2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay belki de ya, tam sipa gercekten basi asagida oldugu icin baya baski da yapiyor. Insallah doner. Bu arada doktor bana is yapma dedi. Eve bir yardimci tutarsin dedi, canima minnet:ıslık::temizlik:
Belkide bu işaret sana senin sipa annem yorulmasin diye takla atip attigi yerde kalmiştir oh gelsin yardimcilar doktora birdaha söyle deseydin :KK71:kiz istedi gibi dolansin oralar onun mekani karişmayin işine o işini bilir :21::KK70::KK71:

Canim bebisin kafasi asagida gorunuyor su an. Erken dogum riskin yok acilman yok dedi. Haftaya tekrar bakacak insallah. Bebisler boyle donebiliyorlarmis, sonra tekrardan normalde donebiliyorlarmis. Bakalim oglum insallah erken gelmeye kalkmaz. o_O
Canım öncelikle gecmiş olsun benimde bebegimin nası aşağıda açılma yok çok şükür arada baskı yapıyor özellikle sabahları uayndigimda ve fazla yürüdüğünde oluyor bol su ve dinlenmek en iyi çözüm

Oğlundan ilk olacak benim bebeğim nasipse, canım evime almam onları eşimde biliyor evimde tek bir liralık hakları yok iş yerinden aldığım tazminatımla, birikmiş paramla aldım eşyalarımı yeri geldi eşimden daha fazla masraf ettim, hastaneye gelip görebilirler bebeği ama evime gelemezler dedim sonrasında da 6-7 aylık olduğunda arabayla götürürsün ben arabada beklerim de çıkarır yarım saat gösterir gelirsin bebeği dedim eşimde kabul etti, kinci olduğumu düşünmüyorum ama nişanda koptu iplerimiz üzerinden 2 sene geçti en azından evlendikten sonra biz ettik sen etme barışalım deselerdi ben kabul ederdim ama kuyrukları hala dik
Kimisi oyle oluyor malesefki burnu havada geri vites yapsa burunlari düşer :KK70: sen iyi olda kocanla gerisi önemli degil herşey kocada bitiyor

Kimisi oyle oluyor malesefki burnu havada geri vites yapsa burunlari düşer :KK70: sen iyi olda kocanla gerisi önemli degil herşey kocada bitiyor
Eşim çok iyidir beni el üstünde tutar ama bazen onu da anlayamıyorum o görüşüyor tabiki ailesiyle ama el etek öpüyor telefonda konuşuyorken bile ayağa kalkar var mı istediğiniz annem canım babam böyle konuşur bazen dayanamayıp soruyorum bu insanlar seni okuttu mu yok(eşim çalıştı üniversite boyunca) askerde baktı mı yok(ben para gönderiyordum askerdeyken) evlendirdi mi yok(takı eşya hiç bişiy almadılar, eşimin patronunun daha fazla hakkı geçmiştir) o zaman neden bu kadar saygı sevgi diyorum napayım ailem diyor

Bi de ben deneyimli annelere sorayım şu göbeğimizden başlayıp genital bölgemize kadar uzayan gebelik çizgimiz Doğum yapınca geçiyor mu hep böyle mi kalacak
benim geçmişti tamamen, şuan da daha oluşmadı canım

Ya kızlar benim aşure ile imtihanim var dün yaptım komşulara verdim kalan evde ve ben devamlı aşure yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi :kk77::KK47:
ya gözüm dönüyor aşure istiyorum, hiç yapıp getiren olmadı. Geçen yıl yapmıştım bu yıl gözüm yemiyor. Bugün 7 saat üst üste dersim vardı, 4 ü için 3 kat inip inip çıktım, eve leşim geliyor resmen

Çatlaklar için krem kullananiniz varmi 120tl dediler kucucuk tup daha erken diye aldiriş etmedim ama
canım ben yağ kullanıyorum yeni başladım Çünkü 1 haftadır kaşınıyorum. İlk oğlumda da aynı yağı kullandım, tek bir çatlağım Yok maşallah :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
Eşim çok iyidir beni el üstünde tutar ama bazen onu da anlayamıyorum o görüşüyor tabiki ailesiyle ama el etek öpüyor telefonda konuşuyorken bile ayağa kalkar var mı istediğiniz annem canım babam böyle konuşur bazen dayanamayıp soruyorum bu insanlar seni okuttu mu yok(eşim çalıştı üniversite boyunca) askerde baktı mı yok(ben para gönderiyordum askerdeyken) evlendirdi mi yok(takı eşya hiç bişiy almadılar, eşimin patronunun daha fazla hakkı geçmiştir) o zaman neden bu kadar saygı sevgi diyorum napayım ailem diyor
Aman sen sen ol kuzum ailesi hakkinda iyi veya kötü bisey deme erkekler biriktirip biriktirip hakli veya haksiz olman önemli degil sonra dolup sana patliyorlar ne güzel sana düşkün bi eşin var birak o naparsa yapsin ister ayakta konussun ister gorussun iyi kotu bisey deme senin adina sevindim eşin aile ilişkilerini birbirine kariştirmamiş kimi erkek ailesi afedersin agzina sıcsa ailem yapacak bisey yok der evde baş köşeye oturtururdu

