- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Senin okulda arkadaşlarin olur kuzum komşuya bile gerek duymazsin orda dertlesir sohbet muhabbet edersin kişin günler kisa cocuktu okuldu derken vakitin nasil geçtigini anlamazsin birde minnoş dogdumu evde onunla ilgilenirsin iş güç aksam cabuk oluverir ev hanimi olanlarin haline uzuldumYeni şehire taşındık bizde evde TLC kanalına takılıyorum tvde kimseyi tanımıyorum karşı komşum taşındı ben birşeyler yaptim hoşgeldin dedim gittim ama kendileri gelmiyor bende artık gitmiyorum Allah'tan 4 ekim de göreve başlayacagim sonrada bebek gelir büyüğün okulu dersi küçüğün uykusu yemek derken günler geçer
Para tuzagi olduguna inanmiyorum evet oldukca pahalı ama herkes durumuna göre alir veya alamaz o ayri ama eczanelerde satiliyor sonuçta işe yarayacagina inaniyorum bizler üşengeçligimizdenn ihmal ediyoruz aslinda krem yag herneyse surmekte fayda var ama zor geliyor işteCatlak kremi onleyici adi altinda para tuzagi guvenilir bir aktardan dogal yag karisimi yaptirin bence
İlk bebegine üzüldüm inşallah annesine şefeatci olur melegimiz maşallah hemen hamile kalmişin ben 8.aya hamile kaldimZaten canım en büyük hatayı o zaman yapmışım ben 2017 mayıs ayında evlendim kına günüme kadar çalıştım sonra iş yeri ile anlaşma yapıp beni onlar çıkarmışlar gibi gösterip işsizlik maaşına başvurdum 10 ay işsizlik maaşı çıktı, 5 yıl yoğun tempoda dershane öğretmenliği yaptım ama tek düşüncem evleneyim çalışmayacağım oldu çünkü sabah 8 akşam 10 sürekli çalıştım 12 saat derse giriyordum bıkmıştım 5 yılda, ams hata etmişim işsizlik maaşım var nasılsa diye iş başvurusu yapmadım sonra nasılsa evdeyim diye korunmayı bıraktım bebek yapalım bari yaş da geçiyor dedim eylul ayında korunmayı bırakıp Aralık ayında hamile kaldım sonra şubatta da o bebeğimi kaybettim, ilk 6-7 ay neredeyse evde hiç durmadık eşimin işi dolayısıyla bütün Ege bölgesini Trakya bölgesini gezdik çok yorulduğum zamanlarda da eşim beni annemlere bırakıyordu, annemlerde istanbulda ama onlar Ümraniye de ben Beylikdüzü metrobüsle 2 saat yol var, ama keşke ilk yıl iş başvurusu yapsaymışım en azından bir iki arkadaş ortam edinmiş olurdum, halk eğitime gittim ismek kursu için dikiş nakış ve iğne oyası kursu vardı sadece benim dikiş makinem yok o yüzden o kaldı, iğne oyasını ne yapacağım çeyizden bi sürü var zaten dedim o da kaldı, eşimin ailesi ile de görüşmüyorum benim evime gelmiyorlar bende onlara gitmiyorum, ailem geliyor ama çok sık değil, arkadaşlarım da çalışıyor ve hepsi Anadolu yakasında
Kııııızzz ne dertliymişim be ne uzun anlattım böyle
Karnim kaşiniyor iki haftadir cilt gerildigi içinmidir bilmiyorum ama olmadı bende alim kullandigindan sendede oluyormu karninda kaşintiBen uni baby mom kullanıyorm cnm bazende bebe yağı sürüyorum kuru bi cildim var çünkü
Inanmiyorum litewayler o kadar pahalilasmis mi ya? Valla ilk baktigimda 999 tl idi sonra 1200 olmustu demek 1700 olmus en sonıyı yapmıssın canım, bende o sekılde baktım chıcco lıteaway ler vardı 1700 tl ıdı zamla bırlıkte cok pahalı geldı bende boyle bı cozum buldum puset yıne alacagım ama bebek arabasıyla kullanamasamda arabada evde kulanırım bır kıs boyunca ne kadar cıkabılırız dısarı zaten sonra buyucekler mınnoslar :)
Enfeksiyondan karin agriyormu bilmiyorum bicokkez hamilelelikten önce enfeksiyon kaptim ama hiç karnim agridini hatirlamiyorum acaba üşüttünmü ki havalar artik bi sicak bi soguk hava degisiminden olmuş olabilirmiKizlar ya bu gece benim karnim agridi baya. Cok siddetli olmasa da niye agriyor ki dedirtti. Sonra gun icinde tekrarladi. Ben de doktora geldim simdi sira bekliyorum. Enfeksiyon mu acaba?
