• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
GÜNAYDIN KIZLAR.... Gece bakamadım uyumuşum. sayfa sayfa gideymim yine...bugün son iş günümmmm :rapci::rapci:
çok mutluyummmm...

canım benim oğlanda da var...önceleri sol sağ ikisi de 5-6 mm idi. sonradan sadece sağdaki devam etti. en son ki kontroldede yine aynıydı..kendi doktorumun bana dediği; doğumdan sonra takip edilecek. bebeğin ödemi geçtikten 15-20 gün sonra gel ultrasonla bi bakalım ona göre konuşalım dedi.... bu sırada .konya medicana ya giden bir arkadaşım var hamile o da...onun da oğlunun sağ böbrekte genişleme var. doktor direk şunu demiş, doğumdan sonra sünnet olmalı. yani erken olmalı anlamında. ben zaten 6.ay gibi düşnüüyordum Allahın izniyle şimdi daha erkene alacağım. sen de yine sor.

canım gayet iyi kilosu haftası gelişimi ne güzel tarihte belli olmuş. Herşey yolunda gider inşaAllah, rahminin alınmasına da gerek kalmaz. Rabbimden umut kesilmez? bişi sorcam bu senin ilk gebeliğin miydi?

ah canımm ya değer mi? boşver... bırak kadın alalım diyorsa al, söylersin şurayı şöyle yap burayı böyle yap. senin canından daha mı önemli. demek ki, para durumunuzu ayarlamış ki alalım demiş, sen de kabul et bence. bu haftada bu kadar iş yapılır mı, bebeğini düşün.

endişelenecek bi durum yok aynen...olabiliyormuş. kızımda da var derken canım, doktorun kızını mı kasettin?
Evet cnm doktorun kızı

Ben de son haftalarda aynı durumdayım
Hatay’ın zeytin yağlı doğal sabunu var biliyor musun
Onu koklayıp duruyorum sürekli
Gratise falan gittikçe de almadan çıkmıyorum eve gelene kadar da elimde koklayarak geliyorum 😬
Ayy iyi yalnız değilim hihihi beyaz sabun rendeleyip kokluyorum ben. Fairy bulaşık deterjaninabayılıyorum. Omo ariel falan.

İnsallah ikimizin de alinmasina gerek kalmaz canim. İnan dun bende oturdum agladim. Daha iki yillik evliyim, ilk cocugum ve tup bebekle o kadar emek verip oldu. Karnimdan vurdugum o igneleri hic unutamam. Simdi de bebegin gelisimi cok geriden geliyor dr kordon yuzunden ikinizin de hayati tehlikede deyince ne yapacagimi sasirdim. Allah korusun sezaryanda bebegi ve rahmimi alip, bebegimi de sonra kurtaramazlarsa ben naparim :KK43: Hersey takdiri ilahi o herseyin en iyisini bilir Allaha siginiyorum ama hep rahmim alinip hem bebegime birsey olursa bozulan psikolojim iyice kotulesir. Allah yardimcimiz olsun canim
E madem risk var alsın bebeğini niye almıyor. Kuvozde en azindan önlem alabilirler karnındayken kipirdamadi mi delirirsin boyle

Merhaba canim. Benimde gecen hafta adet agrisi gibi agrilarim oldu doktoruma sordum, istedigimiz bir agri degil dedi nst e bagladi, sorun cikmadi cok sukur ama tembih etti tekrar olursa mutlaka gel nst ye baglayip bakariz dedi. Istersen haftayi bekleme doktora git bence
Sağol cnm bakayım devam ederse giderim ama kasılma falan yok sadece öyle ağrı var hafiften..Kardeşim de ebe o yalancı sancılar diyor bu haftalarda olması iyiymiş doğuma hazırlanıyor vücut diye..Oğlumda olmamıştı böyle 42 ye kadar bekledi direkt doğum sancıları başladı.Her hamilelik birbirinden farklı demek ki..Kızım biraz daha erken mi gelecek acaba diye düşünmeye başladım..Ama bir arkadaşım da nerdeyse son 2 ayında hep düzensiz sancı çekti haftası dolunca doğum sancısı başlamadığından suni sancıyla 42. haftada doğum yaptı.

Kızlaar bu arada hastane için hediyelik vs arayışı içerisindeyim bende.
Dün burda bir arkadaş paylaşmıştı sayfa sağolsun oradan çikolata siparişi vericem :KK200:
Aklımdaki fikirleri paylaşayım / önerilere açığım :KK73:
Magnetler kapak şeklinde olanlardan sizce hangi yazı şekli daha iyi duruyor ?

