Nekadar dikkat edilsede, yinede gebelik sekeri cikabilir yurtdisinda secip secmeme gibi bi hakkimiz yok mecburuz yaptirmaya ki zaten yaptirmaktan yanayimBosver canim uzulme, senin bilmedigini iddia ediyorsa, kendisi dogrusunu nerden biliyormus? O okuyorsa sen de okuyorsun. Yaptirmak istemeyen yaptirmasin. Ben okudum mesajlari ama senden yana hircin bir tavir gormedim. Ben de yapilmasi yapilmamasi konusunun insanin kendi karariyla olmasi gerektigini dusunuyorum senin gibi. Herkes cocugunun bir sekilde iyiligini dusunuyor. Ben acikcasi yememe icmeme dikkat edemiyorum. Bu haldeyken de seker yuklemesi yaptirmam diyemiyorum. Ama her seyine muntazaman dikkat eden birisi yaptirmayabilir. Kendileri bilir.
Suan bana paketı 6Tl ye gelıyor ıcınde 40ar adet var ..alıcam ya esımın işlerı yok sımdı almazssak o para bırıkmıyor yıne bır sekılde harcanıyor hıc olmassa pahallıda olsa elımızde bulunmus olurOlabilir kuzum olmadi siparis ver ama nacizane fikrim İnsan fiyat takibi yaparken kaclisi kacti fiyati diye akilda kalici olamayabiliyor adet fiyatı aklinda tuttugun zaman daha iyi oluyor hesaplamasi kolay oluyor yuksekmi dusukmu daha kolay saptanabiliyor
Doğduğunda ev için ıslak mendil almayın. Dışarıda tamam ama evde ben kızıma wc eğitimine kadar sadece pamuk ve su yaptım.yok suan baya pahalı ıslak mendıller ama ılk etap da 12 lı almak sadece daha mantıklı gıbı , hem kurumaması vs hemde bebıs ne reaksıyon gosterecek oda var 12 lı lerı trendyolda 80 dı suan 85 90 fln olmus butıge gore degısıyor , trendyolde 36 lısı suan 306 tl
Kızlar ben konuyu pek anlamadım ama merak ettiğim birşey vardı sorayım size. Benmde geçtiğimiz pazartesi sigorta girişim yapıldı. Ama öylesine yapılmıştı nezamandır aklımızdaydı. Çalışmıyorum şuan ama kendi işimizde sekreter olarak gösterilip sigorta girişim yapıldı. Hani emekliliğim boşuna gitmesin diye yaptırdık. Peki benim birşey yapmam gerekiyomu çalışıyor göründüğüm için. Yapmam gereken birşey varsa bende yapayım sorun olmasın sonra :)Kuzum benimkini hesaplayiversene yarin sigorta girisim yapilmiş gibi ultrasona gore 23+5 doksan gün kac haftalikken doluyor ben hesapladimda aralik 27 gibi falan 37 haftalikmi oluyorum
Daha mı hesaplı oluyor pamuk mendıllere gore?Doğduğunda ev için ıslak mendil almayın. Dışarıda tamam ama evde ben kızıma wc eğitimine kadar sadece pamuk ve su yaptım.
En sağlıklısı.
Pamuk olarak mycey ve baby&me fiyatları uygun diğer markalara göre.
Kısmet olursa normali deneyeceğim doktorum ssvd destekliyor başaramazsam yada anı bir durum olursa yine genel isteyecegimÇok rahat olmuş harika :) Bu seferde mi genel isteyeceksin canım
evet bende o sekılde dusunmustum ama muhendısınoglu dıye bır sayfa var sagolsun aklımı karıstırdıDoğduğunda ev için ıslak mendil almayın. Dışarıda tamam ama evde ben kızıma wc eğitimine kadar sadece pamuk ve su yaptım.
En sağlıklısı.
Pamuk olarak mycey ve baby&me fiyatları uygun diğer markalara göre.
