Oh gözün aydın canım. Ben hala gecelik almadım

bu hafta halletmem lazım artık.
Canım benim de tam tersi. Kayınvalidem kız torun istiyordu çok. Oğlum olacağını öğrendiğimiz halde gidip gidip kız kıyafetleri gösteriyordu, erkek de giyer diye. Aklı hep kız şeylerinde.. ama kulak asmamak lazım böyle şeylere. Rabbim başka şeylerle sınamasın kimseyi..
Aynen canım valla az kaldı sanırım.. hallederiz inş bu hafta
Durumunu biliyorum kuzum ama tıp her şeyi bilecek diye bir kaide yok.. benim yeğenimde bir ameliyata girdi doktorlar arrık acı çektirmeyelim zaten kaybettik gözüyle baktı.. sonrası için o kdr felaket senaryoları çizdi.. ama çok şükürr.. rabbim ol der ve olur.. hiç merak etmeyin

Güzel haberlerinizi alıcaz
@Mini_mini için de aynı durum söz konusu.. ama çokça dua ve umut ile hepsi yoluna girecek Allahın izniyle..
Kuzum benim hiç kötü düşünme.
Chickennova
için yazdıklarım senin için de geçerli.. gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum. Aileme de bahsediyorum ara ara.. hatta doğumdan korkuomusun dediklerinde hep diyorum. Benim önümde ablam gibi bir mevzu oldu.. doğdu bebeği ameliyata alındı vs.. okuyoruz görüyoruz..
A
April wind
,
@melekci @Mini_mini
Chickennova
ve biri daha vardı sıkıntılı bir süreç yaşama ihtimali olan.. bunları gördükçe derdimiz sadece doğum olsun, dikiş olsun diye düşünüyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. o esnada belki 0 risksiz giren birinde bile çok ekstrem bişi gelişir bilemeyiz ki... Allah korktuklarımızla sınamasın