• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ay beni görmeyin siz o zaman.... t shirt, yazlık pijama ve kesinlikle çorap giymiyorum. tek battaniye ile yatıyorum. onu da genelde üstümden atıyorum. o derece gelenler geliyor iş yerinde de, petekleri kapattım t shirt ile oturuyorum. oda arkadaşım kazakla oturuyor. :KK53:
Bende seninle ayni durumdayim.bir battaniye bile fazla geliyo:KK71:
Çıktım kuzular eve gidiyoruz eşimde işe yetişecek.
Durumlar aynı baktılar yolladılar 🙄
Aynı şeyler. Akciğer ölçümü yapıcaz dediler ne bi kağıda birşey yazdılar ne bana söylediler.
Allah şunların eline düşürmesin ya.
Doğum tarihi içinde erken dediler tahmin ettiğim gibi. Hatta ne kadar geç olursa o kadar iyi dediler 39-40da yapılır büyük ihtimal dediler 😂
En son nst gönderdiler ama girmedim birşey falan çıkar yatırmaya kalkarlar diye korktum iyi mi yaptım kötü mü bilmem.
Çocuk cerrahıyla görüştük mutlaka Doğum burda olmalı yoksa rastgele hastaneye gönderirler cihazlar çok hassas sıkıntı olur taşınması dedi. Burda bile 10 çocuk doğuyorsa 2 tanesi ameliyata bile giremiyor yetişmiyor dedi. Tembihledi Doğuma yakın Ankara’ya gelin yer ayarlayın diye. Büüüyle bizden haberler. Farklı bir durum yok. Umarım erken Doğum gibi birşey olmaz.
Canim sen genede 39 cu haftayi gecirmemeye calis daha iyi olur.ins erken olmaz
evet haklısın du bakalım cesaretimi toplayıp pazarlık yapayım hocayla kızmaz inşallah son dakika doktor değiştirmek de istemem :skandal:
Canim hic riske atma demekki erken yumurtlamissin.aman kakasini yaparsa tehlikeli olur
Aynen öyle canım dün geçmiş olsuna gelenler oldu , orada iyi bakmazlar siz eve getirseniz daha iyi kilo alır, benim torunum hastanedeydi ben gittim zorla çıkardım diyip durdular ..

yani bebeğimin orada olması en çok beni etkiliyor , babasıyla görmeye giderken güle oynaya gidiyoruz eve dönerken ikimizin de suratlar düşüyor .. ama zorla cikartamam ki canı sağolsun sağlığı yerinde olsun varsın iki gün daha orada kalsın diyoruz ..
Yaa olur mu öyle sey cikartmayin.bi yakinim 30 dogum yapti suan 36 oldu hala kuvezde ve 40 olmadan cikartmayacaklarmis.doktorlar bizden daha iyi biliyor sonucta.bu arada tip fakultesinde bu bahsettigim ozelde degil
Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz:KK64:
Evet canim oluyo artik gecen saydim 40 kere hickirdi
Üzüldüm ya herife.
Yoldan 10 dk önce geldik. Sabah 5.30da uyandık. Şimdi evden çıktı işe gitti. Gece çıkacak 12de.
Gözlerinden uyku akıyordu tek gözü kanlanmış falan. Oy yine kıyamadım. Tabi yüzüne karşı değil arkasından kıyamıyorum😂
Erkekler is yerinde bi sorun yasiyor bunu anlatmadiklari icin bilmiyoruz sonra gereksiz yere bize catiyolar.benim esimde öyle.en iyisi boşvermek
ayyy hayalimdeki hareketler eşyaları dağıtmak evi boşaltmak müthişşşş:halay:
ben eşimin yıllardır duran da hiç giymediği kalın yünlü çorapları giysi kutusuna atmıştım da geçen hafta evi talan etti giyesi tuttu ara ara bulamadı çıldırdı :skandal:
söylemedim attım diye ben de onunla birlikte aradım ama tövbe daha da bişi atmam :ıslık:
Ahhhh birde ben atabildem evim dolu resmen.atmaya kalksam tekrar dokup tek tek bakiyo omrumi yedi.alaksiz seyleri bile atmaz.bende attim desem kiyameti kopariyo.genetik sanirim kaynanamda kayinbabamda oyle

Merhaba kızlar göğüs ucu için bir şey yapan var mı aranızda ? İlk Doğum sonrası göğüs ucu yarasından çok çektim , ağlaya ağlaya emzirdim hep kızımı , bunda da öyle olsun istemiyorum, ama şimdiden süt geliyor ve kuruluk oluştuğunu farkediyorum.
Doktorlar son ayda nemlendirmeyi öneriyor hep arkadaşlarıma öyle demişlerdi. Ben organik hindistan cevizi yağı aldım 7.haftadsn beri karnıma ve göğsüme duştan sonra sürüyorum. Şuan karnım da çatlaması ama ne olur bilmem. İnşallah göğsüm de yara olmaz

