içinizzde dogum seklını kendı belırleyecek olan var mı ? ben ne yapcagımı sasırmış durumdayım.. doguma yakın tekrar catıma bakılcak 2. dogumum olacak nasıpse ama yınede cok korkuyorum asında fıtratımızda olan bsey var
@Archpa masallah kuzucuguna banada 25 haftada 700 gr dedi bana zayif geliyor kilosu oglumda 25 haftada 820 grdi bende surekli kasar yiyorum cook severim zaten muzda hergun birtane yiyorum aksamda süt iciyorum ama sadece 1 ayda 350 gr almis senin bebis 1 ayda ne kadar aliyor en son 350 gr bu gttigimdede iste 700 gr dedi bana zayif geliyo uzuluyorum saglikli olsunda tek
benımkıde 25 de 730 gram cıktı ustelık erkek ama napalım yanı suandan daha zayıf demek hıc dogru değil asıl kılo alımları 28 29 dan sonra baslıyor ben kendımı suan hıc uzmuyorum herkesın anotomısı yapısı farklı sağlıklı olsun yeterkı 3kılo olsun 3bucuk degılde nolcak
içinizzde dogum seklını kendı belırleyecek olan var mı ? ben ne yapcagımı sasırmış durumdayım.. doguma yakın tekrar catıma bakılcak 2. dogumum olacak nasıpse ama yınede cok korkuyorum asında fıtratımızda olan bsey var
ben bu bu olayın doğamızda var olduğu gerceğiyle yasıyorum, sonucta Rabbım bızı boyle yaratmış,O şekilde güçve destek alıyorum normal doğuma karşı amma kesınlıkle sezeryana da karşı değilim bircok bebegın hayatı extrem durumlarda bu sekılde kurtuluyor. Ama normal doğum ilk tercıhım sartlar el verırse
Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .
Bugün beslenme uzmanıyla yol almaya başladık. İnşallah herşey yolunda gider
Canım şeker mi çıktı.bende de var sanırım dün kontrolum vardı bebek haftasına göre iri ben 25haftaligim bebek 27haftalik görünüyor.sikinti yaptım bende .
Bir şey söylemediyse normaldir canım duruşu endişe etme. Beni 28. haftada tekrar çağırdı normalde ayda bir gidiyorum ama 3 hafta sonra gel bakalım döner dedi. Anne yüreği işte mutlaka endişe edecek bir şey buluyoruz :))
ben bu bu olayın doğamızda var olduğu gerceğiyle yasıyorum, sonucta Rabbım bızı boyle yaratmış,O şekilde güçve destek alıyorum normal doğuma karşı amma kesınlıkle sezeryana da karşı değilim bircok bebegın hayatı extrem durumlarda bu sekılde kurtuluyor. Ama normal doğum ilk tercıhım sartlar el verırse
normal dogum gercekten cok kolay son saat harıc oda normal .. ılkınde ctım dardı bebısın cıkması cok zordu kesıgım coktu yıne normal derlerse kesık cok olur mu dıye korkuyorum ılkınde dogurduguma gıre 2,de normal olabılır
Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .
Bugün beslenme uzmanıyla yol almaya başladık. İnşallah herşey yolunda gider
Bir şey söylemediyse normaldir canım duruşu endişe etme. Beni 28. haftada tekrar çağırdı normalde ayda bir gidiyorum ama 3 hafta sonra gel bakalım döner dedi. Anne yüreği işte mutlaka endişe edecek bir şey buluyoruz :))
teşekkür ederim ben de araştırıyorum ama hep farklı farklı fiyatlar görünce kafam karışmıştı :) kaç tane alacaksınız toplamda? Bir de hem müslin örtü hem müslin battaniye mi almak gerekiyor acaba
Canım ben iki tane müslim battaniye Aldim.
Ağız bendili var müslim arkadaşımda görmüştüm çocuk uykudan uyandı terliydi hemen sırtina onlardan koydu.cok kullanılıyor dedi.bende aldım mendilinden de .birde normal mendil aldım .
Benimde kafa aşağıda habire ayakariylada kaburgalarimi tekmeliyir vajinama tekme atıyor kafasıyla .doktora sordum olabilir nasıl rahat ediyorsa öyle duruyordur dedi.
Canım ben iki tane müslim battaniye Aldim.
Ağız bendili var müslim arkadaşımda görmüştüm çocuk uykudan uyandı terliydi hemen sırtina onlardan koydu.cok kullanılıyor dedi.bende aldım mendilinden de .birde normal mendil aldım .
aa mendil de alayım o zaman. annem 3 tane yün battaniye ördü kış bebeği olacak diye, ben de 2 tane penye battaniye aldım. müslin örtü de alırım 2 tane yeter heralde çünkü hediye olarak da gelir diye düşünüyorum