- 2 Ağustos 2018
- 296
- 449
- 33
- 40
ben genelle belden uyusturmayla alakalı sunu okumustum ne kadar dogrudur bılemem tabı genel anestezı oldugunda uyandıgında bırden sok etkısıyle agıryla uyanıyormussun , belden oldugunda onun uyusuklugu bıraz daha fazla surdugu ıcın agrıların ılk zamanlarını uyusukken atlattıgın ıcın etkısı gectıgınde agrıların daha azalmıs oluyormus bır doktor yada ebe hatırlamıyorum boyle bırsey yazmış ama tabıkı ıkısınıde gecıren anne adaylarına sormak lazım oylemı gercekten dıye benım hastanemde ıstege gore genel yapmıyolar mesela
Genel anestezi ile sok ağrı ağrı ike uyanmadim hatta hiç ağrım olmadı düzenli ağrı kesici yapıldıben genelle belden uyusturmayla alakalı sunu okumustum ne kadar dogrudur bılemem tabı genel anestezı oldugunda uyandıgında bırden sok etkısıyle agıryla uyanıyormussun , belden oldugunda onun uyusuklugu bıraz daha fazla surdugu ıcın agrıların ılk zamanlarını uyusukken atlattıgın ıcın etkısı gectıgınde agrıların daha azalmıs oluyormus bır doktor yada ebe hatırlamıyorum boyle bırsey yazmış ama tabıkı ıkısınıde gecıren anne adaylarına sormak lazım oylemı gercekten dıye benım hastanemde ıstege gore genel yapmıyolar mesela
O inleme olmasın narkozun etkisi ile annem kixkardesim ameliyat oldu narkozun etkisi ile inlediler bende inlemismevt cnm öyle oluyor.4 saat sonra ağrı başlıyor.ben odama çıkarken yanımda biri genel anestezi olmustu gözü kapalı ağrı çekiyordu
benım annemde genel olmustu onun da cok agrısı olmustu ama sana demekkı onceden vermısler dırek agrı kesıcıyı önlem almıslar yukarda bı arkadasta tam tersını soyledı ama sana yaptıkları gıbı önlem alınırsa belkı daha hafıf bı gecıs olabılır gercekten arkadasım :) bakalım bız neler gorucezGenel anestezi ile sok ağrı ağrı ike uyanmadim hatta hiç ağrım olmadı düzenli ağrı kesici yapıldı
O inleme olmasın narkozun etkisi ile annem kixkardesim ameliyat oldu narkozun etkisi ile inlediler bende inlemism
Rahat geçirmene sevindim. Anestezi konusunda doktorun sıkıntı yaratmaz sanmıyorum canım. Bu sefer ben de uyumak istiyorum.Ben ilk doğumu genel anestezi ile sezeryan oldun hiçbir sıkıntım olmadı baş ağrısı mide bulantısı gibi
Uyutulmazsam sanki rahat edemeyeceğim gibi geliyor olsun bitsin ve Allah'ın izniyle Bebiş ile çıkalım istedim halada öyle istiyorum inşallah Dr geneli kabul eder yoksa benim için çok stresli bir doğum olacak
Doktora soracağım bu benim de aklıma geldi. Bir süre uyuşuksun evet ve ağrı yok. Epiduralde uyuşukluk geçtiği anda ağrı kesiciye başlanıyor. Hatta hiç duramassan iğne yapıyorlar ve bu çok rahat 12 saat götürüyor. Bu iğneyi genelde de talep edersen yapılır. İki çeşidinde de ilk 2 gece ağrı yoğun sonra azalıyor.ben genelle belden uyusturmayla alakalı sunu okumustum ne kadar dogrudur bılemem tabı genel anestezı oldugunda uyandıgında bırden sok etkısıyle agıryla uyanıyormussun , belden oldugunda onun uyusuklugu bıraz daha fazla surdugu ıcın agrıların ılk zamanlarını uyusukken atlattıgın ıcın etkısı gectıgınde agrıların daha azalmıs oluyormus bır doktor yada ebe hatırlamıyorum boyle bırsey yazmış ama tabıkı ıkısınıde gecıren anne adaylarına sormak lazım oylemı gercekten dıye benım hastanemde ıstege gore genel yapmıyolar mesela
merhaba ben de lansinoh kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. avent kullanan arkadaşım da memnundu ama ikili olunca yarısı kadar sürede sağılıyor.Lansinoh da çok iyi diyorlar. Zaten indirim bulamazsam lansinoh alıcam sanırım. Kardeşim de var, ben kullanamazsam o kullanır
bızım gelınımıze morfınlı agrı kesıcı vurdular agrısı cok oldu diye fayda etmemişti otekıler kafası da güzel olmustu amaDoktora soracağım bu benim de aklıma geldi. Bir süre uyuşuksun evet ve ağrı yok. Epiduralde uyuşukluk geçtiği anda ağrı kesiciye başlanıyor. Hatta hiç duramassan iğne yapıyorlar ve bu çok rahat 12 saat götürüyor. Bu iğneyi genelde de talep edersen yapılır. İki çeşidinde de ilk 2 gece ağrı yoğun sonra azalıyor.
