitmiş 1 dk baktı son hastaydım. Annesi dedi suyun iyi plasenta iyi. Baş aşağı dönmüş dedi..
Çok sevindim. Dönme sırasında ağrın olmuş olabilir dedi. Evet dedim ve ben tahmin ediyordum h sonu çok sert hareketler yaptı. Kilosu 3.050. Gr boyu 49 dedi. Nst te alacam ama muayene saatibitti dedi doğumhane yi aradı orada çekilsin bana whatsapptan atarlar dedi. Nst de sıkıntı yoksa haftaya perşembe gel dedi. Çıktım doğumhaneye hem de görmüş gezmiş oldum. Nst iyi sıkıntı yok dediler eve geldim... Bakalım hayırlısı olsun

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe:nazar:
Kızlar bu hafta benim için çok zor geçti kilo bile vermişim.ankaraya gidip geldik şu pislik adamdan kaynanam olacak kadini bosamasi için dilekçe verdik evinin tapusunu üzerimize aldık..evlendiğin insanının ailesi çok ama çok önemli midem bulandı bu insanlardan.kaynanam.olacak kadın aldatılmış kocası olacak pisliğin yemediği pislik kalmamış hala üzülüyor.deli etti beni

Kv de naapsın yılların evliliği kolay olmaz ki canım onu da anlamak lazım şimdi nerede kalacak? Sizin taraftan ev mi alacaksınız?

Kuzum bana kalsa neler yapıcam ama genelde çok halsiz oluyorum bugun sanırım güneşinde etkisiyle biraz enerji geldi :KK45:

Ayy canım almış mı eşin? İçime dert olur şimdi o_O

İş yaptım ama baya da yoruldum canım artık zor zorluyor beni

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe:nazar:

Kv de naapsın yılların evliliği kolay olmaz ki canım onu da anlamak lazım şimdi nerede kalacak? Sizin taraftan ev mi alacaksınız?
Almış kuzum yedim bile :KK48:

Napıyorsunuz kızlar uyumuşum valla. çok sıkıldım ya kalktım bi çorba yaptım yedim vitamin girsin vücuduma. Fast food tarzı yemiştik.
Mutfak dağılmış kaç gündür evde olmayınca görünce bi rahatsız oldum sonra amaan dedim biraz böyle kalsın :KK70:
Salonda kendime yer ayarlayayım televizyonda dizi keyfi yaparım diyorum ama şuan ona bile üşeniyorum onun yerine kk ya sarayım dedim 😂

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin :nazar:
Kilonuzunda maşallahı var doğuma kadar 4ü bulur :nazar:

Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?

2243070
Cok şükür dantelsiz normal bişey bulabildim

Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?
İri bir bebek olacak demek canım Doğum zamanını etkilemez normal şartlarda.
Şeker vs mi vardı?

Napıyorsunuz kızlar uyumuşum valla. çok sıkıldım ya kalktım bi çorba yaptım yedim vitamin girsin vücuduma. Fast food tarzı yemiştik.
Mutfak dağılmış kaç gündür evde olmayınca görünce bi rahatsız oldum sonra amaan dedim biraz böyle kalsın :KK70:
Salonda kendime yer ayarlayayım televizyonda dizi keyfi yaparım diyorum ama şuan ona bile üşeniyorum onun yerine kk ya sarayım dedim 😂

Bende duş alıp uyumuşum 2 saate yakın kuzum. 😅

Hiiiiç dokunma ben aylarca bir çatal bile kaldırmadım ev yıkılıyordu annem gelip temizleyene kadar yada eşim işten fırsat bulup yapana kadar. Yediğim tabağı bile kaldırmazdım eşim akşam gelince kaldırır yıkardı öyle düşün :D şu son 2 haftadır artık birşeyler yapıyorum ama eminin ki başta dinlemeseydim çoktan doğururdum ben. Öyle bir çektim kendimi ki herşeyden eşim işe gitmeden kahvaltım hazırlardı tepsiye yerdim yatağının ayağına bırakırdım akşama kadar gelsin kaldırsın diye düşün yani. Sırf kasılmam olmasın diye. Ben 28 haftaya gelsem yeter diye dua ederdim şimdi şükür 34 olacağız 🙏🏼🙏🏼 Sende sıkı bir dinlenmeyle 39 haftayı bulursun eminim sağ salim de ankaraya yetişir doğumunu yaparsın.

Kemence Kemence kuzum napıyorsun nasılsın? Kaç haftalık oldun sen ? Ne zaman taburcu olacaksın hayırlısıyla ?

Back
X