- 26 Ağustos 2007
- 3.905
- 4.129
- 658
Kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Hastanede de telefon pek iyi çekmiyor
Bugün benim şanssızlığım galiba
Hastane o kadar kalabalık ki her şeye çok hızlı baktılar
Allah kimseyi düşürmesin bu devlet hastanelerine
Kadın Doğumda benim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı
Bu nst ye göre Doğum sancısı var diyemeyiz dedi
Ama yeni nst çekmediler
Hızlıca ultrasndan baktı
Ben 35 haftalığım ama hemşireye söylediği bütün değerler 34 33 32 haftaydı
Bebek küçük mü kalmış dedim yoo iyi dedi
Bulantımı kusmamı falan söyledim hiç yorum yapmadı
Ürolojide de tahlil verdim
Sonuçları aldıktan sonra muayene olcm
Malesef bazi devlet hastaneleri boyle
Size daha komigini anlatayim ben 33 haftamda tip fakultesine gittim. Normal poliklinikten sirami aldim neyse sira bana geldi. Ultrasona aldilar beni. Bir tane 25 en fazla 30 yaslarinda bir kiz bacak bacak ustune atmis, ama boyle odadakilerle nasil laubali kendini begenmis konusuyor. Ses tonu da boyle concon konusan kizlar olur ya oyleydi. Neyse bakti iki dk. Sonra kaldirdi beni. Eee dedim durum ne. Haftasiyla uyumlu cok guzel dedi. Uyumlu derken kg, olculeri kac dedim. Soylemedi makine olcmuyor dedi bende israr ettim sonra bana agiz ucuyla kg gayet iyi 1200 dedi. Sok oldum haftasiyla uyumlu dediginiz 1200 mu dedim ? Ki biliyorsunuz bpd,hc,fln,ac olculerine gore kg hesaplaniyor. Sonra plasentadan dolayi beni riskli gebelige gonderdiler. Orasi da bakti bu sefer olcumlerini bir ay geri cikardi. Birde ustune bebekte solunum sikintisi var diye yuksek riskli gebelige gonderdi. Oraya gittim vajinal bakti bebegin kilosunu 1500 e yakin, olcumlerini de uc hafta geri cikar
Benimde aklıma o geldi canım çünkü 2 kez detaylı yapıldı ve ne zamandır doktorumun kontrolu altıntayım previa olsa farkedilmez miydi ? ekrandan da gördüm bebeğin başı hizasında gibiDoktorum sakin ama sordum ne yapmamam gerekir? Diye o da senlik bir şey yok canım normal istediğini çok biliyorum 38. Haftada karar verelim dedi
bende tamam dedim. Yani 38 de sezeryan derse 39 da yani nisanın 1 i ile 5 i arası doğum olabilir
Canım bende baştan beri var ve bu sefer bende de yüksek çıkmış ama ben su içemiyorum fazla senin değerlerin kaç çıkmış? Bi kere kültür yaptırdım temiz çıktı hiç ilaç kullanmadım.
Canım inan bilmiyorum 35. Haftamda söyledi bunu ve önemsemedi biraz aşağıda görüyorum dedi bugunde 38. Haftanda karar verelim doğum şekline dedi çünkü benim normali çok istediğimi biliyoracaba çatı mı yapıp karar verecek?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım❤ Elimizden ne gelebilir ki?
Canim previada cati muayenesi yasak seninki sadece biraz asagidadir muhtemelen. Vajinal mi bakti ? Previa varsa oyle birseyden suphelenmis olsa mutlaka alttan da bakardi eger bakmadiysa korkma. Bebegij esini biraz asagida gormustur istedigi sekilde yukari cikmasini bekliyordur bence. İnsallah da oyledir.