2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Neyse içim rahatladı Ayrıntılıda da doktor net şekilde kız dedi

Ovulasyon testi kullanmanı öneririm böylece yumurtlama günlerini net şekilde bilisn. Bazen regl düzenli bile olsa ovulasyon da sapmalar olabiliyor. Sonuçların negatif o yüzden sonraki ayı beklemeni öneririm. 28 günde 1 regl oluyorsan ovulasyon günün 24 eylul zaten. https://yumurtlama-donemi.hesaplama.net/hesaplama.do buradan kolayca hesaplama yapabilirsn

Kizlar cok heyecanliyim yarin sabah bebisimi gorecez insallah iyi geceler...
Canım güzel haberlerle gel ins
Şaka gibi acaba ultrason mu iyiidegildi canim doktor gördüm diye çok onemsemedi mi ki acaba .ayrintiliya da girmediyse .kısmet hayırlısı olsun.ben oğlumun pipisini resmen gordum

Kızlar sol tarafa donup yatamıyorum imkanı yok öyle uyuyamıyorum ya sırt üstü ya da sağ tarafımda daha rahat ediyorum galiba uykusuz geceler yakın

Kızlar sol tarafa donup yatamıyorum imkanı yok öyle uyuyamıyorum ya sırt üstü ya da sağ tarafımda daha rahat ediyorum galiba uykusuz geceler yakın
Yaa ben de sırt üstü yatamıyorum nefes darlığı yapıyor.. sürekli ya sol ya sağ yatıyorum ancak afedersin sürekli aynı taraflara yatmaktan kalçalarım basenlerim sızlamaya başladı

Önceki hastanede beklerken birinin başına geldi erkek demişler kız olmuş aile şoktaydı. İnsanın aklına karıştı mı acaba diye bir soru gelir. Ben dna testini düşünürdüm

canım banada dun kontrolde suyun bıraz fazla gıbı seker testını yapalım dedı ama kotu olumsuzseylerden bahsetmedı ınternnetten okuduysan okuma lutfen boyle seylerı şeker de cıkmadı bu arada

bende de aynısı oluyor gecen baya acıdı hatta en altta sankı tas gıbı oldu toplandı yurusem acıdı otursam acıdı karnımı ovalaya ovalaya sakınlestırdım bebısı doktoruma sordum magnezyum ıc dedı haraketlerınden kanaklı olabılır dedı rahım agzı uzunluguma baktı tabıkı normal oldugu ıcın bunları soyledı

Boşuna aç kaldım bugün yapmadılar şeker yarın yapacaklarmış ama neyse ki bebişimi gordum 690 gr olmuş 30 cm de boyu olmuş minnakımın :)) bi de bi sürü kan idrar aldılar gene rutin aylık kontrol
bende dun seker yuklememı yaptırdım 7 de kalkmıstım 10 a kadar bekledım 10 da kan verdim 75 lık ıctım 1 saat sonra tekrar kan verdım ve tekrar bekledım 1 saat sonra yıne , ben kı su gebelıgımde sekerlı bısey yıyınce ıcım bayılıyordu hıc sevemedım yanı serbetlı tatlıları bıde ac durmak normalde bıle benı bıtırıyor zor gecırdım 3 saatı bıde sabahtan 3 saat , şeker bır baydı bır baydı anlatamam esım yanımdaydı sohbet fln derken rahat gectı ama eve gelınce artık seker mıdem de kaynıyordu sankı artık arabada tutunca ne var ne yok cıkarttım rahatladım ıse de gıtmedımm butun gun dınlendım baş ağrısı yaptı seker fln gozum gormesın 1 hafta fln hala ıcım bayık bayık çok sukur sonuclar temız

Günaydın Hanımlar , dün doktor günümdü sabah büyük bir şokla uyandım doktorum hastaneden ayrılmıs ve hıc haber vermemış, ne yapacağımı şaşırdım resmen bu saten sonra doktor değişikliği falan bı kotu olmadım değil yanı ama yapacak bırsey yoktu aynı hastaneden baska bır doktora randevu aldım ve çok şükür ki ilk randevu güzel gectı bakalım ilerleyen zamanlarda da güzel geçer inşallah şeker yüklemem yapıldı temiz cıktı cok sukur, suyum bıraz fazlaymıs o yuzden yapalım dedık, biraz zorladı benı acıkcası seker sevmedıgımden. bebişim 25+0 da 730 grm 31 cm cıktı cok sukur herseyımız ıyı masallah :)

canım banada dun kontrolde suyun bıraz fazla gıbı seker testını yapalım dedı ama kotu olumsuzseylerden bahsetmedı ınternnetten okuduysan okuma lutfen boyle seylerı şeker de cıkmadı bu arada
Tek korkum henüz şeker yüklemesi yaptırmadim ve bu ara habire tatlı yemek istiyorum.onunda bebeğe zararı olurmu diye düşünüyorum çünkü henuz var mı yok şeker bilmiyorum.doktor iri bebek olursa da suyu fazla olabilir dedi.bakalim önümüzdeki hafta yaptıracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…