• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende duş alıp uyumuşum 2 saate yakın kuzum. 😅

Hiiiiç dokunma ben aylarca bir çatal bile kaldırmadım ev yıkılıyordu annem gelip temizleyene kadar yada eşim işten fırsat bulup yapana kadar. Yediğim tabağı bile kaldırmazdım eşim akşam gelince kaldırır yıkardı öyle düşün :KK70: şu son 2 haftadır artık birşeyler yapıyorum ama eminin ki başta dinlemeseydim çoktan doğururdum ben. Öyle bir çektim kendimi ki herşeyden eşim işe gitmeden kahvaltım hazırlardı tepsiye yerdim yatağının ayağına bırakırdım akşama kadar gelsin kaldırsın diye düşün yani. Sırf kasılmam olmasın diye. Ben 28 haftaya gelsem yeter diye dua ederdim şimdi şükür 34 olacağız 🙏🏼🙏🏼 Sende sıkı bir dinlenmeyle 39 haftayı bulursun eminim sağ salim de ankaraya yetişir doğumunu yaparsın.i
İnşallah kuzum 🙏💙

Şimdi bu kasılma mı😂 bildiğin düz sırt üstü yatıyorum sol tarafı görürseniz bebek orada toplandı ve orası sert. Yani kasılmayı ben de ayırt edemiyorum bebek hareketi mi değil mi diye. Ki böyle toplanınca sanki idrara sıkışmış gibi hissediyorum 🤭
2243074

Şimdi bu kasılma mı😂 bildiğin düz sırt üstü yatıyorum sol tarafı görürseniz bebek orada toplandı ve orası sert. Yani kasılmayı ben de ayırt edemiyorum bebek hareketi mi değil mi diye. Ki böyle toplanınca sanki idrara sıkışmış gibi hissediyorum 🤭Eki Görüntüle 2243074
Evet sert ve şişmiş :KK53: Şu an benim sağ taraf öyle toplandı bunu yazarken :110:

Napıyorsunuz kızlar uyumuşum valla. çok sıkıldım ya kalktım bi çorba yaptım yedim vitamin girsin vücuduma. Fast food tarzı yemiştik.
Mutfak dağılmış kaç gündür evde olmayınca görünce bi rahatsız oldum sonra amaan dedim biraz böyle kalsın :KK70:
Salonda kendime yer ayarlayayım televizyonda dizi keyfi yaparım diyorum ama şuan ona bile üşeniyorum onun yerine kk ya sarayım dedim 😂

Kuzum bende bir zamanlar çukurovayı izlerken uyumuşum biraz yorgunluktan :KK45: afiyet olsun canım iş yapma boşver kafana nasıl eserse öyle davran

Şimdi bu kasılma mı😂 bildiğin düz sırt üstü yatıyorum sol tarafı görürseniz bebek orada toplandı ve orası sert. Yani kasılmayı ben de ayırt edemiyorum bebek hareketi mi değil mi diye. Ki böyle toplanınca sanki idrara sıkışmış gibi hissediyorum 🤭Eki Görüntüle 2243074
Ehehe neresi acaba 😂
Kasılma bu evet ama olması normal artık.
Normal olmayan nefes kesmesi, rahatsızlık vermesi, sık Aralıklarla olması. Birde bu kasılma olduğunda ben göbüşe dokununca bi garip hissediyorum derim çekilmiş gibi oluyor sanki

Be

Doktora kasıklarımda ara ara ağrı oluyor dediğimde gayet normal artık olması lazım demişti. 37.haftaya gelsek hayırlısıyla 🙏 en azından içim daha rahat olur
Bana da kasılmalar için normal demişti, dediğin gibi biraz daha ilerlese haftamız içimiz daha da rahatlayacak 🙏

Kızlar bu arada bazı mesajlar için bildirim gelmiyor atlıyorum sanırım başkası alıntı yapınca görüyorum bazılarını :110: atlarsam kusura bakmayın 😕 yeni kk düzenine daha alışamadım sanırım :halay:
O banada olmaya başladı bazen görmüyorum.

O değilde yemek yarışmasında şerbetli tatlılar var ya şuan, kaşındım ve gittim baktım😂
Şuan gözümün önünden tatlılar geçiyor Hemde nasılll. üstüne instagramda biri bi tatlı yapmış atmış çok severim attığı şeyi. Hepsinden ayrı ayrı canım çekti resmennn 🙄

Merhaba kızlar göğüs ucu için bir şey yapan var mı aranızda ? İlk Doğum sonrası göğüs ucu yarasından çok çektim , ağlaya ağlaya emzirdim hep kızımı , bunda da öyle olsun istemiyorum, ama şimdiden süt geliyor ve kuruluk oluştuğunu farkediyorum.

Kızlaaar göğsümde kahverengi bir çizgi oluşmuş Yani zaten vardı ama daha da koyulaşmış bir dokundum böyle derinin altı boş gibi olmuş korkarım yırtılmış di mi😭😭

Back
X