2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim gozunaydin darisi bizlere olsun insaAllah)) tek bi yerde mi parlaklik vardı?
Günaydın canım. Evet bir yerde parlaklık vardı. Önceki Mesajlarda eko sonucunun resmini attım ordan bakabilirsin. Tabi ben sonuçtan biişey anlamadım doktor açıkladı. Sizlerdende hayırlı haberler gelir inşallah

Kızlar bende bunun 10 lu setini yaptırıyorum. Ödemeyi yaptım 10 güne olur dediler 12 eylülde verdim siparişi 7 gün oldu ama biraz tedirginim sayfa güvenilir mi bilmiyorum. İnşallah bir pürüz çıkmaz . İnstagramdan ilk kez alışveriş yapıyorum çünkü :işsiz:
merak etme canim ortalama o civarda geliyor bende siparis verdim 10 gune kadar dedi oncelikle takipci sayisi cok fazlaysa guvenilirdir ve yaptigi kiyafetleri gonderdigi yerlere paylasip isim etiletliyosa yanina ve ayrica musteri memnuniyetinden resimler varsa guvenilirdir resimde coksa sayfasinda guvenilirdir merak etme

Kızlar günaydın. İki gündür çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum. Mide koruyucu içmeye korktum. Gaviscon, soda, muz, nane limon bildiklerimi deniyorum geçmiyor :KK42: özellikle sırtıma vuran ağrısı mahfetti. Önerebileceğiniz doğal çözüm var mı?
doktora git gebeler için güvenli olan ilaçlar varmış geçen dahiliyeye gittiğimde doktor söyledi . mide yanmasından uyuyamıyordum bir hafta öncesine kadar.

doktora git gebeler için güvenli olan ilaçlar varmış geçen dahiliyeye gittiğimde doktor söyledi . mide yanmasından uyuyamıyordum bir hafta öncesine kadar.

Dahiliyeye randevu almak öyle zor ki. Bi kendi doktoruma sorucam bakalım spazm giderici falan söyler belki

merak etme canim ortalama o civarda geliyor bende siparis verdim 10 gune kadar dedi oncelikle takipci sayisi cok fazlaysa guvenilirdir ve yaptigi kiyafetleri gonderdigi yerlere paylasip isim etiletliyosa yanina ve ayrica musteri memnuniyetinden resimler varsa guvenilirdir resimde coksa sayfasinda guvenilirdir merak etme
Tesekkürler canım etiketleme yok ama yapıp bitirdiklerini paylaşıyorlar hep farklı isimler farklı modeller. Dün de görüştüm 2 günde 1 tane bitiyormuş. Size sıra 2 güne gelir dedi.

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst:KK61::KK61::KK61:
Ense kalınlığı tek başına bir veri değil
Dr onerirse ileri testler yaptırın ben ikili test yaptirmadan nifty yaptırdım inşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba arkadaşlar çoklu alıntı yapmayı denedim ama ölçümü bilmiyorum. Bugün kontrolüm vardı. Şekerim sağlık ocağında düşük 60 çıkmıştı.detaylıda kalbinde parlaklık çıkmıştı doktor ilerleyen zamanlarda geçeceğini söylemişti( lupus hastası olduğum için benim hastalığımın bebeğin kalbinde antikor biriktirmesi sıkıntısı olduğu için kalbe özellikle önem veriyor)şekerimin normal değerde olduğunu söyledi. Tek başına açlık tahlili yeterli olmaz. Sağlık ocağı doktorları ile diğer doktorları karıştırmayın dedi. Uzman değiller sonuçta dedi. Aynı şekilde beslenmene devam et bir ay sonra şeker yüklemesi yapacağız dedi orda net bir şekilde belli olur dedi. Böyle boş bilgilerle ne kendini ne bebeğini sıkıntıya sokma dedi. İçim rahatladı açıkcası. Kalbindeki parlaklık için eki yaptı. Aynı ultrason makinası ile parlaklık küçülmeye başlamış hiç bir sıkıntı yok. Zaten kalpte parlaklık tek başına bir sıkıntı değil ilerleyen aylarda yada Doğumdan sonra tamamen kaybolacaktır dedi. Bebeğim 477 gr olmuş artık kilosu artacak dedi. Tek tek her yeri kontrol etti şükür bir sıkıntı yok. Sağlık ocağına gidip üzme kendini dedi gittiğimizde uyuyordu kızım becerebilirsem resmini de atacağım. Bilgi veren bütün arkadaşlar allah razı olsun.
Kuzum kullanıcı adını mı degıstırdın sen hıkaye tanıdık ama kullanıcı adı bı farklı geldı sankı ben mı yanlıs hatırlıyorum bılmıyorum. Ama bak demıstım ben saglık ocaklarını oyee koru korune dınleme dıye için rahatlamıstır artık

Kızceler iyi akşamlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama malesef dr gösteremedim oğlumun çıkış saatine yetişemeyeceğim icin. Neyse sonuç 75g glikoz yüklenmesinde n önce 77 içtikten 1 saat sonra 196 1saat sonra tekrar bakıldığında 147 cıktı sanırım bende gebelik şekeri mevcut tabloya baktigimda
Bakalım drun ne diyecek canım bende hiç dikkat etmedim şekerli hamur işleri favorim bu aralar dikkat edenlerde çıkarsa bende de kesin çıkar

Hanımlar detaylı için en uygun hafta hangisidir? Doktorum 26ya kadar yolu var dedi randevu merkezi 24den sonrası zor oluyor bebek çok dönmediği için dedi. Bende size sorayım dedim :emir_bebek:
Ayrıca 250tl ye şuanki gittiğim hastane yapıyormuş yakınımda bir diğer hastane de 200e yapıyor bu fiyatlar normal sanırım?
gayet ıdeal canım ben 175 e yaptırdım

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst:KK61::KK61::KK61:
başka bi doktor görüşü alman faydalı olur canım, bunların hıcbırı tek basına bısey ıfade etmez.Belkı doktorun yanlıs ölçum yapmıstır cunku cok dıkkatlı ölçüm alınması gereken bırsey.Bol bol dua et Allahın ıznıyle sağlıkla gelsın bebegın dunyaya

Kızceler iyi akşamlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama malesef dr gösteremedim oğlumun çıkış saatine yetişemeyeceğim icin. Neyse sonuç 75g glikoz yüklenmesinde n önce 77 içtikten 1 saat sonra 196 1saat sonra tekrar bakıldığında 147 cıktı sanırım bende gebelik şekeri mevcut tabloya baktigimda
ara değerlerı bılmedıgıım ıcın yorum yaoamıcam canım ama sonuclarda sınırları gecıyorsa bırazdaha dıkkat edersın olur Önceden önlem almak adına sonucta bu testler

Kızlar günaydın. İki gündür çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum. Mide koruyucu içmeye korktum. Gaviscon, soda, muz, nane limon bildiklerimi deniyorum geçmiyor :KK42: özellikle sırtıma vuran ağrısı mahfetti. Önerebileceğiniz doğal çözüm var mı?
bır sayfada kefirin cok ıse yaradıgını duydum canım ıstersen dene soguk bırsekılde ıcıp

slm kızlar hayırlı habaerler alanalara maşallah.kimsede sorun çıkmaz inşallah.bende şubat annesi olarak görünüyorum ama sezeryan 2.cocuk ocak sonu mu olur şubat mı bilmiyorum artık.3 ekim biizmde renkli ultrason.sabırsızlıkla bekliyoruz bizde

Back
X