Kizlar bugun 32+2 oldum bebek 45 cm kilosu 2117 gram olmus.sizce nasil.sanki cok kilolu olmicak
Bence gayet iyi yani Eksik değil canım
30. Haftada genelde en az 1500 olması beklenir bebeğin. O hesaba göre bile gayet iyi kilosu.
33+3te 2200 idi bizim :)

Kizlar bugun 32+2 oldum bebek 45 cm kilosu 2117 gram olmus.sizce nasil.sanki cok kilolu olmicak
Canım çok kilolu olmasını mı istiyorsun ?
Önünde daha bilimsel olarak 8 hafta var.
Haftada 250 gr alsa 4 kilonun üstüne çıkar.
Haftalar ilerledikçe kimi hafta 350-450gr arası alıcaklar

Kuzum bana kalsa neler yapıcam ama genelde çok halsiz oluyorum bugun sanırım güneşinde etkisiyle biraz enerji geldi :KK45:

Ayy canım almış mı eşin? İçime dert olur şimdi o_O

İş yaptım ama baya da yoruldum canım artık zor zorluyor beni

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişe:nazar:

Kv de naapsın yılların evliliği kolay olmaz ki canım onu da anlamak lazım şimdi nerede kalacak? Sizin taraftan ev mi alacaksınız?
Valla cnm kendi evi orada duruyor Ankara'da orada kalacak.
Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?
Hayırlı kandiller cnm benim.bebegimde iki hafta önde gidiyor erken doğum değil ama iri bebek ölüyor bende şeker çıktı diyet uyguluyorum kendim şuana kadar 8 kilo aldım şeker takibim yapılıyor.

Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?
Ayyyyy Allah korusun yazım hatasından dolayı ne çıkmış iri bebek oluyor diye yazmıştım saçma sapan bişey çıkmış.

Merhaba kızlar göğüs ucu için bir şey yapan var mı aranızda ? İlk Doğum sonrası göğüs ucu yarasından çok çektim , ağlaya ağlaya emzirdim hep kızımı , bunda da öyle olsun istemiyorum, ama şimdiden süt geliyor ve kuruluk oluştuğunu farkediyorum.
Canım şimdiden krem sır yada zeytinyağı. Bide ilkinde tecrübesiz dik başını tek veriyorduk ama artık ağzına kahve rengi olan tarafı kavrayacak şekilde verecez

Şimdi bu kasılma mı😂 bildiğin düz sırt üstü yatıyorum sol tarafı görürseniz bebek orada toplandı ve orası sert. Yani kasılmayı ben de ayırt edemiyorum bebek hareketi mi değil mi diye. Ki böyle toplanınca sanki idrara sıkışmış gibi hissediyorum 🤭Eki Görüntüle 2243074

Bu kasılma işte kuzu idrara çıkma isteği de varsa. Bebek değil yani.

Kızlar amazondan bu küçük şişeleri ve kutuları sipariş verdim. Aldığım o bebek bakım ürünleri hepsi büyük boy olduğu için dışarı çıkınca alt değiştirme suyu kremi vs nereye koyacağım diye düşünüyordum çünkü ıslak mendile karşıyım bende bunu buldum onları doldurup dışarı gezmeye gittiğimizde çantama koyarım böylece alışkanlıkları değişmez :)

Eklentiler

• FAF3969B-7D85-49A4-8568-CE1BD0C732BC.webp
    FAF3969B-7D85-49A4-8568-CE1BD0C732BC.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Hadi ya 😱 inşallah bedeni hazırlasın da erkenden bir şey olmasın.

Yok canım sık değilse birşey olmaz bu haftalarda çok normal artık ama sırt üstü pozisyon kasılmayı tetikler haberin olsun :)

Yok canım sık değilse birşey olmaz bu haftalarda çok normal artık ama sırt üstü pozisyon kasılmayı tetikler haberin olsun :)
Çok sık değil canım. Sırt üstü yatmıyorum hiç ya sağa ya sola. Toplandığı zaman çektim fotoğrafı göstermek için.ayaktayken toplanıyor bazen de ortada karnım bilgiğin piramit gibi komik oluyor. Sırt üstü yatınca toplardamardaki kan akışı yavaşlıyormuş. Bir video izlemiştim. Belkide ondan tetiklşyordur

Günaydın kızlar
Dün sabah bir girdim sonra hiç bakamadım
Üç gündür midem bulanıyordu
Dün kahvaltı yaparken bir anda çıkarmaya başladım
Mutfaktaydık, mutfağın çöpüne zor yetiştim eşime de rezil oldum :(

Sonra tabi akşama kadar toparlanamadım
Sürekli dilim uyuştu nedense
Bir de hep uykum geldi gözlerimi açamadım

Back
X