2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

evt cnm öyle oluyor.4 saat sonra ağrı başlıyor.ben odama çıkarken yanımda biri genel anestezi olmustu gözü kapalı ağrı çekiyordu

Genel anestezi ile sok ağrı ağrı ike uyanmadim hatta hiç ağrım olmadı düzenli ağrı kesici yapıldı

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar , Bugün bir karar aldım artık gercekten seker yukleme testıyle alakalı artık konusmayacagım , birilerine iyilik yapayım derken kötü oluyorum sonunda yıne , sırf bırazdaha belgelere dayalı olarak konustugum ıcınmı nedendır bılmıyorum ama bu benı üzdü gerçekten.Birdaha bu konuda asla kımseye cevap vermem.Kimseye kesınlıkle yaptır yaptıracaksın dıye birşeyi diretmiyorum kı ben burda, yada ben doğruyu bılıyorum dıye bırsey demıyorum.Kendı adıma fıkır beyan etmıyorum soylenılenlerı doktorlar tarafından ınsanlar tarafından alıntılayıp yazıyorum resım eklıyorum sadece. Sonunda da saygısız oluyorum.Yinede bununla ılgılı son okudugum seyı paylastım, seker yuklemesı yaptırmak ıstemeyen ama acaba varmıdır dıye dusunen anneler bır blogda bır anneden okudum yınede temkınlı olmak ıstıyorum dersenız onun uyguladıgı yontemı kullanark takıp yapabılrsıniz normal babanelerımızn dedelerımızn kullandıgı seker olcum cıhazlarıyla haftada bır ac ve yemekten sonra tok ölçüp not alıp doktorunuza gosterebılırsınız.

evt cnm öyle oluyor.4 saat sonra ağrı başlıyor.ben odama çıkarken yanımda biri genel anestezi olmustu gözü kapalı ağrı çekiyordu
O inleme olmasın narkozun etkisi ile annem kixkardesim ameliyat oldu narkozun etkisi ile inlediler bende inlemism

Genel anestezi ile sok ağrı ağrı ike uyanmadim hatta hiç ağrım olmadı düzenli ağrı kesici yapıldı
benım annemde genel olmustu onun da cok agrısı olmustu ama sana demekkı onceden vermısler dırek agrı kesıcıyı önlem almıslar yukarda bı arkadasta tam tersını soyledı ama sana yaptıkları gıbı önlem alınırsa belkı daha hafıf bı gecıs olabılır gercekten arkadasım :) bakalım bız neler gorucez

Rahat geçirmene sevindim. Anestezi konusunda doktorun sıkıntı yaratmaz sanmıyorum canım. Bu sefer ben de uyumak istiyorum.

Doktora soracağım bu benim de aklıma geldi. Bir süre uyuşuksun evet ve ağrı yok. Epiduralde uyuşukluk geçtiği anda ağrı kesiciye başlanıyor. Hatta hiç duramassan iğne yapıyorlar ve bu çok rahat 12 saat götürüyor. Bu iğneyi genelde de talep edersen yapılır. İki çeşidinde de ilk 2 gece ağrı yoğun sonra azalıyor.

bızım gelınımıze morfınlı agrı kesıcı vurdular agrısı cok oldu diye fayda etmemişti otekıler kafası da güzel olmustu ama

aynen böyle oluyor cnm.ağrılar başmayınca belirli saatlerde gelip iğne yaıyorlar.serum taıklı zaten ya da onun içine birşey katıyorlar

Herkeze günaydın.gaz sancısı çekenler ve bi çözüm önerisi olan varmı. Üşütuyomuyum anlamadım gitti kıvrandırıyo

Canım ben genel anestezi ile oldum sezeryanimi ve doktorlar uyan dedikleri an uyandım bi sersemlik uyuklama durumu olmadı cok şükür tabi herkeste farklı reaksiyon verir benim deneyimim bu şekilde oldu

Bosver canim uzulme, senin bilmedigini iddia ediyorsa, kendisi dogrusunu nerden biliyormus? O okuyorsa sen de okuyorsun. Yaptirmak istemeyen yaptirmasin. Ben okudum mesajlari ama senden yana hircin bir tavir gormedim. Ben de yapilmasi yapilmamasi konusunun insanin kendi karariyla olmasi gerektigini dusunuyorum senin gibi. Herkes cocugunun bir sekilde iyiligini dusunuyor. Ben acikcasi yememe icmeme dikkat edemiyorum. Bu haldeyken de seker yuklemesi yaptirmam diyemiyorum. Ama her seyine muntazaman dikkat eden birisi yaptirmayabilir. Kendileri bilir.

Gunaydin kizlar 2. Dopplerimden ciktim ilkinde net gorunmemisti tekrar istemisti cok sukur birsey gorunmuyor bende ilk cocgumu genel anesteziyle doğurdum kusma aci vs. Hissetmedim o insanin yapisiylada alakali bazisi narkozu kusarak ogurerek atiyor veya hemen kendine gelemiyor teyzem epidural sezeryan olmustu bas agrisi cok yapti onda o da herkeste olacak birsey degil tabiki sizin ve doktorunuzun kombine karar vereceği birsey

cok sağol mesajın için arkadasım , hanı bende uzudum hırcın veya saygısız konusmadıgımı dusunuyordum ama dısardan acaba oyle mı gozukuyorum dıye aklıma takıldı , senın bunu soylemen ıyı geldı :) herkes kendı bılır bu saatten sonra degerler normal cıksa bıle sonucta gizli seker dıye de bırsey var. Bana gore bı onlemı var varken de alınmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…