- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Kızlar bugun bende laflardan nasibimi aldım
İlk önce dahiliyeye gittim doktor yoktu asistanı vardı 36 haftalık hamileyim dedim eeee nerde bebek ? Dedi bu 1. Siydi
Sonra idrar için wc de sıra beklerken arkamda tam teşekküllü bir teyze ve onun arkasında ondan daha genç birisi arkadaki aaa hamile dedi teyze de kaç haftalıksın dedi 36 dedim nee dedi ? E doğuracan sen (ama eliyle de karnıma dokunuyo) karnında yok erkek tabii dediyok erkek değil diyemeden arkadaki kadın allah bana da nasip etsin dedi, amin inşallah diyemeden iç karnın geniştir dediler
Bende maaşallah deyin dedimmaaşallah maaşallah dedi teyze ama gözü de göz değildi çok sinir oldum ya bizim daha toplum olarak çok yol kat etmemiz gerekiyor gerçekten umudum kalmadı artık her şeye neden yorum yapılır ki? Neredeyse 12 kg almışım ben hala neredr bu karın? Size ne kardeşim
![]()
Bizim insanımızın ağzı kapanmaz ben buna inandım artık
Göbeğin küçük olur Bebek nerde derler
Göbeğin büyük olur şişmişsin derler
Derler de derler
Ay bide sen maşallah deyin demişsin ya aklıma bir söz geldi, biraz argo ama söylemeden duramicam

Birisi böyle fena gözleriyle bakarak nazar değdirecek bir laf söylediğinde “gözün g.tüme” derler

Kızlar hepinizden özür dilerim böyle argo yazdığım için ama duruma tam uydu içimde kalamazdı