Zaten canım en büyük hatayı o zaman yapmışım ben 2017 mayıs ayında evlendim kına günüme kadar çalıştım sonra iş yeri ile anlaşma yapıp beni onlar çıkarmışlar gibi gösterip işsizlik maaşına başvurdum 10 ay işsizlik maaşı çıktı, 5 yıl yoğun tempoda dershane öğretmenliği yaptım ama tek düşüncem evleneyim çalışmayacağım oldu çünkü sabah 8 akşam 10 sürekli çalıştım 12 saat derse giriyordum bıkmıştım 5 yılda, ams hata etmişim işsizlik maaşım var nasılsa diye iş başvurusu yapmadım sonra nasılsa evdeyim diye korunmayı bıraktım bebek yapalım bari yaş da geçiyor dedim eylul ayında korunmayı bırakıp Aralık ayında hamile kaldım sonra şubatta da o bebeğimi kaybettim, ilk 6-7 ay neredeyse evde hiç durmadık eşimin işi dolayısıyla bütün Ege bölgesini Trakya bölgesini gezdik çok yorulduğum zamanlarda da eşim beni annemlere bırakıyordu, annemlerde istanbulda ama onlar Ümraniye de ben Beylikdüzü metrobüsle 2 saat yol var, ama keşke ilk yıl iş başvurusu yapsaymışım en azından bir iki arkadaş ortam edinmiş olurdum, halk eğitime gittim ismek kursu için dikiş nakış ve iğne oyası kursu vardı sadece benim dikiş makinem yok o yüzden o kaldı, iğne oyasını ne yapacağım çeyizden bi sürü var zaten dedim o da kaldı, eşimin ailesi ile de görüşmüyorum benim evime gelmiyorlar bende onlara gitmiyorum, ailem geliyor ama çok sık değil, arkadaşlarım da çalışıyor ve hepsi Anadolu yakasında

Kııııızzz ne dertliymişim be ne uzun anlattım böyle