2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Muhendisinoglu da ne araştirmaciymis arkadas yigenim su an 4 yasinda uzun zamandir egzama derdi kalmadi tecrubeye dayanarak devam edecegim :))

peki bebeği hangi suyla yıkıyor pardon musluk suyuna güvenmiyorsa :) ketılda kaynayan sudan kullandığım da oldu ona izin var mı
bizim çocuk dr pamuk ve suyu destekliyordu hatta zor geliyor dediysem musluktan sıcak akmıyor mu diye lafı ağzıma tıkmıştı ben de 3 yıla yakın pamuk su yaptım

merhaba ilk gebelikte lierac kullanmıştım ama kısa bi süre bi tüp bile bitmemişti, çatlak olmadı. bu kez daha başlamadım sarı kantaron yağının iyi geldiğini duydum. fakat tecrübelerime göre vücut yapısının çok etkili olduğu kanısına vardım. tabi önlem almak iyi olur ama bazen ne yapılsa engellenemiyor. kaşıntı karında oluyor benim de.

Kizlar sampuan hangisini dusunuyorsunuz dalin mi sebamed mi alsam
ben ikisini de önermem, trukid diye bi marka var içeriğine bakabilirsiniz losyonunu da kullanıyorum hala kızıma, alerjik bi çocuk. bu marka oldukça temiz. biraz pahalı gelebilir ama çok uzun süre gidiyor.

normal mi dusunuyorsun sezeryan mi
Yanı kendı dusuncem normal yapabılırım gozuyle bakıyorum cesaret fln acısından ama ne olur da bılemıyorum yok bebıs donmez sancı gelmez fln bı sorun olursa ne olur bılmıyorum sımdıden tahmın etmek zor hatta dogum anına kadar bellı olmuyor o ıs malesef, ama normal dogumu tadabılmek cok ıstıyorum Rabbım ınsallah nasip eder :) senin ilk bebegın normaldı dımı oyle hatırlıyorum

ya dıyorum ya bıraz da abartı yanı cok ıncık cıncık bakmak beklemedıgı surece hıc bır problem yok bence

ben genelde badem suruyorum , arada hndıstan cevizi karısık, ben de korktum ama öyle bi etkısı olmadı bende

Ya bende kıl mıl yoktu, hamilelikte göbeğim azcık kıllandı, yüzümdeki sarı tüyler uzadı bi değişik bir şey oldum o yüzden kıl yapıcı yağlardan korkuyorum. Bi ara kaşsızdım bademle çıkardım kaşları

Kasinti bendede oluyor normalbence sonucta karinlar buyudu gorunurde catlak yok ama kimiside simdi anlamazsin dogumdan gel catlak olusup olusmadi ozaman daha cok belli diyor

Off evet o yüzden elimden geldiğince nemlendirmeye çalışıcam üşenmezsem

Bünyeye ilgili de olabilir alerji gibi oluyor çünkü. Sarı kantoron var bende onu da bir denerim bakım rahatlatacak mi

Ben seferinden musluktan sıcak su aldım. Suyu bekletmedim. Yıkamışsın gibi düşün aynı pamuk ve su.
Bence o kişinin ıslak mendil satışlarında gözü var :)
Bence islak mendil ve pamugun ayri ayri kullanim amaci olabilir. Yani pamuğu evde kullanirken dışarı çıkınca islak mendil kullanmak gibi...
Yalnız musluk sularıyla ilgili şunu diyebilirim. Benim oğlum 3 aylikken amipli dizanteri geçirdi. 3 aylik bir bebeğe nerden bulaşmış olabileceğini sorunca dr musluk suyundan olabilir demisti. Çok ciddi bir hastaliktir. Yani musluk suyu deyip geçmeyin kızlar...

kuzum bende korktum baslamadan once gobegımde tuyler fln cıkmıstı hamılelıkten hormonlardan fln acaba daha da uzarmı cıkarmı falan dıye korktum ama hıcbıseycık olmadı

Çalışmadığınız halde neden sigorta yaptırdınız? Yaptığınız şuanda suç. Bir tanıdığımızın başına geldi. Hizmetleri iptal edildi. Ve doğum ödeneği alırsanız yasal faiziyle geri alınır. Ödediğiniz paralar da yanar.

kuzum bende korktum baslamadan once gobegımde tuyler fln cıkmıstı hamılelıkten hormonlardan fln acaba daha da uzarmı cıkarmı falan dıye korktum ama hıcbıseycık olmadı

Geçem aktarda elim bi gitti badem yağına almadım o zaman alıp bi deniyim bakayım nolcak. Çatlamasından iyidir. Kıla çözüm buluruz

Anladim kuzum benim sogorta yokta başlatirsak tam doksan gun doldugunda 37.haftada olacagiz
Birisine daha yazdım. Eğer çalışacaksınız olur ama Çalışmadığınız halde sırf ödenek almak için bunu yapmanız suç. Ve tespit edilmesi çok kolay. Bir tanıdığın başına geldi. Doğum sonrası aldığı ücretler yasal faiziyle beraber geri alındı ayrıca günleri iptal edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…