Pembeleri de kızımda herbişeyini alıp kendim yapmıştım. Sizlere fikir olması için ekliyorum kuzular :KK200:
Ben de ilk magneti begendim canım, daha iyi duruyor

İnşaallah..
Sancılarım başladı :KK43: dua et canım..
tam 37+0 olmuştuk bugün..
Allah yardımcın olsun kuzuum 🙏
37 haftalık olmanız çok iyi, minik aceleci çıkmış birazcık. Güzel haberlerini bekliyoruz💛
Günaydın kızlar :KK54:
Bütün kış hastalanmadım evin içinde eşim kardeşim hasta olduğu halde şimdi bi kalktım boğazım acıyor ilerlemez umarım :hasta:
Geçmiş olsun canım ıhlamur iç, bol sıvı alıp dinlen ilerlemesin
Kızlar bu arada dün kendimi çok yordum diye mi yoksa yine mi taş düşürüyorum anlamadım
Çok afedersiniz sabah idrarım kıpkırmızıydı :KK43:
Sancım da var
İnşallah kötü bir şey yoktur
Ah be kuzum. Dikkatli ol doktoruna da git mutlaka bence. Sancı olmasını falan bekleme.

Kuzum kardeşimin bebişi var 4 aylık vücudunda kızarıklık var geçmiyo dr cildi kuru o yüzden demiş 6 aya geçer diye söylemiş bende Ankaraya gelmişken bi başka dra gidelim diye düşündüm ,teşşekkür ederim cnm
atopik mi acaba ? alerjiden şüpheleniyorlar mı? alerjik olmasa dahi yine egzama olabilir aslında ben çok çektim egzamadan :KK57:

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin. :KK43:
Çok korkuyorum..
Kuzum Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin 🙏
Günaydın kızlar :KK54:
Bütün kış hastalanmadım evin içinde eşim kardeşim hasta olduğu halde şimdi bi kalktım boğazım acıyor ilerlemez umarım :hasta:
Geçmiş olsun canım :110:

Günaydın kızlar. yine her zamanki gibi bizim bıcırıkla mesai erken başladı. 35+0 bugün . Yeni bir bebek katılıyormuş aramıza. çok güzel bazen benim de doğurasım geliyor erkenden :KK45: Şuan 3 e yaklamıştır kilosu zaten . Doğuran arkadaşı etiketleyemedim . Allah yardımcısı olsun . Sağlıkla kavuşşsunlar :KK200::nazar:

GÜNAYDIN KIZLAR.... Gece bakamadım uyumuşum. sayfa sayfa gideymim yine...bugün son iş günümmmm :rapci::rapci:
çok mutluyummmm...

canım benim oğlanda da var...önceleri sol sağ ikisi de 5-6 mm idi. sonradan sadece sağdaki devam etti. en son ki kontroldede yine aynıydı..kendi doktorumun bana dediği; doğumdan sonra takip edilecek. bebeğin ödemi geçtikten 15-20 gün sonra gel ultrasonla bi bakalım ona göre konuşalım dedi.... bu sırada .konya medicana ya giden bir arkadaşım var hamile o da...onun da oğlunun sağ böbrekte genişleme var. doktor direk şunu demiş, doğumdan sonra sünnet olmalı. yani erken olmalı anlamında. ben zaten 6.ay gibi düşnüüyordum Allahın izniyle şimdi daha erkene alacağım. sen de yine sor.

canım gayet iyi kilosu haftası gelişimi ne güzel tarihte belli olmuş. Herşey yolunda gider inşaAllah, rahminin alınmasına da gerek kalmaz. Rabbimden umut kesilmez? bişi sorcam bu senin ilk gebeliğin miydi?

ah canımm ya değer mi? boşver... bırak kadın alalım diyorsa al, söylersin şurayı şöyle yap burayı böyle yap. senin canından daha mı önemli. demek ki, para durumunuzu ayarlamış ki alalım demiş, sen de kabul et bence. bu haftada bu kadar iş yapılır mı, bebeğini düşün.

endişelenecek bi durum yok aynen...olabiliyormuş. kızımda da var derken canım, doktorun kızını mı kasettin?
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için doğrudur sünnet hiç aklıma gelmemişti iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim bir sorayım dediğin gibi😘

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin. :KK43:
Çok korkuyorum..
Durumdan haberdar et. Allah yardımcınız olsun bebeğinde sende sağlıkla çık inşallahh:dua:

Kızlaar bu arada hastane için hediyelik vs arayışı içerisindeyim bende.
Dün burda bir arkadaş paylaşmıştı sayfa sağolsun oradan çikolata siparişi vericem :KK200:
Aklımdaki fikirleri paylaşayım / önerilere açığım :KK73:
Magnetler kapak şeklinde olanlardan sizce hangi yazı şekli daha iyi duruyor ?

Pembeleri de kızımda herbişeyini alıp kendim yapmıştım. Sizlere fikir olması için ekliyorum kuzular :KK200:
Buradaki arkadaş paylaşınca ben de baktım canım o siteye ilk fotodaki metal kutuya sipariş etmeyi düşünüyorum❤️ Ama ne zaman sipariş etsem şimdi alsak bayatlar mı ki 🙃

Buradaki arkadaş paylaşınca ben de baktım canım o siteye ilk fotodaki metal kutuya sipariş etmeyi düşünüyorum❤ Ama ne zaman sipariş etsem şimdi alsak bayatlar mı ki 🙃
Açıklamada 2-4 iş gününde teslim ettiklerini yazmışlar. Bu kadar kısa sürede geliyorsa baya vaktimiz var tatlım. Ben beklicem bu sebeple biraz

Back
X