Netten bı bakım csnım kazık yenek ıstemem tabıDenizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten bı bakım csnım kazık yenek ıstemem tabıDenizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba
Dedıgın gıbı acılısa ozel ındırımmiş netten baktım 24lu paketi 185 Tl .. bu gıdısle yenı magazada acılmaz vıbı ortalıgın durumu berbatDenizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba
Fiyatlar ne olur bilemem ama yukselirsede hakkina girmek istemem nasil istiyorsan oyle yapNetten bı bakım csnım kazık yenek ıstemem tabı![]()
Olabilir kuzum olmadi siparis ver ama nacizane fikrim İnsan fiyat takibi yaparken kaclisi kacti fiyati diye akilda kalici olamayabiliyor adet fiyatı aklinda tuttugun zaman daha iyi oluyor hesaplamasi kolay oluyor yuksekmi dusukmu daha kolay saptanabiliyorDedıgın gıbı acılısa ozel ındırımmiş netten baktım 24lu paketi 185 Tl .. bu gıdısle yenı magazada acılmaz vıbı ortalıgın durumu berbat
yok suan baya pahalı ıslak mendıller ama ılk etap da 12 lı almak sadece daha mantıklı gıbı , hem kurumaması vs hemde bebıs ne reaksıyon gosterecek oda var 12 lı lerı trendyolda 80 dı suan 85 90 fln olmus butıge gore degısıyor , trendyolde 36 lısı suan 306 tlNetten bı bakım csnım kazık yenek ıstemem tabı![]()
Canim ben kullaniyorum folik asidi biraktigimdan beri hergun. Doguma kadar da devam dedi doktorum. Valla kilo etkisini bilmiyorum simdiye kadar 6.7 kg falan aldim ilactan mi kendimden mi bilmiyorum onuHayırlı cumalar aranızda i mom kullanan var mı hergün mü içiyorsunuz ve kilo yaptı mı? Bir de karnınızı daha aşağıda hissediyor musunuz?
Günaydın hayırlı cumalar herkese,
Arkadaşlar benim bir süredir göğüs ve karnimda kaşıntı oluyor özellikle göğüs tarafında sinek ısırır gibi ısırık ve kaşıntı var.
Üçüncü aydan beri düzenli nemlendirici kullanıyorum.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullaniyorum sirayla, Sebamed kremle birlikte ama hiç faydası olmadı yine catliycam galiba da kaşıntı uyumuyor ki.
Sabah bir susam yağı sürdüm o ferahlatti bir.
Siz de durumlar nasıl?
Benimde göğüste çatlak var canım. Çok kasiniyo bazen diyorum kasi gitsin ne tutuyon kendiniGünaydın hayırlı cumalar herkese,
Arkadaşlar benim bir süredir göğüs ve karnimda kaşıntı oluyor özellikle göğüs tarafında sinek ısırır gibi ısırık ve kaşıntı var.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullaniyorum sirayla, Sebamed kremle birlikte ama hiç faydası olmadı yine catliycam galiba da kaşıntı uyumuyor ki.
Siz de durumlar nasıl?
Benimde ara ara karnim kasiniyor ama malesef duzenli bisey kullanamiyorum. İsten yorgun argin gelince useniyorum cogu zaman hemen yemek ev toplama va islerine dalinca. Ara ara hindistan cevizi yagi ve bio oil kullaniyorumGünaydın hayırlı cumalar herkese,
Siz de durumlar nasıl?
Hayırlı cumalar aranızda i mom kullanan var mı hergün mü içiyorsunuz ve kilo yaptı mı? Bir de karnınızı daha aşağıda hissediyor musunuz?
Ben kullanıyorum kilo alinuyor tabiki ama imomdan mi bilmiyorum karnim normal bebek kafasi aşağıdaymış bugun ogrendimHayırlı cumalar aranızda i mom kullanan var mı hergün mü içiyorsunuz ve kilo yaptı mı? Bir de karnınızı daha aşağıda hissediyor musunuz?
ben genelde badem suruyorum , arada hndıstan cevizi karısık, ben de korktum ama öyle bi etkısı olmadı bendeBen daha yeni kullanmaya başladım o da kaşıntı başladı diye. Ki bi de kuru ciltliyimşimdilik sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum. Teyzem badem yağı kullanmış zamanında, bi normal bi sezaryen doğumu var. Bi tane bile çizik yok. Badem yağı da kıllandırır diye korkutuyo beni
Ağrı kesici hep gidiyor evet epidurali deneyimledim genel anesteziden sonrası nasıl merak ediyorumaynen böyle oluyor cnm.ağrılar başmayınca belirli saatlerde gelip iğne yaıyorlar.serum taıklı zaten ya da onun içine birşey katıyorlar
Çok rahat olmuş harika :) Bu seferde mi genel isteyeceksin canımCanım ben genel anestezi ile oldum sezeryanimi ve doktorlar uyan dedikleri an uyandım bi sersemlik uyuklama durumu olmadı cok şükür tabi herkeste farklı reaksiyon verir benim deneyimim bu şekilde oldu
Kasinti bendede oluyor normalbence sonucta karinlar buyudu gorunurde catlak yok ama kimiside simdi anlamazsin dogumdan gel catlak olusup olusmadi ozaman daha cok belli diyorBen daha yeni kullanmaya başladım o da kaşıntı başladı diye. Ki bi de kuru ciltliyimşimdilik sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum. Teyzem badem yağı kullanmış zamanında, bi normal bi sezaryen doğumu var. Bi tane bile çizik yok. Badem yağı da kıllandırır diye korkutuyo beni
Agızları kapalıya pek kuruyacagınu dusunmuyırum hemen bıterde zaten ıcınde 40ar tane var .. ay ne hale geldık boyle bılmem tanesıne 6Tl verıyoz pahallı ama napalımyok suan baya pahalı ıslak mendıller ama ılk etap da 12 lı almak sadece daha mantıklı gıbı , hem kurumaması vs hemde bebıs ne reaksıyon gosterecek oda var 12 lı lerı trendyolda 80 dı suan 85 90 fln olmus butıge gore degısıyor , trendyolde 36 lısı suan 306 tl
ımom omega 9 haftadan beri hergün kullanıyorum. Özellikle kilo yapmadı.Hayırlı cumalar aranızda i mom kullanan var mı hergün mü içiyorsunuz ve kilo yaptı mı? Bir de karnınızı daha aşağıda hissediyor musunuz?