Doktora soracağım bu benim de aklıma geldi. Bir süre uyuşuksun evet ve ağrı yok. Epiduralde uyuşukluk geçtiği anda ağrı kesiciye başlanıyor. Hatta hiç duramassan iğne yapıyorlar ve bu çok rahat 12 saat götürüyor. Bu iğneyi genelde de talep edersen yapılır. İki çeşidinde de ilk 2 gece ağrı yoğun sonra azalıyor.
Canım ben genel anestezi ile oldum sezeryanimi ve doktorlar uyan dedikleri an uyandım bi sersemlik uyuklama durumu olmadı cok şükür tabi herkeste farklı reaksiyon verir benim deneyimim bu şekilde olduGünaydın güzel anneler
Tecrübeli annelere sormak isiyorum benim ilk doğumum epidural- spinal sezaryen idi
2.doğumu genel anestezi düşünüyorum bu şekilde doğum yapanlar fikirlerinizi paylaşır mısınız? Kişiden kişiye değişir tabiki ama kendinize gelmeniz uzun sürdü mü? Semptomlar var mıydı odaya çıkınca
Teşekkürler :)
Yeni annelerin aklında soru işareti olmasın epidural anestezi ile ilgili sıkıntı yaşamadım doğum sonrası da ne mide bulantısı ne baş ağrısı
değiştirmek istemem bambaşka bir sebepten kaynaklanıyor.
Bosver canim uzulme, senin bilmedigini iddia ediyorsa, kendisi dogrusunu nerden biliyormus? O okuyorsa sen de okuyorsun. Yaptirmak istemeyen yaptirmasin. Ben okudum mesajlari ama senden yana hircin bir tavir gormedim. Ben de yapilmasi yapilmamasi konusunun insanin kendi karariyla olmasi gerektigini dusunuyorum senin gibi. Herkes cocugunun bir sekilde iyiligini dusunuyor. Ben acikcasi yememe icmeme dikkat edemiyorum. Bu haldeyken de seker yuklemesi yaptirmam diyemiyorum. Ama her seyine muntazaman dikkat eden birisi yaptirmayabilir. Kendileri bilir.Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar , Bugün bir karar aldım artık gercekten seker yukleme testıyle alakalı artık konusmayacagım , birilerine iyilik yapayım derken kötü oluyorum sonunda yıne , sırf bırazdaha belgelere dayalı olarak konustugum ıcınmı nedendır bılmıyorum ama bu benı üzdü gerçekten.Birdaha bu konuda asla kımseye cevap vermem.Kimseye kesınlıkle yaptır yaptıracaksın dıye birşeyi diretmiyorum kı ben burda, yada ben doğruyu bılıyorum dıye bırsey demıyorum.Kendı adıma fıkır beyan etmıyorum soylenılenlerı doktorlar tarafından ınsanlar tarafından alıntılayıp yazıyorum resım eklıyorum sadece. Sonunda da saygısız oluyorum.Yinede bununla ılgılı son okudugum seyı paylastım, seker yuklemesı yaptırmak ıstemeyen ama acaba varmıdır dıye dusunen anneler bır blogda bır anneden okudum yınede temkınlı olmak ıstıyorum dersenız onun uyguladıgı yontemı kullanark takıp yapabılrsıniz normal babanelerımızn dedelerımızn kullandıgı seker olcum cıhazlarıyla haftada bır ac ve yemekten sonra tok ölçüp not alıp doktorunuza gosterebılırsınız.
150Tl nerdekı fıyat nezmandır takıp edıyorum 24lusu 170-180 TlKuzum birgunde 150tlden 216 cikinca inecek gibi sanki karar senin yine ama
cok sağol mesajın için arkadasım , hanı bende uzudum hırcın veya saygısız konusmadıgımı dusunuyordum ama dısardan acaba oyle mı gozukuyorum dıye aklıma takıldı , senın bunu soylemen ıyı geldı :) herkes kendı bılır bu saatten sonra degerler normal cıksa bıle sonucta gizli seker dıye de bırsey var. Bana gore bı onlemı var varken de alınmalı :)Bosver canim uzulme, senin bilmedigini iddia ediyorsa, kendisi dogrusunu nerden biliyormus? O okuyorsa sen de okuyorsun. Yaptirmak istemeyen yaptirmasin. Ben okudum mesajlari ama senden yana hircin bir tavir gormedim. Ben de yapilmasi yapilmamasi konusunun insanin kendi karariyla olmasi gerektigini dusunuyorum senin gibi. Herkes cocugunun bir sekilde iyiligini dusunuyor. Ben acikcasi yememe icmeme dikkat edemiyorum. Bu haldeyken de seker yuklemesi yaptirmam diyemiyorum. Ama her seyine muntazaman dikkat eden birisi yaptirmayabilir. Kendileri bilir.
merhaba ben de lansinoh kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. avent kullanan arkadaşım da memnundu ama ikili olunca yarısı kadar sürede sağılıyor.
Denizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba150Tl nerdekı fıyat nezmandır takıp edıyorum 24lusu 170-180 Tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?