2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın
havalardan ben de nasibimi almış durumdayım. burnum tıkanmış nefes alamıyorum ve içim üşüyor

hayirli cumalar arkadaslar:) uzun zamandir yazamiyorum is ve cocuktan dolayi ama takip ediyorum :) kilom 75olmus @Ytmz

Günaydın güzel anneler
Tecrübeli annelere sormak isiyorum benim ilk doğumum epidural- spinal sezaryen idi
2.doğumu genel anestezi düşünüyorum bu şekilde doğum yapanlar fikirlerinizi paylaşır mısınız? Kişiden kişiye değişir tabiki ama kendinize gelmeniz uzun sürdü mü? Semptomlar var mıydı odaya çıkınca

Teşekkürler :)

Yeni annelerin aklında soru işareti olmasın epidural anestezi ile ilgili sıkıntı yaşamadım doğum sonrası da ne mide bulantısı ne baş ağrısı
değiştirmek istemem bambaşka bir sebepten kaynaklanıyor.

Ben ilk doğumu genel anestezi ile sezeryan oldun hiçbir sıkıntım olmadı baş ağrısı mide bulantısı gibi

Uyutulmazsam sanki rahat edemeyeceğim gibi geliyor olsun bitsin ve Allah'ın izniyle Bebiş ile çıkalım istedim halada öyle istiyorum inşallah Dr geneli kabul eder yoksa benim için çok stresli bir doğum olacak

evet canım bende okudum slleoy turk yapımı ve gercekten zararlı hıcbır etken yokmus ıcınde , benım yegenımde de 2 3 aydan sonra sleppye gectı rahat oldu gecıs donemı kı ben sadece hastaneden eve gelene kadar kullanırım dedım evdekı paket 36 lıymıs baya kucuk hemencecık bıter hem dıyorum

İlk doğumda doktorum Sezaryen sonrası baş agrısını önlemek,anestezinin etkisini çabuk atmak için içebildiğin kadar sade nescafe iç ve bitter çikolata ye demişti şükür sorun yaşamadım aklınızda bulunsun

Hanımlar n11 den unı baby pamuk mendıl sıparısı verdık ındırım kuponu vardı 36 paket 216 Tl
Sızce nasıl?
Bırde tansıyon cıhazı da sıparıs ettık
En yuksek fiyatta suan 36 lisi 150 tl di biraz daha bekle kuzum ben esime cok dedim
Alalim kurur diye aldirmadi suan 216tl oldu en tuksekte suanki fiyati

birde omuzlarım çok ağrıdı.doğumda soğukta klaınca mı artık bilmiyorum.haziranın sıcagında adana da omuzlarım ısınsın diye ölüyordum

ben genelle belden uyusturmayla alakalı sunu okumustum ne kadar dogrudur bılemem tabı genel anestezı oldugunda uyandıgında bırden sok etkısıyle agıryla uyanıyormussun , belden oldugunda onun uyusuklugu bıraz daha fazla surdugu ıcın agrıların ılk zamanlarını uyusukken atlattıgın ıcın etkısı gectıgınde agrıların daha azalmıs oluyormus bır doktor yada ebe hatırlamıyorum boyle bırsey yazmış ama tabıkı ıkısınıde gecıren anne adaylarına sormak lazım oylemı gercekten dıye benım hastanemde ıstege gore genel yapmıyolar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…