2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam arkadaşlar.
Bizim de cumartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz bakalım .
Bugünlerde baş dönmesi yaşıyorum size de oluyor mu?
Bir de nefes almada zorlanıyorum tikaniyorum resmen.
O bendede var baş dönmesi ve doktor gunde 3litre su iç diyor ben o suyu içemiyorum sanki boguyolar beni. zaten nefesim yetmiyor birde suyu teptimmi ölecek gibi oluyorum

Ben muayene oldugumda doktor karnima bakarken ultrsayonda bebegin basi bayagi asagidaydi actigim halde bikini bolgemi biraz daha acmak zorunda kaldim bayagi asagida idi başi kizçemin ben pantolonumun ucundan tutumda oyle bakti doktorum
Ne yapiyormuş oralarda kiz ona yukarı çiksin

Kizlarr ben eylül 'ün 15 inde 52 kiloydum. Bugün tartıldım 54.5 kiloyum. Aile hekimim hızlı kilo almamam gerektiğini söyledi. 3 haftada 2.5 kilo çok mu? Bu arada ben hamilelik boyunca toplam 5.5 kilo aldm
6.5 kiloda ben altim kuzum 3 ayimiz kaldi okadardami almayalim
Sadece bu ay çok almissin ben 3- 4haftada 1.400gram aldim 50.3tum 51.700 oldum

O bendede var baş dönmesi ve doktor gunde 3litre su iç diyor ben o suyu içemiyorum sanki boguyolar beni. zaten nefesim yetmiyor birde suyu teptimmi ölecek gibi oluyorum
Bende aksine çok susuyorum ya sürekli su içesim geliyor 2,5 litre içiyorum günlük zorlasam daha da içerim bunu isteyerek içiyorum

Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .
Bugün beslenme uzmanıyla yol almaya başladık. İnşallah herşey yolunda gider

Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .

Doktorlar ne diyo grip aşısı için? Benim doktora sormayı unuttum geçen hafta. Ben çok cabuk hasta oluyorum önlem almak için düşünüyodum ama doktora sormam lazım

Canm zaten totalde çok değil sadece 3 haftada 2.5 kilo olması beni dusundurdu:)
Ben de 2 haftada 2 kilo almışım. Normal bence. Dışarıdan gören hiç kilo almamışsın diyor ama ben toplamda 7-8 kilo aldım. Hamilelikte boyuma ve eski kiloma göre hesaplayıcı 16 kiloya kadar normal olduğunu yazıyor.

Eklentiler

• C2AC4AD0-792E-4C8F-A378-C39983EE112D.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 47
Aaa tetanoz diyince benim 1 ayı aştı sanırım 2. Doz için gitmedim bişe olmaz inşallah

Normalse ıyi ya icim rahatladı:) benimde dıştan belli olmuyo cok

Kızlar kızımla bir oyun oynadık bu gece :) hiç hareket etmiyordu uyuyordu sanırım saat 4 Buarada şuan. Neyse telefonun flashını açıp kapattım birkaç kez karnıma tutup allah sen misin rahatsız eden öyle böyle değil bir tekmeler geldi ard ardına hiç bu kadar ard arda sert tekme yememiştim sinirlendi galiba kuzu sonra özür dileyip kapattım flashı bir süre sonra o da tepkisini bitirdi sonra tabi ki ben durmadım bir daha tekrarladım acaba tesadüfen mi tekmeledi diye anlamak için amanın o da ne yine aynı şekilde sert sert ardı ardına tekmelere devam etti ilk kez bu saatte bu kadar sert tekmelere maruz kaldım

Doktorlar ne diyo grip aşısı için? Benim doktora sormayı unuttum geçen hafta. Ben çok cabuk hasta oluyorum önlem almak için düşünüyodum ama doktora sormam lazım
İlk defa geçen kış grip aşısı yaptırdım. Yan etkileri biraz zorladı . Geçen hafta da boğaz ağrısı çektim, o da zor geçti. Gebelere mutlaka öneriyorum diyor doktorum . Grip olan bir hastamı kaybetmiştik, yaptıracaksın diyor . Grip olursan ilaç kullanamazsın, ateşin olursa hastaneye yatış olur dedi. Hasta kişilerden uzak dur.... Dedi

nerdeyse ıkı haftadır grıbım oksuruk benı mahvetti afedersın nerdeyse her oksurdugumde kacırıyorum alttan bde ustune kusma basladı yıne

karanlıgı severlermış rahatsız etme kız cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…