2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hahahahah gerisi kocamin isi artik :halay::halay: ay erken dogmasin da ne yapiyorsa yapsin icerilerde:dua::KK45:
Doktor eşlerimiZin yaninda bişey dedimi okadar iyi oluyorki sen evde sabah akşam kafasini ütüle bildini okur doktor dedimi emir gibi geliyor hemen yapiyorlar allahin izniyle o en dogru zamanda gelecektir strese girip bebişi daraltma orada yat dinlen hamileliginin keyfini çikar oh hayat dahada güzel olsun sana :emir_bebek: buda senin bebişin ruh hali :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim geçmişti tamamen, şuan da daha oluşmadı canım

ya gözüm dönüyor aşure istiyorum, hiç yapıp getiren olmadı. Geçen yıl yapmıştım bu yıl gözüm yemiyor. Bugün 7 saat üst üste dersim vardı, 4 ü için 3 kat inip inip çıktım, eve leşim geliyor resmen

canım ben yağ kullanıyorum yeni başladım Çünkü 1 haftadır kaşınıyorum. İlk oğlumda da aynı yağı kullandım, tek bir çatlağım Yok maşallah :))

Yakın olsaydık seninle aşurenin dibine vursa idik canım yaa

Aman sen sen ol kuzum ailesi hakkinda iyi veya kötü bisey deme erkekler biriktirip biriktirip hakli veya haksiz olman önemli degil sonra dolup sana patliyorlar ne güzel sana düşkün bi eşin var birak o naparsa yapsin ister ayakta konussun ister gorussun iyi kotu bisey deme senin adina sevindim eşin aile ilişkilerini birbirine kariştirmamiş kimi erkek ailesi afedersin agzina sıcsa ailem yapacak bisey yok der evde baş köşeye oturtururdu
O kadar doğru saptama ki nisanlilik evlilikte ilk yıllarda bu tavsiye sonuna kadar uygulanmalı erkeğe bilmesi gereken kadar anlatılmalı

Evet kuzum biliyorum o kremi 120tl dediler eczanede bende almamiştim daha erken diye artik birşeyler kullanma zamanlari geldi galiba kaşiniyorum sabaha kadar :63:[/QUOTE]
170tl canım

Yakın olsaydık seninle aşurenin dibine vursa idik canım yaa
Keşke canım yaa
Annem 60 kg yapmış, memlekette. Otobüse vereyim al dedi ama Otogar uzak bize, araba da hala serviste. Nasip olmadı Anamın aşuresi. Yarın bi arkadaşımın annesi yapacak inş o davet etti bakalım, çağlayanla kadar yemek istiyorum :))

Eşim çok iyidir beni el üstünde tutar ama bazen onu da anlayamıyorum o görüşüyor tabiki ailesiyle ama el etek öpüyor telefonda konuşuyorken bile ayağa kalkar var mı istediğiniz annem canım babam böyle konuşur bazen dayanamayıp soruyorum bu insanlar seni okuttu mu yok(eşim çalıştı üniversite boyunca) askerde baktı mı yok(ben para gönderiyordum askerdeyken) evlendirdi mi yok(takı eşya hiç bişiy almadılar, eşimin patronunun daha fazla hakkı geçmiştir) o zaman neden bu kadar saygı sevgi diyorum napayım ailem diyor

Canım anne baba hakkı ne yapsanda ödenmez dini programlarda çok dinledim evladını bırakıp gitmiş anne baba için bile evlâd olarak sorumluluk sahibisiniz diyor hocalar üniversiteye kadar da olsa okuttu baktı karnında taşıdı biliyorum seni çok uzduler ama şükür eşin seni onlarla muhatap etmiyor bu yönden eşine helal olsun masallah ağzınizin tadını bozmasın

Çatlaklar için krem kullananiniz varmi 120tl dediler kucucuk tup daha erken diye aldiriş etmedim ama
Ben mustela çatlak öncesi krem kullanıyorum sonucu Doğum sonrası göreceğiz canım. İyi mi kötü mü bilmiyorum dermatoloji doktorum onu önerdi. Ve ekledi eğer genetik yatkınlığın varsa ne kullanırsan kullan çatlaklardan kaçış yok diye

Valla yanlis anlama ama tek olmadigima sevindim. En azindan normal bisi oldugunu gormus oldum. Yormayalim kendimizi madem. Vaktinde gelsin bebisler insallah
Korkmayın arkadasimin eşi aşağıda idi zamanına sezeryanla doğurdu yorulmayin ağır kaldırmayın Allahim korusun meleklerimizi zamanında gelecek kuzular inşallah Dido44 Dido44

