2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zaten sezeryan olacak olacak normal doğum değil ama bu durumda kordon dolanma riski yüksek oluyormuş ondan endişe ediyorum..
bizim bi arkadasında 2 kez dolanmıs asagıdaymıs ondan kaynaklımı bılmıyorum ama endıse etme dedı doktoru bızımle aynı haftlarda hatta

içinizzde dogum seklını kendı belırleyecek olan var mı ? ben ne yapcagımı sasırmış durumdayım.. doguma yakın tekrar catıma bakılcak 2. dogumum olacak nasıpse ama yınede cok korkuyorum asında fıtratımızda olan bsey var

benımkıde 25 de 730 gram cıktı ustelık erkek ama napalım yanı suandan daha zayıf demek hıc dogru değil asıl kılo alımları 28 29 dan sonra baslıyor ben kendımı suan hıc uzmuyorum herkesın anotomısı yapısı farklı sağlıklı olsun yeterkı 3kılo olsun 3bucuk degılde nolcak

cocuk ters olunca mı kordon dolanması oluyor

Her durumda olabiliyor ama tersken risk daha fazlaymış canım.

bizim bi arkadasında 2 kez dolanmıs asagıdaymıs ondan kaynaklımı bılmıyorum ama endıse etme dedı doktoru bızımle aynı haftlarda hatta

İnşallah canım. Fener tutma, aşağıdan müzik dinletme, banyoda duşu aşağı tutma gibi yöntemleri denemeye başladık biz :)

ben bu bu olayın doğamızda var olduğu gerceğiyle yasıyorum, sonucta Rabbım bızı boyle yaratmış,O şekilde güçve destek alıyorum normal doğuma karşı amma kesınlıkle sezeryana da karşı değilim bircok bebegın hayatı extrem durumlarda bu sekılde kurtuluyor. Ama normal doğum ilk tercıhım sartlar el verırse

Her durumda olabiliyor ama tersken risk daha fazlaymış canım.

İnşallah canım. Fener tutma, aşağıdan müzik dinletme, banyoda duşu aşağı tutma gibi yöntemleri denemeye başladık biz :)
aa hiç bılmıyordum soyledıgın ıyı oldu teekkulerdoktorum suana kaadar hangı yonde durdugunu ıc soylemedı bnde acıkcası hıc sormadım cunkı sureklı tekmeledıgı yerler degısıyor bıdahakınıne ınsaAllah soracagım

Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .
Bugün beslenme uzmanıyla yol almaya başladık. İnşallah herşey yolunda gider
Canım şeker mi çıktı.bende de var sanırım dün kontrolum vardı bebek haftasına göre iri ben 25haftaligim bebek 27haftalik görünüyor.sikinti yaptım bende .

Bir şey söylemediyse normaldir canım duruşu endişe etme. Beni 28. haftada tekrar çağırdı normalde ayda bir gidiyorum ama 3 hafta sonra gel bakalım döner dedi. Anne yüreği işte mutlaka endişe edecek bir şey buluyoruz :))

normal dogum gercekten cok kolay son saat harıc oda normal .. ılkınde ctım dardı bebısın cıkması cok zordu kesıgım coktu yıne normal derlerse kesık cok olur mu dıye korkuyorum ılkınde dogurduguma gıre 2,de normal olabılır

Grip aşısı yaptırmak isteyen olursa, Tetanoz dan 21 gün sonra yapılırmış Yeni öğrendim .
Bugün beslenme uzmanıyla yol almaya başladık. İnşallah herşey yolunda gider
Bebege herhangi bir zarari varmiymiş grip asisinin birde geip asisi grip virusu tasiyorsan zarari var diye duymuştum ama bilgin varmi canim bu konuda

bundan sonra aylık kontroller olmaz bence benımde 3 hafta sonra senın gıbı rahat edemedıgımden bıde devlet hastanesınden randevu aldım

cibi35 benim büyük oğlan 7. aydan doğuma kadar boynunda kordon ile kaldı göbüşte o hali ile bile çok hareketli idi kızçe kodrona mı dolanmış

benim ilk sezeryan canım buda sezeryan olacak bende epudural mı spinal mi yaksı genel anestezi ile mi olacak bu gün dra soracağım

Canım ben iki tane müslim battaniye Aldim.
Ağız bendili var müslim arkadaşımda görmüştüm çocuk uykudan uyandı terliydi hemen sırtina onlardan koydu.cok kullanılıyor dedi.bende aldım mendilinden de .birde normal mendil aldım .

Benimde kafa aşağıda habire ayakariylada kaburgalarimi tekmeliyir vajinama tekme atıyor kafasıyla .doktora sordum olabilir nasıl rahat ediyorsa öyle duruyordur dedi.

aa mendil de alayım o zaman. annem 3 tane yün battaniye ördü kış bebeği olacak diye, ben de 2 tane penye battaniye aldım. müslin örtü de alırım 2 tane yeter heralde çünkü hediye olarak da gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…