Maşallah üc litre neren aliyor ya eskiden bir bardak bile icemezdim artik hamileliktenmi yoksa yazin sicakligindanmi bilmiyorum içiyorum artik suyu ama okadar cok degilCanım ne kullanıyorum hemen söyleyeyim bebak Acıbadem sütü var ya bayılıyorum ben ona goz makyajımı falan da onunla silerdim zaten şimdi de karnıma sürüyorum bazen de Arko krem sürüyorum bazen de Hindistan cevizi yağı maksat surekli nemli kalması yoksa ne kullandığının bence bi önemi yok istersen zeytinyağı kullan ve bol bol su içiyorum 3 litreyi buluyordur içtiğim su, zaten kuru ciltli biri değilim su da iyi geliyor nemli tutuyor cildimizi
1699 tl idi malesef bu hafta indirimli satyolar nette stok yoktu baktıgımda en son o derece biz ilk onlara bakmıstıkta 1700 lere cıkınca yok dedım daha neler bı bastona da okdar gerek yok sen ne aldın canımInanmiyorum litewayler o kadar pahalilasmis mi ya? Valla ilk baktigimda 999 tl idi sonra 1200 olmustu demek 1700 olmus en son
Belki de canim, bi goruneyim doktoruma. Sistem de yokmus bekliyoruz bakalim.Enfeksiyondan karin agriyormu bilmiyorum bicokkez hamilelelikten önce enfeksiyon kaptim ama hiç karnim agridini hatirlamiyorum acaba üşüttünmü ki havalar artik bi sicak bi soguk hava degisiminden olmuş olabilirmi
Ben de maxi-cosi dana aldim. Pusetiyle de kullanilabiliyor. Baston tarzi canim1699 tl idi malesef bu hafta indirimli satyolar nette stok yoktu baktıgımda en son o derece biz ilk onlara bakmıstıkta 1700 lere cıkınca yok dedım daha neler bı bastona da okdar gerek yok sen ne aldın canım
Benimde çok kaşınıyordu o yuzden aldm bende içten yırtılma mı oluyor acaba diye baya yumuşatıyor memnunumKarnim kaşiniyor iki haftadir cilt gerildigi içinmidir bilmiyorum ama olmadı bende alim kullandigindan sendede oluyormu karninda kaşinti
Oyle tabi canim benimki espri laf olsun torba dolsunKiz birmilyoncumu kaldı artik herşey degerlendi begendigim birşey olsun para herzaman kazanilir bugunler birdaha gelmicek feda olsun ogluma hersey
Ben catlak olustuktan sonra giderici ,güvenilir kozmetiklere birsey diyemem ama catlagi onlemek adina hic olusma yokken daha basit yaglarda surulebilir onu demistim tabi kisinin kendi tercihiPara tuzagi olduguna inanmiyorum evet oldukca pahalı ama herkes durumuna göre alir veya alamaz o ayri ama eczanelerde satiliyor sonuçta işe yarayacagina inaniyorum bizler üşengeçligimizdenn ihmal ediyoruz aslinda krem yag herneyse surmekte fayda var ama zor geliyor işte
Canım sana bişe sorcam bu cevabı kime yazmıştın. Bi kaç gündür dikkat ettim bazı arkadaslar birilerine cevap yazıyorlar ama kime yazdıklarını ben mi göremiyorum bi tek?Ben catlak olustuktan sonra giderici ,güvenilir kozmetiklere birsey diyemem ama catlagi onlemek adina hic olusma yokken daha basit yaglarda surulebilir onu demistim tabi kisinin kendi tercihi
Karnını mı üşüttün acaba? Doktordan çıkınca bizi de bilgilendir canım çok geçmiş olsunKizlar ya bu gece benim karnim agridi baya. Cok siddetli olmasa da niye agriyor ki dedirtti. Sonra gun icinde tekrarladi. Ben de doktora geldim simdi sira bekliyorum. Enfeksiyon mu acaba?