ya gözüm dönüyor aşure istiyorum, hiç yapıp getiren olmadı. Geçen yıl yapmıştım bu yıl gözüm yemiyor. Bugün 7 saat üst üste dersim vardı, 4 ü için 3 kat inip inip çıktım, eve leşim geliyor resmen

canım ben yağ kullanıyorum yeni başladım Çünkü 1 haftadır kaşınıyorum. İlk oğlumda da aynı yağı kullandım, tek bir çatlağım Yok maşallah :))
Aaa tesekurler canim benim bacaklar çatliyor ben anlamadim şişen karnim bacaklara ne oluyorsa nasipleneyim dedi herhalde inşallah iyi gelir banada

Aman sen sen ol kuzum ailesi hakkinda iyi veya kötü bisey deme erkekler biriktirip biriktirip hakli veya haksiz olman önemli degil sonra dolup sana patliyorlar ne güzel sana düşkün bi eşin var birak o naparsa yapsin ister ayakta konussun ister gorussun iyi kotu bisey deme senin adina sevindim eşin aile ilişkilerini birbirine kariştirmamiş kimi erkek ailesi afedersin agzina sıcsa ailem yapacak bisey yok der evde baş köşeye oturtururdu
Haklısın canım gerçekten öyleler benim ailem eşime bu kadar çektirmiş olsaydı herhalde ben mesefemi koyardım ailemle eşime saygı duymuyorlar diyerek ama erkekler bunu yapamıyor malesef

T tanem-tane20
Lierac phytolastıl gel kullanıyorum canım. Burada bir arkadaş tavsiye etmişti. Araştırdım , iyiymiş . Kullanıyorum , memnunum.
[/QUOTE]
Evet kuzum biliyorum o kremi 120tl dediler eczanede bende almamiştim daha erken diye artik birşeyler kullanma zamanlari geldi galiba kaşiniyorum sabaha kadar :63:

Haklısın canım gerçekten öyleler benim ailem eşime bu kadar çektirmiş olsaydı herhalde ben mesefemi koyardım ailemle eşime saygı duymuyorlar diyerek ama erkekler bunu yapamıyor malesef
Evet onlar kendilerini hep bizden üstün görüyorlar nekadar eşitlik var denilsede olmuyor o yüzden erkekler bunu yapamiyor erkek hanimina bagirip sustura biliyor ama kadinda ben gormedim gucunden kuvvetinden sanirsam aslan kesiliyorlar yaratilişlarinda var

Belkide bu işaret sana senin sipa annem yorulmasin diye takla atip attigi yerde kalmiştir oh gelsin yardimcilar doktora birdaha söyle deseydin :KK71:kiz istedi gibi dolansin oralar onun mekani karişmayin işine o işini bilir :21::KK70::KK71:
Hahahahah gerisi kocamin isi artik :halay::halay: ay erken dogmasin da ne yapiyorsa yapsin icerilerde:dua::KK45:

Okul bana da cok agır geliyor persembe.7 Saat ders artı nöbet in çık in çık bi de öğleciyim 7de evde oluyorum esim yapıyor bazen yemek şu doğum izni gelse çok yoruluyorum şimdiden

Canım öncelikle gecmiş olsun benimde bebegimin nası aşağıda açılma yok çok şükür arada baskı yapıyor özellikle sabahları uayndigimda ve fazla yürüdüğünde oluyor bol su ve dinlenmek en iyi çözüm
Valla yanlis anlama ama tek olmadigima sevindim. En azindan normal bisi oldugunu gormus oldum. Yormayalim kendimizi madem. Vaktinde gelsin bebisler insallah