Canım sıkma canını banada kalpte ekojen odak ve kalınlaşma var dediler bir haftadır zehir oldu günler bana. Burdada yazdım zaten. Ama bazen Allah a bırakmak gerekiyor. Benimde aklımdan çıkmıyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve dün bende bebeğime bişiler aldım. Kötü düşünceleri başımdan atmak için :) bu arada kızın ismi gibi doğsun hayatınıza. Eğer kızımız olsaydı kesin Güneş koyacaktık bizde:) ama oğluşumuz geliyomuş ertuğrul koyacagız:)) sizin kız benm bile içimi ısıttı bak:) Allah ım sağ salim doğurduum kızlar yazmayıda nasip etsin hepimize :)))Kızlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntılayamadım ama hepiniz yardımcı oldunuz, allah biliyor kalbimi bozmadım nedense kötü düşünmüyorum hiç hala bebişime ne alayım derdindeyim :) içimde kıpır kıpır ediyor Güneş’im içimi ısıtıyor ne olursa olsun o benim meleğim
evet ya fırsatcılar sagolsun , aslında baby me nın yenıdogan ıslak mendıllerı de saf su ve pamuk ımıs katkı maddesı fln yok kullananlar uygun yanı 24 lusu 110 tl onunda belkı ılk partı bı unıbaby alırım sonra baby me belkı , sleppy de pahalı cunku suan ay yandık anamAgızları kapalıya pek kuruyacagınu dusunmuyırum hemen bıterde zaten ıcınde 40ar tane var .. ay ne hale geldık boyle bılmem tanesıne 6Tl verıyoz pahallı ama napalım
bu fotodakı ıslak mendıl yenıdogan poposuna uygun degılmıs canım sensıtıve olan uygunmus sadece aklında olsun canımKızlar kampanya varmis bakin isterseniz
canım calısıyor gozuktugun ıcın 32 hafta da calısablır raporu alıp yada ızne ayrıldıgnı gosteren bır belge alıp ısyerınızın muhasebecısıne bıldırmenız gerekıyor sadeceKızlar ben konuyu pek anlamadım ama merak ettiğim birşey vardı sorayım size. Benmde geçtiğimiz pazartesi sigorta girişim yapıldı. Ama öylesine yapılmıştı nezamandır aklımızdaydı. Çalışmıyorum şuan ama kendi işimizde sekreter olarak gösterilip sigorta girişim yapıldı. Hani emekliliğim boşuna gitmesin diye yaptırdık. Peki benim birşey yapmam gerekiyomu çalışıyor göründüğüm için. Yapmam gereken birşey varsa bende yapayım sorun olmasın sonra :)
benımde bebişim ertuğrul :) eşinizde bir tarih diriliş sevdası var mı merak ettımCanım sıkma canını banada kalpte ekojen odak ve kalınlaşma var dediler bir haftadır zehir oldu günler bana. Burdada yazdım zaten. Ama bazen Allah a bırakmak gerekiyor. Benimde aklımdan çıkmıyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve dün bende bebeğime bişiler aldım. Kötü düşünceleri başımdan atmak için :) bu arada kızın ismi gibi doğsun hayatınıza. Eğer kızımız olsaydı kesin Güneş koyacaktık bizde:) ama oğluşumuz geliyomuş ertuğrul koyacagız:)) sizin kız benm bile içimi ısıttı bak:) Allah ım sağ salim doğurduum kızlar yazmayıda nasip etsin hepimize :)))
Çok saol canım doktordanmı alıyoruz peki raporu. Çalışabilir raporu alınca bidaha bişey yapmaya gerek kalmıyor değilmi :)canım calısıyor gozuktugun ıcın 32 hafta da calısablır raporu alıp yada ızne ayrıldıgnı gosteren bır belge alıp ısyerınızın muhasebecısıne bıldırmenız gerekıyor sadece
Evet canım sadece eşimde değil biz karı koca diriliş fanıyıZbenımde bebişim ertuğrul :) eşinizde bir tarih diriliş sevdası var mı merak ettım
Hakkisin kuzum bugun almazsan o para kenara atilmiyor allah yardimciniz olsun bebeginizle nasibiniz bol yagsin insallahSuan bana paketı 6Tl ye gelıyor ıcınde 40ar adet var ..alıcam ya esımın işlerı yok sımdı almazssak o para bırıkmıyor yıne bır sekılde harcanıyor hıc olmassa pahallıda olsa elımızde bulunmus olur
Hakkımızda hayırlısı ❣
Kızlar ben konuyu pek anlamadım ama merak ettiğim birşey vardı sorayım size. Benmde geçtiğimiz pazartesi sigorta girişim yapıldı. Ama öylesine yapılmıştı nezamandır aklımızdaydı. Çalışmıyorum şuan ama kendi işimizde sekreter olarak gösterilip
evet bende o sekılde dusunmustum ama muhendısınoglu dıye bır sayfa var sagolsun aklımı karıstırdıpamuk mendıl yaptıgınızda bıle ne derece hıjyenık oldugunuzu bılıyormusunuz dıye bır baslamıs , hanı kaynatıyoruz suyu dıyen olmus kavonozda o sekılde beklıyor dıye o zamanda bı suru bakterı uruyor yıne tam olarak sağlıklı olmadıgını soyluyor. Ama ıslak mendıl kulanılacaksa da unıbaby sleepy sensetıve bırde babyme yenıdogan saf su ve pamuk ımıs gercektende bakalım daha arastırmalarım bıtmedı bu yonde
Günaydın hayırlı cumalar herkese,
Arkadaşlar benim bir süredir göğüs ve karnimda kaşıntı oluyor özellikle göğüs tarafında sinek ısırır gibi ısırık ve kaşıntı var.
Üçüncü aydan beri düzenli nemlendirici kullanıyorum.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullaniyorum sirayla, Sebamed kremle birlikte ama hiç faydası olmadı yine catliycam galiba da kaşıntı uyumuyor ki.
Sabah bir susam yağı sürdüm o ferahlatti bir.
Siz de durumlar nasıl?
Ben paradan ziyade sağlık için yaptım. Hesaplı da olabilir. Yenidoğan ıslak mendil fiyatları yüksekDaha mı hesaplı oluyor pamuk mendıllere gore?
Anladım canım. Umarım istediğin gibi olur. Diş işin vardı diye hatırlıyorum bitti miKısmet olursa normali deneyeceğim doktorum ssvd destekliyor başaramazsam yada anı bir durum olursa yine genel isteyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?