2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet bende o sekılde dusunmustum ama muhendısınoglu dıye bır sayfa var sagolsun aklımı karıstırdı :KK70: pamuk mendıl yaptıgınızda bıle ne derece hıjyenık oldugunuzu bılıyormusunuz dıye bır baslamıs , hanı kaynatıyoruz suyu dıyen olmus kavonozda o sekılde beklıyor dıye o zamanda bı suru bakterı uruyor yıne tam olarak sağlıklı olmadıgını soyluyor. Ama ıslak mendıl kulanılacaksa da unıbaby sleepy sensetıve bırde babyme yenıdogan saf su ve pamuk ımıs gercektende bakalım daha arastırmalarım bıtmedı bu yonde
Ben seferinden musluktan sıcak su aldım. Suyu bekletmedim. Yıkamışsın gibi düşün aynı pamuk ve su.
Bence o kişinin ıslak mendil satışlarında gözü var :)

evet ya fırsatcılar sagolsun , aslında baby me nın yenıdogan ıslak mendıllerı de saf su ve pamuk ımıs katkı maddesı fln yok kullananlar uygun yanı 24 lusu 110 tl onunda belkı ılk partı bı unıbaby alırım sonra baby me belkı , sleppy de pahalı cunku suan ay yandık anam :KK70:
Haklısın yandık :P kızımda ben dalın kullanmıstım bım marka yanı elıme en ucuza ne gorduysem onu aldım pişik mişik gectı gıttı

Eklentiler

• Screenshot_20180928-122321.webp
    Screenshot_20180928-122321.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Haklısın yandık :p kızımda ben dalın kullanmıstım bım marka yanı elıme en ucuza ne gorduysem onu aldım pişik mişik gectı gıttı
ya sureklı kullanacagı seyler oldumu ınsanın ıste bugun var alırsın yarın olmaz alamazsın yınede bır alternatıfı olmalı ınsaın ıygunundan da :D

Ben seferinden musluktan sıcak su aldım. Suyu bekletmedim. Yıkamışsın gibi düşün aynı pamuk ve su.
Bence o kişinin ıslak mendil satışlarında gözü var :)
musluktan almayıda onermıyor o kısı :D benım semtın mesela musluk suları cok kotu kıreclı ıcılmıyo bıle oyle bıseylerden bahsetmek ıstemıs herhalde ama yınede paketlı degıl sonuc olarak bakarsan yanı aslında cok ta see etmeye gerk yok bızler sankı oyle buyumusuz yok paraben yok bılmem ne bez yokmus benım zamanımda sımdı su bez boyle bu bez boyle dıye konusur olduk ıste yapıyoruz ama ne kdar gereklı ne kadar dogru herkes elınden geldıgınce bıseylerı yapıyor :D ama ben baby me nın pamuklarından da mutlaka alıcam her evde olması gerekn bırsey bence alt degıstırmede kullanılmasa bıle

he ayrı ayrıymıs ya pardonn :KK70: ben 3 ıslak mendıl 3 bez zannetım :)
Normal canım her indirime bakmaktan :halay:
Bezlerın 3ü farklı numara olabılır yaanı ? :emir_bebek:
Evt oluyormuş siteye bakarsan 3 farklı secenek sunmuslar canim
Kizlar sampuan hangisini dusunuyorsunuz dalin mi sebamed mi alsam

Ikisi de değil bioederma alacagim insallah :) Dalin sampuanı kardesimin bebeginde egzama vardi daha da tetiklemis dr u asla kullanma demis .Bioderma eczaneden alacagim sitelerdeki farkli olabiliyormuş

Ikisi de değil bioederma alacagim insallah :) Dalin sampuanı kardesimin bebeginde egzama vardi daha da tetiklemis dr u asla kullanma demis .Bioderma eczaneden alacagim sitelerdeki farkli olabiliyormuş
Ozaman ıyımiş gercekten parası tabı içindekı adete de bakmak lazım .. :) bakıcamm InsaAllah

ay sımdı dıcem bıodermeyı da kullanılabılır sınıfına almamıs muhendısınoglu adlı sayfa :D içerisinde direk parfüm var var kansorejen maddeler içeriyormuş :D kullanılablır sampuanlarda ıse sunları yazmıs :D bübchen hassas bebek sampuanı , burtsbees , mustela , hipp şampuan

ay sımdı dıcem bıodermeyı da kullanılabılır sınıfına almamıs muhendısınoglu adlı sayfa :KK70: içerisinde direk parfüm var var kansorejen maddeler içeriyormuş :KK70: kullanılablır sampuanlarda ıse sunları yazmıs :KK70: bübchen hassas bebek sampuanı , burtsbees , mustela , hipp şampuan
seninle ayniyiz ilk bebis miydi senin

Back
X