GÜNAYDIN KIZLAR.... Gece bakamadım uyumuşum. sayfa sayfa gideymim yine...bugün son iş günümmmm

çok mutluyummmm...
canım benim oğlanda da var...önceleri sol sağ ikisi de 5-6 mm idi. sonradan sadece sağdaki devam etti. en son ki kontroldede yine aynıydı..kendi doktorumun bana dediği; doğumdan sonra takip edilecek. bebeğin ödemi geçtikten 15-20 gün sonra gel ultrasonla bi bakalım ona göre konuşalım dedi.... bu sırada .konya medicana ya giden bir arkadaşım var hamile o da...onun da oğlunun sağ böbrekte genişleme var. doktor direk şunu demiş, doğumdan sonra sünnet olmalı. yani erken olmalı anlamında. ben zaten 6.ay gibi düşnüüyordum Allahın izniyle şimdi daha erkene alacağım. sen de yine sor.
canım gayet iyi kilosu haftası gelişimi ne güzel tarihte belli olmuş. Herşey yolunda gider inşaAllah, rahminin alınmasına da gerek kalmaz. Rabbimden umut kesilmez? bişi sorcam bu senin ilk gebeliğin miydi?
ah canımm ya değer mi? boşver... bırak kadın alalım diyorsa al, söylersin şurayı şöyle yap burayı böyle yap. senin canından daha mı önemli. demek ki, para durumunuzu ayarlamış ki alalım demiş, sen de kabul et bence. bu haftada bu kadar iş yapılır mı, bebeğini düşün.
endişelenecek bi durum yok aynen...olabiliyormuş. kızımda da var derken canım, doktorun kızını mı kasettin?