- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle bişey biliyorum bende sürekli damar yolu açıldığı için aşinayım sadece doktorum öyle detaylı anlatınca korktumCnm aslında iğne kalmiyo hanı damar yolu açıyorlar ya o kolumuzda hep duruyor ,damar yolunu iğne ile açıp iğneyi cikariyolar plastik olanını oraya yerlestiriyolar, bende kızıma damar yolu actirmistik o za-man hemşirenin yanında bükme kizim kolunu dedim hemsire dediki bisey olmaz onun içindeki plastik dedi eğer iğneyi orda tutmuş olsak damarı parcalar dedi muhtemelen bele takılan da öyle, o plastik şey ignenin işlevini görüyo ,hemşirenin dediğinden yola çıkarak yazdim
Doğrudur canım mutfak işi zordur allah yardımcın olsunOrada doğum izni kaç ay?
Canım korkma ❤ Hepimiz dua edicez sana inşallah her şey yolunda gidecek bebeğini de sağ salim kucağına alacaksın
Canım asm de ya da eczanede bi tansiyonuna baktırsaydın keşke ya da sipariş ver internetten en azından için rahatlasın bu durumlarda![]()
Gecmis olsun canim ,sebebi neymis acaba ,insallah cabucak toparlarsinKızlar serum taktılar şimdi kocaman bir boy hemde
baş dönmem ve bulantim gececekmis inşallah. Bebise de baktik bebiş yapmıyor bunu dedi.
İnşallah sorunsuz çıkarım birazdan insan stres oluyor herkes doğuruyor mu deyip duruyor
Canim bir acile gitme imkanin varmi.devam ederse bir gozuk Dr.
Hatırladım vee çok sevindim canım
Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah❤
Al benden de o kadar tatsız tuzsuzum.
sende dikkat et canım gerekirse acile git ihmal etme lütfen
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımMerhaba kızlarbelki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım![]()
Amin kuzum inşallah gözün aydın tekrardan tüm kuzucuklar sağlıcakla gelsinSordum cnm bi sıkıntı yok öyle bişey görmüyorum dedi, ayrıntılıyı yapan uzman dedi bunu sağolasın cnm bu arada darısı sana inş
Allah tamamina erdirsin.insallah saglikla kucagina almak nasip olur.
Amin çok sağolun. Sizlerde sağlıkla kavuşu. İnş kuzucuklarınızaSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım![]()
Tedbir amaçlıdır canım tıp fakülteleri böyle...korkma lütfen bebeğine kavuşacaksın. Kucağına alınca tüm acılar unutulacak. Son zamanların tadını çıkar.
Eşin evdeyse bir acile git canım ihmal etme bak. Bugün tam muayeneden çıktım başka bi gebe tahlil yaptırmış. Gebelik zehirlenmesi var dedi. Nasıl üzüldüm kendimi değil onu düşündüm. Yani her an her şey olabiliyor lütfen ihmal etme. Ağdayı da geciktirme ben de haftaya gidecektim bugün ağda kaş bıyık saç kesimi ne varsa yaptırdım yarın ne olacağını bilmiyorum çünkü.
Sevindim mavi kedi ye. Başı dönmüştü değil mi ? Öyle okudum sanki. Telefondan bakmak sinir bozucu adapte olamıyorum
Kuzu yazdıkların pek hoşuma gitmedi demiş olayım. Bence gitmelisin acil diyip geçme..Daha kötü olursam acile giderim ama buradaki acilde pek bir şey yapmıyorlarmış galiba
Küçük bir ilçedeyiz
Yarın kontrolüm var diye idare edip yattım hep bakalım inşallah daha kötü olmam
Gün boyu ilk kez bebeği doğru düzgün şimdi hissedebildim biraz
Ben hatırladım seni canım günlerimiz aynıydı galiba çok sevindim bebeğine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine de bebişine de çok iyi bak annesi bol bol dinlenMerhaba kızlarbelki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım![]()
Kızlar serum taktılar şimdi kocaman bir boy hemde
baş dönmem ve bulantim gececekmis inşallah. Bebise de baktik bebiş yapmıyor bunu dedi.
İnşallah sorunsuz çıkarım birazdan insan stres oluyor herkes doğuruyor mu deyip duruyor
Kuzu yazdıkların pek hoşuma gitmedi demiş olayım. Bence gitmelisin acil diyip geçme..
Nöbetçi kadın doğumcu Zaten illa ki bulunuyor birşey yapılmaz diye birşey yok..
Eşini de dövesim geldi artık bazı şeylerin şakası yok bunu anlaması lazım.
Kızlar serum taktılar şimdi kocaman bir boy hemde
Buradaki acilde pek bir şey bir şey yapmıyorlarmış ama daha kötü olursam giderim yine de
Allah korusun gebelik zehirlenmesini aklıma bile getirmek istemiyorum
Bakalım her şeye normal diyen doktorum yarın ne diyecek
Şimdiden onun stresi sardı
Çok güzel olmuş canımSipariş verdim kargoya hemen verdiler :)) benim çok hoşuma gitti.
Şükür yeni hateket etti. Okadar cok korktum ki.benim de bi kaç gündür çok az ama yok diyemem . Bişeyler yiyip uzandın mı? Mutlaka tepki verir hafifte olsa bence. Yada içerde dönme hareketleri yapar.
Gamsız desem ayıp olur muEşimi hiç deme Zaten
Akşama kadar onu da taktım kafaya
Eve gelince sordum niye beni hiç merak edip aramadın gördün sen giderken kusuyordum dedim
O da gayet rahat “sen Zaten hep kusuyorsun farklı bir durum yok ki” dedi
Nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum
Ya insan hiç mi merak etmez
1saat 15 dk öğle arası var
O kadar saat ne yaptın be adam insan aramaz mı![]()
Şükür hareket ediyor son yarim saat ttir.Canım korkutmak istemem ama normal bir durumda olabilir,bebek stres altındada olabilir. Bence bugün bir acile gidip muayene ol derim
Canım dün nedense ben de tam anlattığın gibiydim ama bugün geçti çok şükür inşallah seninki de geçicidir kuzu endişelenme malum bebiş is comingİyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?
Bugün hiç tadım yoktu
Yazışmaları okuyup çıktım
Sabah kahvaltıda yine bir anda kusmaya başladım
Sonra da başım döndü yattım hep
Karnım gün boyu semsertti
Biraz okşayıp sevince yumuşuyordu ama sonra yine semsert tepecik oluyordu
Şimdi yine başım dönüyor, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Yarın kontrolüm var, ne olur ne olmaz dedim çantamı hazırladım üstün körü, ilk acil gerek olabilecek eşyaları koydum, detay düşünüp hazırlayacak halim yok hiç
Bugün ağdaya da gitmek istiyordum ama o kadar halsizim ki gözüm kesmedi
Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına canım, tebrik ederimAmin çok sağolun. Sizlerde sağlıkla kavuşu. İnş kuzucuklarınıza![]()