Oğlundan ilk olacak benim bebeğim nasipse, canım evime almam onları eşimde biliyor evimde tek bir liralık hakları yok iş yerinden aldığım tazminatımla, birikmiş paramla aldım eşyalarımı yeri geldi eşimden daha fazla masraf ettim, hastaneye gelip görebilirler bebeği ama evime gelemezler dedim sonrasında da 6-7 aylık olduğunda arabayla götürürsün ben arabada beklerim de çıkarır yarım saat gösterir gelirsin bebeği dedim eşimde kabul etti, kinci olduğumu düşünmüyorum ama nişanda koptu iplerimiz üzerinden 2 sene geçti en azından evlendikten sonra biz ettik sen etme barışalım deselerdi ben kabul ederdim ama kuyrukları hala dik
Benden sana minicik tavsiye eğer bebeği görmelerine izin vereceksen sen de o ortamda bulun. Görüşmediğin kişilere babası ile birlikte olsa çocuk gönderme canım

Kendi Dr unla konuştuğunda daha rahat edersin cnm muhtemelen ilk etapta bende çok okudum araştırdım üzüldüm ama arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar benide sende gönlünü ferah tut
Evet saolun ama aklımdan çıkmıyor. Kesin kötü birşey denmiyor ama güzel şeyler duymayı beklerken böyle birşey duymak şok etkisi yarattı. Sürekli ağlayasıö geliyor tutuyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum. Yarın doktorla görüşücem ne dicek bilmiyorum ama skıntı yok desede işte gönlümüz hep tedirgin :( yinede çok saolun. Bir gelişme olırsa benide etiketlerseniz haberdar olmak isterim..

Evet saolun ama aklımdan çıkmıyor. Kesin kötü birşey denmiyor ama güzel şeyler duymayı beklerken böyle birşey duymak şok etkisi yarattı. Sürekli ağlayasıö geliyor tutuyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum. Yarın doktorla görüşücem ne dicek bilmiyorum ama skıntı yok desede işte gönlümüz hep tedirgin :KK43: yinede çok saolun. Bir gelişme olırsa benide etiketlerseniz haberdar olmak isterim..
Canım seni çok iyi anlıyorum bizim ayrıntılıda beyinde 2 taraflı kist çıktı tek taraflıyı dr söylemiyormuş ama çift taraflı olunca biraz tedirgin oldu biz de tabi şok arastır kurcala oku vs bi degerin sınıra yakın oldugunu gördük daha d korktuk dr gittik tekrar su an sorun yok takip edicez dedi epey kendime gelemedim ama şu an duadan baska yapacak bişey yok stres yapıp da bi şüpheyle saglıklı kuzumuza da kendimize de bu süreci zehir etmek nafile Allah korusun bi sorun varsa doğunca elimizden geleni yapıcaz elbet şimdilik tek elimizden gelen sabır dua gerisi Rabbime kalmış

Son düzenleme:
Valla yanlis anlama ama tek olmadigima sevindim. En azindan normal bisi oldugunu gormus oldum. Yormayalim kendimizi madem. Vaktinde gelsin bebisler insallah
Yok kuzum ben burdaki herkesin samimiyetinden eminim yanlıs anlaşılan birşey yok yanlız olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı ben sakin bi gün geçirdiğimde birseyim yok ama biraz fazladan yuruyim yada bi çömelip kalkiym afedersiniz direk vajinama baskı oluyor biraz istirahate geciyor sende dikkat et sağlıkla doğurucaz hep beraber:)

Aaa tesekurler canim benim bacaklar çatliyor ben anlamadim şişen karnim bacaklara ne oluyorsa nasipleneyim dedi herhalde inşallah iyi gelir banada
öyle canım kiminin poposu, kiminin göğsü, kiminin bacakları. Sen nemli tut

zaten yapabilseydi ailesi bukadar uzatamazdı bence canım

Evet kuzum biliyorum o kremi 120tl dediler eczanede bende almamiştim daha erken diye artik birşeyler kullanma zamanlari geldi galiba kaşiniyorum sabaha kadar :63:[/QUOTE] aman tırnakla kaşıma canım, okşar gibi ;) yoksa çatlaklar artar diye duymuştum

Okul bana da cok agır geliyor persembe.7 Saat ders artı nöbet in çık in çık bi de öğleciyim 7de evde oluyorum esim yapıyor bazen yemek şu doğum izni gelse çok yoruluyorum şimdiden
keşke nöbeti en yoğun gününe kpymasalardı canım ya, ben nöbet tutmuyorum artık. Hatta bi arkadaşa söyledim. 7 haftalık hamile, doktorundan rica etti rapor aldı sakıncalı diye , o da tutmuyor .

Back
X