2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay canım ya :) uyuyorlar mı acaba toplanıp benimkinin de sesi kesiliyor toplandığında :) nefes alınmıyor cidden son ayları nasıl getircez bakalm

Belki de uyuyolardır. O acı bile orda olduğunu hissettiriyo ya çok mutlu oluyorum yaa :) şimdi hala alanları geniş ama son aylar daralınca daha zor olcakmış. Olsun, kurban olurum ona ben

Aaa kasılma mıymış o bunu öğrendiğim iyi oldu. Bende de nadir oluyor şu an. Sıklaşırsa sorarım doktoruma

Hanımlar n11 den unı baby pamuk mendıl sıparısı verdık ındırım kuponu vardı 36 paket 216 Tl
Sızce nasıl?
Bırde tansıyon cıhazı da sıparıs ettık

Medela yi tek geçerim...

kizlar kaç gündür aynısını yaşıyorum
sizce normal mi? karnım sertleşiyor.
Ben de 3 gündür karın sertligi yasiyorum. Ozellikle is yerinde ayaktayken karnimda genel bir siskinlik,huzursuzluk oluyor.Oturunca sıkıntı yok. Hatta bazen dik durmaya calistgmda veya esnedgmde icten yirtiliyormus gibi bir his oluyor.Sanirim buyuyorlar yer acmaya calisiyorlar diye dusunmeye calisiyorum:)

post: 57412611, member: 494600"]Canım yanılmıyorsam o dediğin kasılma oluyor yoruldugun yada stres yaptıgın zamanlarda mi oluyor?[/QUOTE]
Ya öyle mi, çok dikkat etmedim de normalde oluyor sanki , takip edeyim bundan sonra o zaman ne kadar oluyor ne zaman oluyor diye

Süt sağma makinası almak şart mı canım
çalışmıyorsan bence değil canım. Bazen mastit oluyor insan, göğüste süt birikiyor ozaman da işe yarıyor. Ama sıcak bi duş alıp elle sağan da var rahatlayacak kadar.. yani zamana bırakılabilir bence

bende de hedıye prrıma var bıtane kucuk bı paket hastane cantama onu koyucam kullanıcam yınede 2 3 gunde bıter zaten sonra sleepyle devam etmeyı dusunuyorum acıkcası
canım genelde bez değişikliği de pişiğe neden olur, bir de primadaki bi maddenin çocukların teninde bağımlılık gibi bişi yaptığını okumuştum. Başka beze geçildiğinde pişik olmasının en büyük nedeni o. Millet geri dönsün diye yzıyordu. Doğru mu bilmem ama İsrail uşağından her halt beklenir

post: 57412611, member: 494600"]Canım yanılmıyorsam o dediğin kasılma oluyor yoruldugun yada stres yaptıgın zamanlarda mi oluyor?
Ya öyle mi, çok dikkat etmedim de normalde oluyor sanki , takip edeyim bundan sonra o zaman ne kadar oluyor ne zaman oluyor diye[/QUOTE]
Canım bu vakitler ara ara olabiliyormjş ama genelde doguma dogru çok sıklasır ben ilk oglumda bilmiyırdum sürekli öyle oluyordu 35haftAda falan meger sancım baslamış

Aaa kasılma mıymış o bunu öğrendiğim iyi oldu. Bende de nadir oluyor şu an. Sıklaşırsa sorarım doktoruma
Evet canım ilk oglumda erken sıklaştı benim erken dogum atlattık arada olması normal çok sık olması pek normal degil en azından bende öyle olmuştu

Dogru olabilir uzun süre prima kullandık sonra degiştirmek istedik ama hiçbiri oglumun cildine iyi gelmedi primadaki kalitede yoktu ya sızdırdı ya tasırdı israil mallarına cok karşı olsam da adamlar yapmış primayla hiç sorun yasamadım

Ya öyle mi, çok dikkat etmedim de normalde oluyor sanki , takip edeyim bundan sonra o zaman ne kadar oluyor ne zaman oluyor diye
Canım bu vakitler ara ara olabiliyormjş ama genelde doguma dogru çok sıklasır ben ilk oglumda bilmiyırdum sürekli öyle oluyordu 35haftAda falan meger sancım baslamış[/QUOTE]
Anladım canım teşekkürler bilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…