Bende seninle ayni durumdayim.bir battaniye bile fazla geliyoay beni görmeyin siz o zaman.... t shirt, yazlık pijama ve kesinlikle çorap giymiyorum. tek battaniye ile yatıyorum. onu da genelde üstümden atıyorum. o derece gelenler geliyor iş yerinde de, petekleri kapattım t shirt ile oturuyorum. oda arkadaşım kazakla oturuyor.![]()

Canim sen genede 39 cu haftayi gecirmemeye calis daha iyi olur.ins erken olmazÇıktım kuzular eve gidiyoruz eşimde işe yetişecek.
Durumlar aynı baktılar yolladılar
Aynı şeyler. Akciğer ölçümü yapıcaz dediler ne bi kağıda birşey yazdılar ne bana söylediler.
Allah şunların eline düşürmesin ya.
Doğum tarihi içinde erken dediler tahmin ettiğim gibi. Hatta ne kadar geç olursa o kadar iyi dediler 39-40da yapılır büyük ihtimal dediler
En son nst gönderdiler ama girmedim birşey falan çıkar yatırmaya kalkarlar diye korktum iyi mi yaptım kötü mü bilmem.
Çocuk cerrahıyla görüştük mutlaka Doğum burda olmalı yoksa rastgele hastaneye gönderirler cihazlar çok hassas sıkıntı olur taşınması dedi. Burda bile 10 çocuk doğuyorsa 2 tanesi ameliyata bile giremiyor yetişmiyor dedi. Tembihledi Doğuma yakın Ankara’ya gelin yer ayarlayın diye. Büüüyle bizden haberler. Farklı bir durum yok. Umarım erken Doğum gibi birşey olmaz.
Canim hic riske atma demekki erken yumurtlamissin.aman kakasini yaparsa tehlikeli olurevet haklısın du bakalım cesaretimi toplayıp pazarlık yapayım hocayla kızmaz inşallah son dakika doktor değiştirmek de istemem![]()
Yaa olur mu öyle sey cikartmayin.bi yakinim 30 dogum yapti suan 36 oldu hala kuvezde ve 40 olmadan cikartmayacaklarmis.doktorlar bizden daha iyi biliyor sonucta.bu arada tip fakultesinde bu bahsettigim ozelde degilAynen öyle canım dün geçmiş olsuna gelenler oldu , orada iyi bakmazlar siz eve getirseniz daha iyi kilo alır, benim torunum hastanedeydi ben gittim zorla çıkardım diyip durdular ..
yani bebeğimin orada olması en çok beni etkiliyor , babasıyla görmeye giderken güle oynaya gidiyoruz eve dönerken ikimizin de suratlar düşüyor .. ama zorla cikartamam ki canı sağolsun sağlığı yerinde olsun varsın iki gün daha orada kalsın diyoruz ..
Evet canim oluyo artik gecen saydim 40 kere hickirdiKızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz![]()
Erkekler is yerinde bi sorun yasiyor bunu anlatmadiklari icin bilmiyoruz sonra gereksiz yere bize catiyolar.benim esimde öyle.en iyisi boşvermekÜzüldüm ya herife.
Yoldan 10 dk önce geldik. Sabah 5.30da uyandık. Şimdi evden çıktı işe gitti. Gece çıkacak 12de.
Gözlerinden uyku akıyordu tek gözü kanlanmış falan. Oy yine kıyamadım. Tabi yüzüne karşı değil arkasından kıyamıyorum![]()
Ahhhh birde ben atabildem evim dolu resmen.atmaya kalksam tekrar dokup tek tek bakiyo omrumi yedi.alaksiz seyleri bile atmaz.bende attim desem kiyameti kopariyo.genetik sanirim kaynanamda kayinbabamda oyleayyy hayalimdeki hareketler eşyaları dağıtmak evi boşaltmak müthişşşş
ben eşimin yıllardır duran da hiç giymediği kalın yünlü çorapları giysi kutusuna atmıştım da geçen hafta evi talan etti giyesi tuttu ara ara bulamadı çıldırdı
söylemedim attım diye ben de onunla birlikte aradım ama tövbe daha da bişi atmam![]()