Aynen canım 14 şubatta kürtaj oldum 2 ay korunduk 13 mayıs anneler gününde yeniden hamile olduğumu öğrendim çok şükür bin şükür rabbim aratmadı hemen istediğimiz ayda nasip etti, evdeyken de sıkılmıyorum aslında çünkü işim hiç bitmiyor sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum işe gönderiyorum sonra geri uyuyorum 11 gibi uyanıyorum kahvaltı yap evi toparla akşama yemek hazırla pazar market alışverişi derken zaman geçiyor, yarın annemlere gideceğim aşure kaynatılıp Mevlüt okutulacak gene bize oturmak yok :) eşimin ailesi hiç bir zaman anlamayacaklar canım hala kendilerini haklı gördükleri için bir adım bile atmıyorlar hamile olduğumu geçen hafta öğrendiler, umurlarında bile değil insan bi der neredeyse 6 ay olmuş neden söylemediniz diye beni arayıp ya da msj atıp tebrik eden de yok sanki bebeği eşim doğuracakİlk bebegine üzüldüm inşallah annesine şefeatci olur melegimiz maşallah hemen hamile kalmişin ben 8.aya hamile kaldim
boşver en iyisini yapmişin önce bebek sonra iş güç hepsi gelir doya doya bebegini op kokla hasret kalma bebekler gün gün büyüyorlar başkasinin elinde büyümesin bugünler birdaha gelmicek kuzum az kaldı hergün geri sayim yapiyoruz bebegin dogdugu zaman kimseye ihtiyac duymucaksin burada yeri geliyor derdimizi yeri geliyor bebekle ilgili sıkıntimizi sevincimizi paylaşiyoruz çalisiyor olsan bukadar gezemezdin hem pozitif düşun kaybettiklerinle degil kazandiklarinla mutlu ol kuzum insallah en yakin zamanda kayinvalidengilde hatalarini anlarlar ve bu sogukluk biter inşallah
Alinti gorunmuyor mu T tanem-tane20 yazmistim alinti yaparakCanım sana bişe sorcam bu cevabı kime yazmıştın. Bi kaç gündür dikkat ettim bazı arkadaslar birilerine cevap yazıyorlar ama kime yazdıklarını ben mi göremiyorum bi tek?
Yüz göz olupta seni mi simartacaklar aaaaa sende yaniAynen canım 14 şubatta kürtaj oldum 2 ay korunduk 13 mayıs anneler gününde yeniden hamile olduğumu öğrendim çok şükür bin şükür rabbim aratmadı hemen istediğimiz ayda nasip etti, evdeyken de sıkılmıyorum aslında çünkü işim hiç bitmiyor sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum işe gönderiyorum sonra geri uyuyorum 11 gibi uyanıyorum kahvaltı yap evi toparla akşama yemek hazırla pazar market alışverişi derken zaman geçiyor, yarın annemlere gideceğim aşure kaynatılıp Mevlüt okutulacak gene bize oturmak yok :) eşimin ailesi hiç bir zaman anlamayacaklar canım hala kendilerini haklı gördükleri için bir adım bile atmıyorlar hamile olduğumu geçen hafta öğrendiler, umurlarında bile değil insan bi der neredeyse 6 ay olmuş neden söylemediniz diye beni arayıp ya da msj atıp tebrik eden de yok sanki bebeği eşim doğuracak
tanem tanenin yaptığı hiç bir yazıyo görmüyorum sanırım o yüzden. Ay yoksa beni mi engelledi :)))Alinti gorunmuyor mu T tanem-tane20 yazmistim alinti yaparak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?