Ben mustela çatlak öncesi krem kullanıyorum sonucu Doğum sonrası göreceğiz canım. İyi mi kötü mü bilmiyorum dermatoloji doktorum onu önerdi. Ve ekledi eğer genetik yatkınlığın varsa ne kullanırsan kullan çatlaklardan kaçış yok diye
Aynen öyleymiş canım. Ten esnekse, nemliyse daha az çatlıyor. Bazı insanlar 3-5 kg alsa bile çatlağı olur mesela

Keşke canım yaa
Annem 60 kg yapmış, memlekette. Otobüse vereyim al dedi ama Otogar uzak bize, araba da hala serviste. Nasip olmadı Anamın aşuresi. Yarın bi arkadaşımın annesi yapacak inş o davet etti bakalım, çağlayanla kadar yemek istiyorum :))
Hangi ildesin

Maşallah teyzeme Allah kabul etsin

Mustele iyi bi krem inşallah faydasini gorursun canim dogru demiş doktor herkezde herşey ayni etki yapmiyor bazi şeylerin önüne ilaçta geçemiyor ama kötünün iyisi diyerek nekadar az yirtilirsak okadar iyi :KK70:

Arkadaşlar moralim çok bozuk...

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :(

Moralim çok bozuk! Şimdiye kadar 6-7 kilo aldım, belki ondan böyle oldum. Şişkinliği gebelikte normal sanıyordum meğer değilmiş. Aranızda böyle olan varsa uyarmış olayım. Şimdi biraz araştırdım da sıkıntılı bi durummuş okuduklarıma göre..

Ne olur bana ve bebeğime dua edin, sağ sağlim kucağımıza alalım.. Şu an çok kötü durumdayım.. Buradan başka bi yere yazıp derdimi anlatamıyorum..

Arkadaşlar affınıza sığınarak sütyen seçimi hakkında bilgi istiyorum. Normalde göğüslerim küçüktü 75 destekli kullanıyordum. Hamileliğimin ilk üç ayında baya büyüyüp ağrıdılar. Şuan ağrı bitti ama büyüme ufak ufak devam ediyor ve sütyenlere sığamıyorum. Desteksiz alıp beden mi büyütsem acaba. Sizde durumlar nasıl lohusa sütyeni almak İçin erken değilmi şuan. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :KK43:

Moralim çok bozuk! Şimdiye kadar 6-7 kilo aldım, belki ondan böyle oldum. Şişkinliği gebelikte normal sanıyordum meğer değilmiş. Aranızda böyle olan varsa uyarmış olayım. Şimdi biraz araştırdım da sıkıntılı bi durummuş okuduklarıma göre..

Ne olur bana ve bebeğime dua edin, sağ sağlim kucağımıza alalım.. Şu an çok kötü durumdayım.. Buradan başka bi yere yazıp derdimi anlatamıyorum..
Benim ilk gebeliğim cahilliğim had Safhada yani bilgim yok. Ama çok öemli bişey olsa yarına bekletmezdiler diye düşünüyorum. Sıkıntı yapma ödem olabilecek birşey. Ama ishal hakkında bilgim yok. Allah yardımcın olsun.

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :KK43:

Tansiyon takip altıns alınacak tuzdan uzak duracaksın ilk gebeliğimde yaşadım
İdrar tahlili, ürik asit gibi testler yapılacak

Daha birsey belli degil sikma canini yarin olsun hayrolsun insallah

Merhana hanımlar tekrar. Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba :KK43:
Geçmiş olsun canım. Umarım sorun yoktur. İyi düşün :dua:

Canım seni çok iyi anlıyorum bizim ayrıntılıda beyinde 2 taraflı kist çıktı tek taraflıyı dr söylemiyormuş ama çift taraflı olunca biraz tedirgin oldu biz de tabi şok arastır kurcala oku vs bi degerin sınıra yakın oldugunu gördük daha d korktuk dr gittik tekrar su an sorun yok takip edicez dedi epey kendime gelemedim ama şu an duadan baska yapacak bişey yok stres yapıp da bi şüpheyle saglıklı kuzumuza da kendimize de bu süreci zehir etmek nafile Allah korusun bi sorun varsa doğunca elimizden geleni yapıcaz elbet şimdilik tek elimizden gelen sabır dua gerisi Rabbime kalmış
Kardeşime de beyinde iki taraflı kist var demişler olabiliyormuş şimdi 4 yaşında zehir gibi maşallah.

oozzee oozzee canim oncelikle sakin ol ve stres yapma bebeklerimize en buyuk zarar stres doktorum bunu hep soyler bana. Odem hamilelikte pekcok kisinin basina gelen bir durum hemen en kotuyu dusunme ortada bisey yokken. Ve internetten arastirma yapma basimiz agrisa kanser diye yaziyor nette bos yere streslere giriyoruz

Back
X