2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sonuca devletteki doktor o gün baktı herşeyi cok iyi dedi ama mıne hanım sonucu getir demişti daha goturemedim o benim kafama takılıyor ekimin 5 inden sonra götürebilirim bi sorun çıkmaz umarım

Şekerim 60 çıkmış. En az 70 olmalıymış. Şeker yüklemesi sonra yapılacaktı.bu test sağlık ocağının yaptığı rutin test
Benim de 70 çıktı doktor diyabetten falan şüphelendi. İnsülin değerim tuhaf çıktı falan. Sonra 10 saat aç gel dedi ve insüline bir daha baktı sonuç daha iyiydi. Eğer sen 10 saat aç gidip test yaptırmadıysan testi tekrarlat canım . İyi ki tekrarlamışız testi. Yine mükemmel çıkmadı şekerim. Şekeri azalt dedi sanki çok şekerli tüketiyormuşum gibi. Doktor şekeri tüket dediğinden beri canım şekerli şeyler istiyor

kizlar benim bebis 377gr 20+6 çok küçük geldi bana.kalbindeki parlaklikta canımı sıktı yarin sonuçları doktora göstereceğim.
Gayet normal canım zaten 21 haftalık için 400 gram civarı yazıyor. Sen kaşr peynir ve muz tüket zayıf olduğunu düşünüyorsan. Parlaklıkta çoğu bebekte çıkıyor ve yavas yavas kayboluyor

Bende suana kadar 3 kg aldım ama son 15 günde 1,5 kg alınca doktor dikkat etmelisin diyet ve yürüyüşe dikkat diye bana 10 kere söyledi. Meyvelerin tatlılarını yeme ekşi olan glisemik indeksi az olanları ye karbonhidrat sınırlandır dedi. Benim bu kadar almama rağmen bebek o kadar almamış herhalde senin doktorunda ondan bebek zayıf kilona dikkat et diyor.

Gayet normal canım zaten 21 haftalık için 400 gram civarı yazıyor. Sen kaşr peynir ve muz tüket zayıf olduğunu düşünüyorsan. Parlaklıkta çoğu bebekte çıkıyor ve yavas yavas kayboluyor
Canım ben kendim çok kilo aldım.doktor karnımı acinca baya azarladi beni bu yasta ne bu gobek diye....kendim kilo almamak icin nee ypmam lazim bilmiyirum.aslinda öğlen yemek bile yemiyorum sadece iki öğün yiyorum ama yinede boyna alıyorum.cnim insaAllah dediğin gibi geçer yarın sonucu bi doktora gostereyim bakalım o ne diyecek.

Günaydın hayırlı sabahlar gözümü açtığımda tuvalete sıkışmış ve aç hissettim. Göbeği büyük olanlar gaz ve kabızlık var mı ben kabız olduğumda aşırı şişkinlik ve tartida bir kilo fazlalık oluyor. Sizlerin durumu nasıl? Kilo konusuna gelince hamurisini bırakan fazla kilo almaz. Ama genelde herşey serbest modunda yediğim için kilo aldığımı biliyorum ama böyle giderse kısmak zorunda kalacağım kolay gelsin hepimize

Duzensiz öğün de çok kilo aldırır.Ki hamile iken cok aç kalmayın atıştırmalık olmasina dikkat edin.

Bir ara kabizlik cektim ama bol su icince gecti şükür. Hamurisi zaten can dusmanimiz :))

Sonuca devletteki doktor o gün baktı herşeyi cok iyi dedi ama mıne hanım sonucu getir demişti daha goturemedim o benim kafama takılıyor ekimin 5 inden sonra götürebilirim bi sorun çıkmaz umarım
bebekte sorun yoksa sonuç göstermek için acele etmene gerek yok cnm rutin kontrolünde gösterirsin sonuçlerı.

kuzenimin ve kız kardeşimin bebeklerinde de çıktı birininki doğuma kadar geçti birininki 5 aylık olunca sanırım genetik...

Günaydın. Hasta olmuşum. Eşim sağolsun.

Kalpte parlaklık benim oğlumda da çıktı.
Takip altına aldılar. Detaylı ultrasona biz Prof a gittik. O tek başına yeterli değil bi çok kişi de görülebileceğini hatta orada ki parlaklığın kalsiyum birikmesinden kaynaklanabileceğini söyledi. Endişelenmeyin o yüzden.

amin inşallah rabbim evlatla imtihan etmesin

küçük değil ama parlaklık ne anlama geliyormuş? doktor bişey dedi mi?
yok cnim ya bişey söylemedi.bugün sonucu doktora goturcem.ama kizimdada görülmüştü, doktorum bana dediği çoğu bebeklerde görülebilir sonradan kaybolur dedi
bidaha kızımı hiç doktora goturmedum belkide cesaret edememisimdir.şuan 7yasinda çok şükür gayet saglikli inşaAllah bu da oyle olur.

Çok geçmiş olsun.inşaAllah bebegimde oğlunuz gibi olur. bugün doktorla bi goruseyim bakalim o ne diyecek.kizimdada gorulmusti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…