- 15 Temmuz 2016
- 8.724
- 14.722
- 248
18+5 den beri erken doğum riskim var cnm, bı çok ilaç kullandım. 1 hap, 1 vajinal fitil, 1 iğne kullandım sancı ve rahim boyu için. 3 gün oldu bıralı, hala progestana devam ediyorum. Sabah akşam vajinal bir tane fitil atıyorum. Etkisi 12 saatmiş.geçmiş olsun canım inşallah vaktini doldurur. Benimde sancılarım 50-55leri görüyordu hastanede yattim progestan ve celeston yapıldı. Kasılmaları azaltması için ilaçlar verdi doktor çok şükür simdi iyiyim içini rahat tut.
Dün ve bugün 12 saat arayla celestone 2 şer tane vuruldum. Başkada vurulmaz. 36 dan sonra risk yok ya 34+3 yani 35. Haftadayım. 36 hafta da zaten doktorlar risk yok ve tedavi yapılamaz hafta olduğu için doğumu bekliyorlar yada sezeryana alıyorlar.
Farkli rahatsızlıklarımda var. Çok duygusalım.
İnşallah şu zamanları da hepimiz sorunsuz geçiririz.
Doktorum asla kasılmalar için sana damardan serum uygulamam tokoliz asla vermem, erken doğum riski için damardan anneye magnezyum veriyorlar karın yumuşasın diye ama bu tedaviyi gören annelerin büyük kısmı ilerde kalp yetmezliği yaşıyor dedi. Bende kan, gen, damar hastası olduğum için yapmıcam beni istediğin zaman arayacak hastaneye sık sık gelecek takip edicem dedi.