Anladım canım şimdiden güle güle kullan :) benim yatak odam biraz dar olduğu için ufak ebatlara gitmek zorunda kaldım kendi odasında zaten geniş beşiği olacak o yüzden çok para da vermek istemedim indirime girmişken alıverdim :)
Hanımlar kanamam vardı dun vajenın ustınden ıdrar yapılanın yanındaymıs kanayan yer polıp gıbı bıseymıs cok sukur ki cocukla alalası yokmus ama korkuyorum yaaa
Baktim canim e bebekte daha uygun sende almak istersen e bebekten al 6parca 150 tl babayjem markasi
N11de Ki markayi hiç görmedim 46tl yaziyo ama bilgim yok
Baktim canim e bebekte daha uygun sende almak istersen e bebekten al 6parca 150 tl babayjem markasi
Hanımlar kanamam vardı dun vajenın ustınden ıdrar yapılanın yanındaymıs kanayan yer polıp gıbı bıseymıs cok sukur ki cocukla alalası yokmus ama korkuyorum yaaa
Canım geçmiş olsun stres yapıp bebişi strese sokma önemli bişey olsa doktorun belirtirdi 9 ay geçiyor ama nasıl geçiyor biz analara sorsunlar saglıkla kucaklarız kuzularımızı inşallah dualasalım
kuzum acaba kendıne eğlence olabılecek bır hobı fln mı edinsen durdukca üstünde takıyorsun cok dusunuyorsun bu kdarı kendıne de bebgıne de zarar , ne bileyim bir halk egitim kursu olur resim olur bısey olur hoslandıgın bırsey bır ıkı kıtap alsan onları okusan vakıt gecırsen kafanı dagıtsan daha iyi olur senın ıcın kesınlıke
Aksine canım şu aralar totomun üzerine oturmadım desem yeridir 3 pazardır ilk defa dün evdeydik duğunlerden dolayı sürekli farklı şehirlere gitmek zorunda kaldık, bebek doğmadan taşınma düşüncemiz var aynı zamanda ev araştırması yapıyoruz, eşim yarın şehir dışına çıkacak ben de annemlere gideceğim perinatoloji randevum var, bebeğe battaniye başladım oturup da onu örmeye fırsatım olmadı hele bugün ev temizlenecek ütüler var valiz hazırlanacak
Aksine canım şu aralar totomun üzerine oturmadım desem yeridir 3 pazardır ilk defa dün evdeydik duğunlerden dolayı sürekli farklı şehirlere gitmek zorunda kaldık, bebek doğmadan taşınma düşüncemiz var aynı zamanda ev araştırması yapıyoruz, eşim yarın şehir dışına çıkacak ben de annemlere gideceğim perinatoloji randevum var, bebeğe battaniye başladım oturup da onu örmeye fırsatım olmadı hele bugün ev temizlenecek ütüler var valiz hazırlanacak
Ben zaten lazimlik onu kullanmam bu egitici lazimliklar var konusab muzikli falan rabbim o gunleri nasip ederse onlardan almayi dusunuyorum canm ben suan fiyattan yapmiyorum ucreti onemli degil sevibaby daha buyuk sevibabymi yoksa babayjemmi diye sordum kuzum tecrubeli anneler vardir kuvetin buyuk olmasi daha kullanisli olurmu yoksa farketmiyormu sonucta bir yasina kadar kullanacagiz
Çok geç kalmisiniz kuzum tasinma konusunda keske hamilelik basinda yapsaydin karinlar iyice bellinoldu bebekler hareketlendi erken dogum riskleri artti allah yardimcin olsun kuzum
Arkadaşlar bu dogum ultrasona göremi olacak yoksa sat a göremi normal dogum geldimi günun önemi yokta hep merak ediyorum biz ultrasona bir hafta geriyiz mesela gunu geldi zaman normal olmuyorsa sezeryanla aliyorlarya bebisi gunumu ultrasona goremi takip edecen yoksa sata goremi
Çok geç kalmisiniz kuzum tasinma konusunda keske hamilelik basinda yapsaydin karinlar iyice bellinoldu bebekler hareketlendi erken dogum riskleri artti allah yardimcin olsun kuzum
Haklısın canım normal ev işini yaparken bile artık zorlanıyorum eğilmekte falan taşınırsak ablam falan gelir yardım ederler, biraz daha böyle aile binası olsun istiyorum eşim sürekli şehir dışına çıkıyor şimdilik sorun olmuyor beni de annemlere bırakıyor geçerken Hamilelik öncesi bende onunla gidiyordum ama şimdi gitmek istemiyorum yoruluyorum diye, bebek olunca mecburen annemlere de gidemeyeceğim gece bişiy olsa bebekle evde yalnız kalacağım en azından kapısını çalabileceğim birileri olsun istiyorum binadaki kimseyi tanımıyoruz kimse kimsenin yüzüne bakmıyor iyi akşamlar diyorum ilk defa duymuş gibi bakıyorlar üst katımıza 2 ay önce falan biri taşınacaktı temizlik yapıyorlar baktım poğaça yapmıştım gotureyıim hem sohbet muhabbet olsun dedim hayatlarında ilk defa görmüşler bi komşunun yiyecek getirdiğini ben böyle bi yerde yaşamadım normal herkesin birbirini tanıdığı 30 yıldır aynı mahallemizde aile binasındaydık annemlerde alt katlarda gelinlerimiz kapılarımızı bile kapatmazdık ev terlikleriyle gider gelirdik birbirimize eşimin işinden dolayı saçma sapan bi yerde oturuyoruz