2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nekadar dikkat edilsede, yinede gebelik sekeri cikabilir yurtdisinda secip secmeme gibi bi hakkimiz yok mecburuz yaptirmaya ki zaten yaptirmaktan yanayim

Suan bana paketı 6Tl ye gelıyor ıcınde 40ar adet var ..alıcam ya esımın işlerı yok sımdı almazssak o para bırıkmıyor yıne bır sekılde harcanıyor hıc olmassa pahallıda olsa elımızde bulunmus olur
Hakkımızda hayırlısı ❣

Doğduğunda ev için ıslak mendil almayın. Dışarıda tamam ama evde ben kızıma wc eğitimine kadar sadece pamuk ve su yaptım.
En sağlıklısı.
Pamuk olarak mycey ve baby&me fiyatları uygun diğer markalara göre.

Kuzum benimkini hesaplayiversene yarin sigorta girisim yapilmiş gibi ultrasona gore 23+5 doksan gün kac haftalikken doluyor ben hesapladimda aralik 27 gibi falan 37 haftalikmi oluyorum
Kızlar ben konuyu pek anlamadım ama merak ettiğim birşey vardı sorayım size. Benmde geçtiğimiz pazartesi sigorta girişim yapıldı. Ama öylesine yapılmıştı nezamandır aklımızdaydı. Çalışmıyorum şuan ama kendi işimizde sekreter olarak gösterilip sigorta girişim yapıldı. Hani emekliliğim boşuna gitmesin diye yaptırdık. Peki benim birşey yapmam gerekiyomu çalışıyor göründüğüm için. Yapmam gereken birşey varsa bende yapayım sorun olmasın sonra :)

evet bende o sekılde dusunmustum ama muhendısınoglu dıye bır sayfa var sagolsun aklımı karıstırdı pamuk mendıl yaptıgınızda bıle ne derece hıjyenık oldugunuzu bılıyormusunuz dıye bır baslamıs , hanı kaynatıyoruz suyu dıyen olmus kavonozda o sekılde beklıyor dıye o zamanda bı suru bakterı uruyor yıne tam olarak sağlıklı olmadıgını soyluyor. Ama ıslak mendıl kulanılacaksa da unıbaby sleepy sensetıve bırde babyme yenıdogan saf su ve pamuk ımıs gercektende bakalım daha arastırmalarım bıtmedı bu yonde

Canım sıkma canını banada kalpte ekojen odak ve kalınlaşma var dediler bir haftadır zehir oldu günler bana. Burdada yazdım zaten. Ama bazen Allah a bırakmak gerekiyor. Benimde aklımdan çıkmıyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve dün bende bebeğime bişiler aldım. Kötü düşünceleri başımdan atmak için :) bu arada kızın ismi gibi doğsun hayatınıza. Eğer kızımız olsaydı kesin Güneş koyacaktık bizde:) ama oğluşumuz geliyomuş ertuğrul koyacagız:)) sizin kız benm bile içimi ısıttı bak:) Allah ım sağ salim doğurduum kızlar yazmayıda nasip etsin hepimize :)))

Agızları kapalıya pek kuruyacagınu dusunmuyırum hemen bıterde zaten ıcınde 40ar tane var .. ay ne hale geldık boyle bılmem tanesıne 6Tl verıyoz pahallı ama napalım
evet ya fırsatcılar sagolsun , aslında baby me nın yenıdogan ıslak mendıllerı de saf su ve pamuk ımıs katkı maddesı fln yok kullananlar uygun yanı 24 lusu 110 tl onunda belkı ılk partı bı unıbaby alırım sonra baby me belkı , sleppy de pahalı cunku suan ay yandık anam

canım calısıyor gozuktugun ıcın 32 hafta da calısablır raporu alıp yada ızne ayrıldıgnı gosteren bır belge alıp ısyerınızın muhasebecısıne bıldırmenız gerekıyor sadece

Reactions: Otb
benımde bebişim ertuğrul :) eşinizde bir tarih diriliş sevdası var mı merak ettım

Reactions: Otb
canım calısıyor gozuktugun ıcın 32 hafta da calısablır raporu alıp yada ızne ayrıldıgnı gosteren bır belge alıp ısyerınızın muhasebecısıne bıldırmenız gerekıyor sadece
Çok saol canım doktordanmı alıyoruz peki raporu. Çalışabilir raporu alınca bidaha bişey yapmaya gerek kalmıyor değilmi :)

benımde bebişim ertuğrul :) eşinizde bir tarih diriliş sevdası var mı merak ettım
Evet canım sadece eşimde değil biz karı koca diriliş fanıyıZ daha bebeğimizin cinsiyetini öğrenmemiştik ama erkek olursa ertuğrul gazi koyalım dedik öylede kaldı. Ama sadece ertuğrul koyacagız :))) gaziyi eledik

Hakkisin kuzum bugun almazsan o para kenara atilmiyor allah yardimciniz olsun bebeginizle nasibiniz bol yagsin insallah

ben de hep pamuk kullandım oğluma. termosa sıcak su yapıyordum cam bir kaba o sudan döküyordum. pamuğu suya batırıp kullanıyordum. işim bitince suyu döküp kabı temizliyordum. önceden pamuğu ıslatmak bana da mantıklı gelmiyor nemli ortamda bakteri oluşur.

BENDE ilk hamilelikte hiç yok cnm çatlak bunda kaşınıyor bende henüz birşey sürmüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…